γκόμενος έρωτας

Καλώς τον κι ας άργησε!!!

Πέμπτη 7 Μαΐου 200902:28Voltsek



Επιτέλους! Κάτι ξεχωριστό κι όμορφο παρουσιάστηκε στον ορίζοντα. Βέβαια δεν πρέπει να παραπονιέμαι, αφού δεν έκανα και τίποτα για να το προκαλέσω, αλλά να τελικά που προέκυψε.


Βγήκα σήμερα για καφέ με ένα παλικάρι σαν τα κρύα τα νερά. Μιλάμε εδώ και καιρό μέσω msn και είχαμε πει να πάμε για καφεδάκι αλλά δεν το κανονίζαμε. Και να φανταστείς, μένουμε κοντά ο ένας στον άλλον. Αλλά τελικά, μετά από τόσο καιρό, βγήκαμε σήμερα.

Πήγαμε σε μία καφετερια στην νέα παραλία, όχι στο κέντρο. Φυσικά οι πρώτες στιγμές ήταν κάπως αμήχανες, όμως σιγά σιγά χαλαρώσαμε και αισθανόμασταν πιο άνετα. Είμασταν 2-3 ώρες εκεί και μιλήσαμε για τα πάντα. Μετά περάσαμε απέναντι στην παραλία και περπατούσαμε κάτω από τα νυχτερινα φώτα της πόλης, δίπλα στην θάλασσα. Δυστυχώς όμως έπρεπε να πάει να συναντήσει την αδερφή του. Έτσι πήραμε τον δρόμο της επιστροφής και με δυσκολία τον αποχαιρέτησα όταν ήρθε η ώρα να χωρίσουμε.

Είναι τόσο καλό παιδί, πέρα από πανέμορφος, γλυκός και ντροπαλός που εμένα αυτό με αρεσει. Έχει χιούμορ, δεν είναι κανένας ξενέρωτος και ψάχνει κάτι σοβαρό. Και είπε ότι κι εγώ του άρεσα. Η αλήθεια είναι ότι εγώ αυτή την συνάντηση την αντιμετώπιζα στο φιλικό. Αλλά τέτοιο κελεπούρι δεν το χάνεις. Πάντως είπαμε να ξεκινήσουμε χαλαρά, επειδή όταν πέφτεις με τα μούτρα, κάτι χαλάει στην πορεία.

Όταν πήγαμε σπίτια μας, μετά από λίγο μπήκαμε και οι δύο στο msn και συνεχίσαμε να μιλάμε από εκεί για πολύ ώρα, χωρίς να το έχουμε κανονίσει. Εκεί, εκδηλωθήκαμε περισσότερο, μιας και δεν μιλούσαμε face to face και μας ήταν πιο εύκολο. Δυστυχώς κάποια στιγμή, έπρεπε να την κάνει. Αντιθέτως εγώ κάθομαι μέχρι τα χαράματα στο pc. Και τώρα ακόμα δεν θέλω να την πέσω για ύπνο. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος!

Ισως σε ενδιαφερουν

4 σχόλια

  1. Αχχχχχ τι τελειααααααααααααααααααα!!!!!!!!!
    Να το προχωρησεις και αμα ειναι οντως κελεπουρι μην τον χασεις αγορι μου!

    Φιλακια πολλα απο το ΤΕΚΝό σου!χιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Erva μου έκλεψε το σχόλιο!

    Εύχομαι όλα να παν καλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας