διασκέδαση οικογένεια

Πάσχα τέλος

Πέμπτη 23 Απριλίου 200914:21Voltsek

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη!!! Πώς περάσατε; Εγώ είμαι από χθες στη Θεσσαλονίκη επιτέλους, μετά από 13 μέρες στην Κοζάνη. Δεν ήταν άσχημα αλλά δεν ήταν και ιδιαίτερα καλά. Βαρετά θα έλεγα. Οικογενειακές καταστάσεις, που για μένα δεν είναι και το καλυτερό μου. Τουλάχιστον είδα τους φίλους μου κι έφαγα και το φαγητό της μανούλας. Για την ακρίβεια έσκασα στο φαϊ. Αλλά τώρα που είμαι εδώ θα πέσει η κατανάλωση, κι ευτυχώς δηλαδή γιατι πλησιάζει και το καλοκαίρι και πώς θα βγω στην παραλία με τα παραπανίσια κιλά;

Δύο μέρες μένουν μέχρι το ΣΚ. Θα πάω Αθήνα μετά από πολλά χρόνια. Αλλά δεν θα έχω χρόνο να δω πολλά, καθώς πάω για συγκεκριμένο λόγο. Πάντως ένα ραντεβού το έκλεισα, με κάποιον που μιλάμε καιρό μεσω msn. Πρόκειται για φιλικό ραντεβού κι όχι τίποτα παραπάνω αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Είπαμε μάλιστα να πάμε προς Γκάζι, καθώς κανείς μας δεν έχει τύχει να πάει. Αν έχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί εκεί ή οπουδήποτε αλλού, παρακαλώ πείτε μου.

Και μιας κι αναφέρθηκα στο φιλαράκι μου, αυτό είναι το ιστολογιό του, που το ξεκίνησε πρόσφατα. Ρίξτε του μια ματιά. Γράφει πολύ καλά.

Ισως σε ενδιαφερουν

6 σχόλια

  1. Χρονια πολλα αγορινα μου!!

    Κοζανη??Μμμ μικρη πολη, λιγες δυνατοτητες!!!

    Αντε καλα να περασετε με το παιδι
    θα το επισκεφτω!!
    φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kati asxeto...thessaloniki meneis monima? An nai p peripoy? Exw kati syggeneis ekei k parolo p menw athina m'aresei poly san polh kai phgainw opote m varesei...apla anarwtiomaoyna...tha htan kalh fash an emenes konta s perioxh p xerw :P!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι μένω μόνιμα στη Θεσσλονίκη, περιοχή αναλήψεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. A nai? Enas syggenhs m menei misraxh...kapoy dyo staseis makria d einai h analhpsews?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας