διασκέδαση κούκλος

ΣΚ στην Αθήνα

Πέμπτη 30 Απριλίου 200917:37Voltsek

Πάνε μέρες που επέστρεψα από την Αθήνα αλλά το internet έχει κοπεί και δεν μπορούσα να γράψω στο blog. Τώρα που τα γράφω αυτά είμαι σε internet cafe. Τέλος πάντων... Πέρασα φανταστικά στην Αθήνα, αν και ήταν πολύ κουραστικό να κάνω την διαδρομή Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε ένα ΣΚ.

Το ξενοδοχείο στην Αθήνα

Το Σάββαρο ξεκίνησαμε στις 7:30. Ευτυχώς πήγαμε σαν ομάδα και περάσαμε καλά και στην διαδρομή, κάτι σαν εκδρομή με το σχολείο. Φτάσαμε κατά τις 14:30. Πήγαμε στα δωματιά μας να φρεσκαριστούμε λιγάκι και στις 16:00 άρχιζε το σεμινάριο. Το ξενοδοχείο πολύ χλιδάτο, εγώ για τέτοια είμαι γεννημένος. Το βράδυ, όταν τελείωσε το σεμινάριο, πήγα να συναντήσω ένα παιδί με το οποίο μιλούσαμε καιρό μέσω msn. Συναντηθήκαμε στο Σύνταγμα και πήγαμε για μια μπυρίτσα, να μιλήσουμε και να γνωριστούμε καλύτερα.

Η θέα από το δωμάτιο του ξενοδοχείο. Η λεωφόρος Συγγρού και στο βάθος το Παλαιό Φάληρο.

Είναι ένα πολύ καλό και γλυκό παιδί. Τον συμπάθησα πολύ και αυτές τις μέρες κάνουμε μεγάλες συζητήσεις μέσω τηλεφώνου. Διαβάστε το blog του εδώ. Λέγαμε να πάμε γκάζι στην αρχή, αλλά δεν είμασταν στην κατάλληλη φάση. Αλλά έτσι κι αλλιώς σκοπεύω να κατέβω σύντομα ξανά στην Αθήνα, καθαρά για διασκεύαση. Συζητήσαμε κυρίως για περί gay θέματα, καθώς είναι μικρότερος, και είναι στο στάδιο που τώρα ξεκαθαρίζει μέσα του ο ποιος είναι και το τι θέλει στη ζωή του. Επέστρεψα στο ξενοδοχείο στις 3:15.

Την άλλη μέρα είχαμε το πρωί πάλι το υπόλοιπο του σεμιναρίου και γυρω στις 14:30 ξεκινήσαμε την διαδρομή της επιστροφής. Εν τω μεταξύ, αυτές οι συναντήσεις γίνονται κάθε μήνα, όχι στην Αθήνα όμως, αλλά στον Βόλο. Εκεί βλέπω κάθε φορά έναν κούκλο από Αθήνα. Με έχει ξετρελάνει αλλά δεν ξέρω πώς να τον προσεγγίσω. Θέλω να αποκτήσω έστω μία φιλική επαφή μαζί του. Έτσι κι αλλιώς αυτός είναι από Αθήνα. Πρέπει όμως να με έχει προσέξει, επειδή κάθε φορά που τον βλέπω, τον καρφώνω όλο και πιο έντονα με το βλέμα μου. Το θέμα είναι τι γίνεται παρακάτω.

Ισως σε ενδιαφερουν

3 σχόλια

  1. Μ θες και χλιδατα ξενοδοχεια!!Ειχες και στο χωριο σου!!!χαχα!!!

    Μπραβο παντως που συμβουλευεις, ετσι πρεπει να κανουν οι μεγαλυτεροι gay!!Kαι το παιδι που λες, διαβαζω το blog, αρκετα ενδιαφερον!

    Ψαξε να βρεις αμα εχετε κανα κοινο γνωστο και μεσω αυτου γινει κατι, μαθεις κατι αμα ειναι gay η st8 τουλαχιστον, αμα δεν εχεις κοινο γνωστο, λογικα θα εχετε κοινα ενδιαφεροντα εφοσον πατε και οι 2 στα σεμιναρια, πιασε κουβεντα επι του θεματος αυτου!

    Σαν την θεσσαλονικη ομως voltsek μου δεν εχει ε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ante re si..vour!!!!!!!!!!!na ton exeis apo konta...einai gegonos oti afta pou xoume pei m exoun voi8isei na katalavo polla ...thanx friend.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας