ανεκπλήρωτος έρωτας

Πάρε με αγκαλιά και πάμε...

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 200802:58Voltsek


Σήμερα τον ξαναείδα. Τον κούκλο που δουλεύει στο ίδιο internet cafe που δουλεύει κι ο κολλητός μου. Περάσαμε για λίγο από εκεί, πριν πάμε για καφέ. Στην αρχη δεν τον είδα κι απογοητεύτηκα. Και ξαφνικά μία λάμψη έλουσε με το χρυσό της φως τα πάντα γύρω μου. Ο Σ. εμφανίστηκε ξαφνικά. Τελικά δούλευε κι εγώ ένιωσα πολύ χαρούμενος που τον είδα. Φύγαμε όμως μετά από λίγο.

Αφού ήπιαμε τον καφέ μας και τα ποτάκια μας, σκεφτήκαμε να ξαναπεράσουμε από το net. Εγώ μόνο που δεν έτρεχα στο δρόμο για να τον ξαναδώ. Αλλά είχαμε κι έναν άλλο φίλο μαζί, ο οποίος δεν ξέρει για μένα, κι έπρεπε να είμαι συγκρατημένος στα λόγια και στην εκδήλωση των συναισθημάτων μου.

Αυτή τη φορά καθίσαμε αρκετή ώρα. Ο φίλος μου είχε να ελέγξει κάτι υπολογιστές (δουλεύει ως τεχνικός). Κι εγώ καθόμουν χαμένος στον κόσμο μου, να απολαμβανω την υπέροχη ύπαρξη που στεκόταν μπροστά μου. Δε χόρταινα να τον βλέπω. Κάθε στιγμή που τον αντίκρυζα με έκανε πιο χαρούμενο και πιο δυνατό. Θέλω να είμαι μαζί του. Να τον κοιτάζω, να του μιλάω, να τον αγκαλιάζω, να τον αγγίζω τρυφερά. Είναι ωραίο παιδί αλλά αυτό που τον κάνει ακαταμάχητο είναι το πόσο χαριτωμένος και γλυκούλης είναι. Είναι πολύ καλό παιδί κι έχει πάντα καλή διάθεση, ακόμα και απόψε που ήταν κουρασμένος από τη δουλειά. Σου μεταδίδει κάτι το θετικό. Ακόμα κι ο φίλος μου λέει πως αν και αυτός δεν είναι gay, τον βρίσκει ελκυστικό (πέρα από την εμφάνιση).


Είχα καιρό να βρω κάποιον να μου τραβήξει την προσοχή. Και τώρα έχω κολλήσει μαζί του, τον σκέφτομαι πολύ. Κι έχω πάλι την αίσθηση "Βλέπετε αλλά μην αγγίζετε". Να κάποιος που μου αρέσει πολύ αλλά που όχι μόνο είναι δύσκολο να είμαστε μαζί, αλλά δεν μπορώ καλά καλά να τον προσεγγίσω. Να του εκφρασω αυτά που νιώθω γι' αυτόν. Τα κρατάω μέσα μου να με τρώνε. Να του πω πόσο υπέροχος είναι κι ότι θέλω να με πάρει στην αγκαλιά του. Αλλά κι αν δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο, θα ήθελα να είναι απλά φίλος μου. Όχι ως υποκατάστατο, αλλά επειδη είναι καλό παιδί, τον εκτιμώ και θα χαιρόμουν πολύ αν τον είχα στη ζωή μου.


Σκέφτομαι ότι μάλλον ήρθε η ώρα να κάνω ένα βήμα για κάποιον που μου αρέσει. Η αλήθεια είναι ότι φέρνει αρκετά σε gay, παρόλο που υποτίθεται ότι έχει γκόμενα. Αλλά όπως λένε, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.


Σ. δίνεις χρώμα στη ζωή μου...

Ισως σε ενδιαφερουν

7 σχόλια

  1. Go 4 it dude
    Προσπάθησε λίιιγο ακόμα
    Δε θέλει όμως βιασύνη

    Καλή εβδομάδα κι από εδώ
    (Κατά λάθος μπήκα και στο άλλο "μέρος" σου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ άκρως με τον Μαντ.
    Κ αν σου "κάνει" γκέι, μάλλον είναι αλλά δεν το λέει/έχει κάταλάβει.

    Πάντως να είσαι κουλ κ να μην κολάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτα ειναι τα ωραιοτερα συναισθηματα...
    Κι εγω συμφωνω με τον Mad κυνηγα το, στην τελικη οτι κι αν συμβεις δεν θα εχεις παραπονο απο τον εαυτο σου οτι δεν προσπαθησες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως είπε ο Μάντ, αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι. Εσύ βλέπεις να κοιτάει, να ρίχνει ματιές, δεν δείχνει κάτι; Γιατί και λίγο γκέι να είναι θα κοιτούσε, θα ντρεπόταν... κάτι... Εσύ συνέχισε! Άσχετο, η γκόμενα πέρασε καθόλου απο εκεί; Την έχετε δει;
    Κάτι θα γίνει μην αγχώνεσαι, υπομονή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η γκόμενα του δουλεύει στο ίδιο μαγαζί και είναι κουκλάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μήν κάνεις κίνηση αν δε σιγουρευτείς πρώτα. Μπορεί να είναι gay (μιας και είπες οτι φέρνει σε gay) και να φοβάται να προχωρήσει, ή μπορεί να είναι απλά χαριτωμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοιτα το φερνει σε γκει ειναι σχετικο.Μπορει απλα να ειναι χαριτωμενος ή οι δικες σου επιθυμιες να τον κανουν γκει στα ματια σου.Για μενα δοκιμασε να του μιλησεις οχι επειδη μοιαζει με γκει αλλα επειδη μπορει να ειναι γκει.Πιστεψε με υπαρχουν πολλοι που δεν φαινονται γκει αλλα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας