προσωπικά σεξ

Αθέτηση υπόσχεσης

Δευτέρα 4 Μαΐου 200905:17Voltsek

Θέλω να καταγγείλω τον κολλητό μου, ο οποίος αθέτησε μία υποσχεσή του. Χώρισε τον περασμένο Ιανουάριο και από τότε είναι σε φάση που γνωρίζει κοπέλες μέχρι να βρει την κατάλληλη να κάνει σχέση. Επειδή όμως δεν υπήρχε καμία εξέλιξη, κάποια στιγμή μου είπε:

"Αν δεν βρω κάποια να κάνω σχέση ή έστω να την πηδήξω, μέσα στον Απρίλιο, θα γαμήσω εσένα."

Εγώ σαν καλός φίλος δέχτηκα. Όχι για μένα (για την φουκαριάρα την μάνα μου...χαχα) αλλά για να του κάνω το χατήρι για να ξεκαυλώσει. Τώρα είναι ήδη 4 Μαϊου και αρνείται να κάνει αυτό που υποσχέθηκε. Ο άτιμος. Δεν μπορεί να λέει κάτι και μετά να το πέρνει πίσω. Εγώ πάντως τον προειδοποίησα. Οι υποσχέσεις είναι σαν τα δάνεια. Όσο περνάει ο καιρός, μαζεύονται οι τόκοι. Τ'ακούς κολλητέ;


Ισως σε ενδιαφερουν

6 σχόλια

  1. Η υπόσχεση είναι υπόσχεση...αντε και καλο πηδημα. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω αυτό που είπα. Το είπα εκείνη τη στιγμή έτσι για να χαρείς..
    Μην είσαι βλάκας..Είμαι straight και στην κλίμακα του Kingsley είμαι στο 0!!!!!!!
    Και το παίρνει γράφεται με αι οχι με ε...
    τα λέμε κολλητέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai deyterh xylopita.....are voltsek ti tramame emeis oi gay..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Η κλίμακα του Κίνσεϋ προσπαθεί να περιγράψει την σεξουαλική ιστορία ενός ατόμου καθώς και τα επεισόδια της σεξουαλικής τους δραστηριότητας σε δεδομένη χρονική στιγμή. Χρησιμοποιεί μια κλίμακα απο το 0, που σημαίνει αποκλειστικά ετεροφυλόφιλος, μέχρι το 6 που σημαίνει αποκλειστικά ομοφυλόφιλος. Συνήθως χρησιμοποιείται με λανθασμένο τρόπο για να ορίσει τον σεξουαλικό προσανατολισμό και ειδικότερα την αμφιφυλοφιλία σε όρους μονοσεξουαλικότητας. Στις αναφορές του Κίνσεϋ χρησιμοποιείται και ένας επιπλέον βαθμός για την ασεξουαλικότητα. Δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στο Sexual Behavior in the Human Male (1948) απο τον Άλφρεντ Κίνσεϋ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας