περηφάνεια

Τιμή μου και καμάρι μου

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 200802:30Voltsek

Εδώ και τρεις μήνες δουλεύω σε μια αποθήκη. Εκεί δουλεύουν άλλοι δύο συνομηλικοί μου και ο γαμπρός του αφεντικού, ως υπεύθυνος της αποθήκης. Έχουμε καλές αλλά μάλλον τυπικές συναδελφικές σχέσεις, όχι πολλά πολλά δλδ. Τις τελευταίες μέρες όμως έχουν αρχίσει να συμπεριφέρονται κάπως περίεργα, να ειρωνεύονται και να πετάνε υπονοούμενα, μπηχτές ότι είμαι gay. Και φαντάζομαι ποιος τους το σφύριξε. Ο ένας απ' τη δουλειά είναι κολλητός με τον Γ. με τον οποίο ήμουν μαζί στο στρατό. Με τον Γ. υπήρχε μια ψιλόαντιπάθεια αναμεσά μας και επίσης κάτι είχε καταλάβει για μένα.

Δεν είμαι θηλυπρεπής, ούτε κυκλοφορώ με ροζ φτερά, όταν όμως ξυπνάς και κοιμάσαι για μήνες με κάποιον, αρχίζεις να έχεις τις υποψίες σου. Έτσι κι αυτός υπέθεσε ότι είμαι gay, και σαν καλή κατίνα είπε στους "συναδέλφους" μου τις υποψίες του, έδωσε όλα τα στοιχεία.

Κι έτσι, οι συνάδελφοι, έχουν αρχίσει τα υπονοούμενα, φέρονται εντελώς ανώριμα και γελάνε οι ίδιοι με τα ανόητα αστεία τους. Μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν έχουν κάνει κάτι "χοντρό". Αλλά εγώ δε τους παίρνω στα σοβαρά. Χωρίς ίχνος κακίας ή πικρίας, εντελώς αντικειμενικά, μιλάμε για άτομα τελείως χωριάτες. Δεν είναι κακό φυσικά να είσαι από χωριό, μην παρεξηγηθώ, αλλά έχουν τη νοοτροπία και τις αντιλήψεις 80χρονων που ζουν σε απομονωμένα χωριά. Έχουν χαμηλό μορφωτικό επίπεδο, "με το ζόρι έχουν βγάλει το λύκειο", αυτές είναι δικές τους κουβέντες και γενικα το παίζουν οι γνήσιοι σκληροί άντρες που γαμάνε όλες τις γκόμενες και συμπεριφέρονται σαν κάφροι. Και θα μου το παίξουν αυτοί ανώτεροι. Δεν κατάλαβαν... Αλλά έτσι κι αλλιώς σκοπεύω να φύγω απ' τη δουλειά στο τέλος του μήνα (για άλλους λόγους).

Γενικότερα όμως, πέρα από τα συγκεκριμένα άτομα, το γέγονος ότι κάποιοι είναι υποψιασμένοι με τη σεξουαλική μου ταυτότητα δε με ταράζει κάθόλου. Παλιότερα, και μόνο στη σκέψη, αγχωνόμουν, φοβόμουν. Αλλά τώρα που προέκυψε στα αρχίδια μου (συγνώμη κιόλας). Ξέρουν, δε ξέρουν, τι θα κάνουν; Δε έχω ανάγκη κανέναν. Αυτός είμαι και σε όποιον αρέσω. Εγώ είμαι εντάξει με τον εαυτό μου. Έχω φίλους που ξέρουν για μένα και δεν τρέχει τίποτα. Ευτυχώς υπάρχουν και ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι. Δε θα με κομπλάρουν, ούτε θα με κάνουν να νιώσω άσχημα, κόντρα στην κόντρα. Είμαι gay, τιμή μου και καμάρι μου.

Ισως σε ενδιαφερουν

3 σχόλια

  1. Μη δίνεις σημασία, αγνόησέ τους. Οι περισσότεροι υβριστές των gay είναι ομοφοβικά άτομα που συνήθως αποδεικνύονται καταπιεσμένοι gay.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eτσι...
    Τιμη σου και καμαρι σου
    Ασε που αμα τους επιτεθεις με την σεξουαλικοτητα σου μετα δεν τολμαν ουτε να σε πλησιασουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χεχε, δυστυχώς τέτοια άτομα δεν χάνονται. Χοντροκομμένοι και αμόρφωτοι όπως είπες. Εδώ σφίζει ο τόπος. Οι λεγόμενοι "σας μαμάω όλους". Γράψτους και προχώρα. Δεν θα κερδίσεις τίποτα να ασχολειθείς μαζί τους. Τα κολλημένα μυαλά, δεν ξεκολλάνε. Τιμή σου (μας) και καμάρι σου (μας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας