Άγιος Βαλεντίνος γνωριμία

Άγιος Βαλεντίνος, παλιές και νέες γνωριμίες

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 202021:51Voltsek

Ήρθε για άλλη μία φορά η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, την οποία φυσικά δεν γιόρτασα επειδή είμαι μόνος. Έχει γίνει πια ο κανόνας, οπότε δεν αξίζει καν να το σχολιάσω. Υπήρχαν όμως κάποιες προτάσεις, οι οποίες ήταν κάτι σαν παρηγοριά.

Η πρώτη ήταν από έναν φίλο, αν και η σχέση μας είναι περίπλοκη. Η γνωριμία μας ξεκίνησε ερωτικά, μετά γίναμε φίλοι, ύστερα ήμασταν φίλοι με προνόμια, μετά για μία περίοδο 3 χρόνων χαθήκαμε, ώσπου αρχίσαμε ξανά να μιλάμε πρόσφατα και να βγαίνουμε που και που για έναν καφέ. Βέβαια υπάρχουν πάλι πονηρά υπονοούμενα, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ακόμα όμως δεν έχει γίνει κάτι. Του Αγίου Βαλεντίνου μου είπε ότι θα ήθελε να περνούσαμε την ημέρα μαζί αγκαλιά. Μου κάνει εντύπωση, επειδή ποτέ δεν φάνηκε να θέλει κάτι πιο σταθερό μαζί μου.

Η μεγάλη έκπληξη ήταν όμως που την ίδια μέρα, εμφανίστηκε και μία άλλη παλιά γνωριμία, εντελώς στα ξαφνικά. Είχαμε βρεθεί μόνο δύο φορές, προτού καταλάβω ότι πρόκειται για ιδιαίτερη περίπτωση. Από την πρώτη μέρα μιλούσε για αγάπη και μόνο τις βέρες που δεν είχε αγοράσει (πόση ανωριμότητα;) ενώ από την άλλη, όπως ανακάλυψα, μιλούσε με το μισό grindr και κανόνιζε μέχρι και παρτούζες! Ξέκοψα κατευθείαν εννοείται. Κάποια στιγμή, μετά από καιρό, είχε κάνει μία προσπάθεια ξανά, να με προσεγγίσει αλλά του εξήγησα ότι ούτως ή άλλως, δεν ένιωθα έλξη από την αρχή. Τώρα ξανά, μετά από 2-3 χρόνια, είπε να ξαναπροσπαθήσει. Φυσικά, δεν πρόκειται καν να ασχοληθώ.

Το καλύτερο όμως είναι ότι εδώ και λίγες μέρες, έχει προκύψει κάτι καλό. Ένα παιδί που με έκανε φίλο στο facebook, με τον οποίο μιλάμε και ενδιαφέρεται να με γνωρίσει. Φαίνεται καλή περίπτωση, θέλει πράγματα που θέλω κι εγώ και λέμε να βρεθούμε, όταν βρεθούμε και οι δύο στη Θεσσαλονίκη, καθώς και οι δύο είμαστε από άλλες περιοχές, το μόνο στραβό στην ιστορία. Αλλά χαίρομαι που μετά από καιρό, έχει βρεθεί κάτι αξιόλογο, κάτι για το οποίο μπορώ να έχω ελπίδες!

Ισως σε ενδιαφερουν

0 σχόλια

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας