διασκέδαση ζωή

Νέες συνθήκες

Σάββατο 4 Απριλίου 200918:03Voltsek

Αυτή η εβδομάδα ήταν αρκετά διαφορετική από τις υπόλοιπες. Μέχρι τώρα το μόνο που έκανα ήταν να περναώ καλά. Κάθε μέρα έβγαινα έξω, για καφέ ή ποτό, τριγυρνούσα και ήμουν ανέμελος. Πλεόν όμως άρχισαν να στενεύουν τα όρια. Οι οικονομίες μου άρχισαν να συρικνώνονται επικύνδυνα. Ήδη ένας από τους λογαριασμούς που έχω, έφτασε στο μηδέν, ευτυχώς ήταν ο μικρότερος. Πέρα από το οικονομικό όμως, πρέπει να μπω σε έναν πιο φυσιολογικό ρυθμό, επειδή θα μου είναι δύσκολο να συνηθίσω σε έναν άλλο τρόπο ζωής όταν βρω κάποια δουλειά κι έχω περισσότερες ευθύνες.

Το πρωί, με πήραν τηλέφωνο από μία εταιρία που είχα δώσει το βιογραφικό μου πριν δύο εβδομάδες. Έκλεισα ραντεβού για συνέντευξη την Δευτέρα. Είναι η μόνη δουλειά που είχα κάνει τον κόπο να στείλω βιογραφικό εδώ και πολύ καιρό. Αν και βαριέμαι την εργασία, όπως οι περισσότεροι φαντάζομαι, ελπίζω να με πάρουν, για να έχω επιτέλους κάποιο εισόδημα. Η δουλειά βέβαια θα είναι μερικής απασχόλησης αλλά αυτό δεν με χαλάει ιδιαίτερα, αντιθέτως θα προσαρμοστώ ευκολότερα.

Την εβδομάδα που πέρασε λοιπόν, βγήκα ελάχιστα έξω, για να γλιτώσω κανένα φράγκο. Υπήρξαν αρκετές στιγμές που βαριόμουν αφάνταστα αλλά ευτυχώς είχα κάποια απασχόληση. Έβαψα το σπίτι, κάτι που ήθελα να κάνω από τότε που μετακόμισα. Είναι απολαυστική εμπειρία και το αποτέλεσμα βγήκε πολύ καλό. Δεν ήξερα ότι έχω ταλέντο στο βάψιμο. Τουλάχιστον αν δεν βρίσκω άλλη δουλεία, ίσως να το κάνω καριέρα. Τώρα μένει άλλο ένα δωμάτιο, το καθιστικό, που χρειάζεται και την περισσότερη δουλειά. Παράλληλά έκανα και άλλα που δεν έβρισκα το χρόνο. Τελείωσα ένα βιβλίο που το παίδευα καιρό τώρα, έκανα πειράματα με το μαγείρεμα και γενικά θυμήθηκα ότι είναι ωραίο να μένεις και λίγο σπίτι και να χαλαρώνεις, να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου και να κάνεις πράματα που είχες παραμελήσει.

Ισως σε ενδιαφερουν

5 σχόλια

  1. Ας το παρουμε απο την αρχη λοιπον!

    Το να βγαζεις ενα προσωπικο εισοδημα και να μην ζεις απο τα λεφτα του μπαμπα και της μαμας ειναι αρκετα σοβαρο. Εφοσον φτασεις σε μια ηλικια που μπορεις πλεον να ανατρεφεσε μονος σου, πρεπει να συνειδητοποιησεις και την σοβαροτητα της καταστασης και να μην τα βλεπεις ολα τοσο ανεμελα και ωραια!

    Ψαξε για δουλεια, μια δουλεια και θα σε απασχολει, αλλα και θα σου προσφερει καποιο εισοδημα που πρεπει ομως να το κοντρολαρεις χωρις απερισκεψιες! Ελπιζω να σε παρουν στην δουλεια παρεπιπτοντως, αρκει το βραδυ να μην κοιμηθεις με τον μιτσοτακη, γιατι τοτε η αποτυχια θα ειναι ζωγραφισμενη!

    Υπαρχουν διαφοροι τροποι για να διασκεδασεις, το να βγεις εξω δεν ειναι παντα η λυση. Παραληλα, το να βγαινεις κανεις καθημερινα εξω, σημαινει και πολλα λεφτα. Αμα εχεις αυτη την ικανοτητα γουστο σου καπελο σου, εφοσον βλεπω ομως οτι ζοριζεσε προσπαθησε να καλυψεις διαφορετικα τον χρονο σου.
    Ολα αυτα που ανεφερες ειναι μια αρχη, αλλα καλυτερα να φωναξεις την παρεα σου στο σπιτι σου και να διασκεδασετε σπιτι βλεποντας μια ταινια, παιζοντας ενα επιτραπεζιο που θα σας χαρισει και τρελο γελιο.

    Αμα παρεις την δουλεια πιστεψε με θα δεις πολλα πραματα με διαφορετικο ματι και τοτε δεν θα λες βαριεμαι, αλλα ειμαι ψοφιος:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Salonica3 καταρχάς σε ευχαριστώ για το χρόνο που αφιέρωσες για να διαβάσεις και να σχολιάσεις. Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν παίρνω λεφτά από τους γονείς μου. Ούτε εμένα μου αρέσει αυτό. Τα λεφτά που ξοδεύω είναι δικά μου τα οποία τα είχα μαζεμένα.
    Όσο για την τελευταία σου πρόταση, με άγχωσες πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφιερωνω χρονο αγορινα εκει π αξιζει!

    Νομιζα πως επαιρνες λεφτα απο τους γονεις σου, αλλα δεν γινεται αυτο, συγγνωμη:)

    Η τελευταια μου προταση ειναι αποτελεσματικη, το εχω κανει πολες φορες για αυτο στο συνιστω, αλλα δεν καταλαβα γιατι σε αγχωσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εννοούσα αυτό που λες ότι αν βρω δουλειά, δεν θα βαριέμαι αλλά θα είμαι ψόφιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγουρα μια δουλεοα εχει τα υπερ και τα κατα της και πρεπει να διαπισωστεις για το τι εισαι ικανος να κανεις.
    ΓΙα να αποκτησεις χρηματα πρεπει να κοπιασεις!

    Τελικα τι εγινε με την δουλεια που πηγες για συνεντευξη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας