καμάκι κούκλος

Τι μανάρι είσαι εσύ...

Τετάρτη 2 Απριλίου 200801:26Voltsek

Χθες το πρωί βγήκα να κάνω διάφορες δουλειές. Μια από αυτές ήταν να πάω επιτέλους το κινητό μου για φτιάξιμο, καθώς εδώ και δύο μήνες η camera δεν δουλεύει. Με την εγγύηση στο χέρι μπαίνω στο κατάστημα Γερμανός (ας κάνουμε και λίγο διαφήμιση). Κι εκεί τα είδα όλα. Δεν ήταν άλλος πελάτης μέσα. Μόνο τρεις υπάλληλοι που χαζολογούσαν. Δύο γυναίκες κι ένας άντρας. Και τι άντρας...

Νεαρός, γύρω στα 25, λεπτός, κοντό ξανθό μαλλί και γλυκό προσωπάκι. Κουκλί. Είχε και ωραία φωνή. Ευτυχώς με εξυπηρέτησε αυτός κι όχι οι κοπέλες. Επιπλέον ήταν πολύ ευγενικός και φιλικός. Ήθελα εκείνη τη στιγμή να του πω "Μανάρι μου, πέτα το κινητό, άσε τη δουλειά και πάμε για έναν καφέ να τα πούμε." Δυστυχώς δε το έκανα. Δε ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά σα να ένιωθα ένα gay vibe από μέρος του.

Ανυπομονώ να πάω πάλι, μετά από περίπου δύο εβδομάδες που θα είναι έτοιμο το κίνητο, για να τον δώ ξανά. Και ίσως τότε να μου πει ότι κι αυτός με γουστάρει τρελά και να ζήσουμε τον μεγάλο έρωτα τρέχοντας χεράκι χεράκι σε μια αμμουδιά.


Ισως σε ενδιαφερουν

4 σχόλια

  1. Κάτι τέτοια, εκτός του ότι είναι λίγο ψυχοφθόρα έως και ψυχοβγαλτικά, είναι και υπέροχα :)

    Δεν χρειάζεσαι κανένα hands free κατιτίς να πας πιο σύντομα; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ που νόμιζα μόλις είδα το τίτλο πως θα έγραφες για μενα :-(

    Θέλω να καταγγείλω πως αυτή τη τακτική την ακολουθεί καιρό τώρα ο Γερμανός για να στηνόμαστε με τις ώρες στα καταστήματά του και να αγοράζουμε ό,τι βρούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αααα να κάνεις ότι έκανα και εγώ, κάθε λίγο και λιγάκι να δω αν ήρθε.. να ξαναπάς και να ρωτήσεις αν ήρθε (μήπως και) νωρίτερα, επειδή το χρειάζεσαι και καλά!

    ΥΓ. Αν είσαι επαρχία, μην περιμένεις να έρθει αφού περάσει ένας μήνας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελικά θες κι εσύ τον γερμανό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας