αναμνήσεις διακοπές

Video από τις διακοπές στη Μύκονο

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 202000:05Voltsek

Έχουμε μπει στον Νοέμβριο, πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, με κορονοϊό, lockdown κλπ και εγώ ανεβάζω video από τις καλοκαιρινές διακοπές; Ε, ναι, τι να κάνω, αφού τώρα το τελείωσα και το ανέβασα! Θα ακολουθήσουν video και από την Άνδρο και την Τήνο, τα νησιά που επισκέφτηκα στη συνέχεια.


Πάντως τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά φέτος. Συγκεκριμένα η Μύκονος, σύμφωνα με αυτά που μας έλεγαν αλλά και από προσωπική εμπειρία, συγκρίνοντας με  άλλες φορές που είχα πάει παλιότερα, ήταν σχεδόν άδεια. Βέβαια από μία άποψη ήταν καλύτερα επειδή μπορούσαμε να ευχαριστηθούμε το νησί, χωρίς την πολυκοσμία.

Κάτι άλλο όμως που με στεναχώρησε είναι όταν είδα πως είχαν κλείσει ένα σημείο στη Χώρα, όπου παλιότερα γίνόταν χαμός. Ίσως το πιο γνωστό σημείο για ευκαιριακές γνωριμίες (κοινώς, γαμιστρώνας!) αλλά όχι μόνο γι αυτό. Η γενικότερη περιοχή μάζευε πολύ κόσμο, που άραζε εκεί, μία γωνιά του νησιού που είχε ιδιαίτερη ζωντάνια, πέρα από τα δημοφιλή και προβεβλημένα μέρη, όπου υπήρχε ερωτισμός στην ατμόσφαιρα. Φέτος ήταν έρημο και σκοτεινό, περιφραγμένο και διαλυμένο, με σκοπό να γίνουν κάποια έργα. 'Ηταν σοκαριστική η διαφορά, η εικόνα που είχα στο μυαλό μου με αυτό που αντίκρυσα φέτος! Άλλη μία υπενθύμιση ότι όλα στη ζωή αλλάζουν και ότι όλα κάποτε τελειώνουν.

Ισως σε ενδιαφερουν

0 σχόλια

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας