γνωριμία ιστορία

Η γνωριμία με τον Γερμανό

Πέμπτη 21 Μαρτίου 201922:22Voltsek

Τον Οκτώβριο, γνώρισα ένα παιδί από Γερμανία. Μιλούσαμε μέσω tinder. Ήταν η πρώτη φορά που γνώρισα κάποιον μέσω αυτής της εφαρμογής όπως επίσης και η πρώτη φορά που θα έβγαινα με κάποιον μη ελληνικής καταγωγής. Ευτυχώς όμως μιλούσε ελληνικά, λόγω των σπουδών του, αν και κάποια μέρη της συζήτησης γινόταν στα αγγλικά. Βέβαια, όταν μιλούσαμε στα μηνύματα, δεν έγινε καμία αναφορά στο ερωτικό, ήταν απλά μια φιλική κουβέντα και θέλαμε να τα πούμε και από κοντά.

Βρεθήκαμε κάπου στο κέντρο και περπατούσαμε χαλαρά στην παραλία, το απόγευμα, με τον ήλιο να δύει, δημιουργώντας μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και αρκετά ρομαντική αλλά αυτό δεν κολλούσε πολύ στην περίπτωση. Η πρώτη εντύπωση, μόλις τον είδα ήταν θετική. Όμορφος και χαμογελαστός. Μου μιλούσε για τις σπουδές του, για το πως του φαίνεται η Ελλάδα, πως είναι η ζωή στη Γερμανία και διάφορα άλλα. Κάπου κάπου σταματούσαμε για να βγάλουμε φωτογραφίες τη δύση του ηλίου. Όποιος ξέρει από Θεσσαλονίκη, ξέρει πόσο όμορφα είναι στην παραλία εκείνη την ώρα. Και πάλι, δεν μιλήσαμε καθόλου για το ερωτικά. Απορούσα αν υπήρχε ενδιαφέρον ή αν απλά ήθελε να γνωρίσει κόσμο. Τυπικά, δεν ήξερα καν αν είναι gay. 

Μου άρεσε πολύ. Ήταν η πρώτη φορά, μετά από πολύ καιρό, που ενθουσιάστηκα με μία γνωριμία. Ήταν ωραίο και γλυκό παιδί, καλός και ευγενικός χαρακτήρας. Πολύ θα ήθελα να προχωρούσε η φάση μαζί του. Ακόμα όμως κι αν υπήρχε αμοιβαίο ενδιαφέρον, θα έφευγε τον Δεκέμβριο από την Ελλάδα, όποτε δεν θα μπορούσε να υπάρξει μέλλον μεταξύ μας.

Αποχαιρετιστήκαμε με μία αγκαλιά. Εγώ ήμουν μπερδεμένος με το νόημα αυτής της γνωριμίας. Υπήρχε ερωτικό ενδιαφέρον από τη μεριά του; Θα ξαναβρισκόμασταν; Πως του φάνηκα σαν άτομο; Αφού περάσαν δύο μέρες, μιας και δεν ήθελα να φανώ πιεστικός, του έστειλα ένα μήνυμα και του είπα ότι χάρηκα πολύ που τον γνώρισα και ότι θα ήθελα να ξαναβρεθούμε. Μου απάντησε ότι κι εκείνος χάρηκε αλλά ότι δεν με έβλεπε ερωτικά και ότι "θα δούμε" σχετικά με την συνάντηση. Δεν ξαναμιλήσαμε από τότε.

Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ είναι αν εξαρχής δεν ήθελε κάτι παραπάνω από μια απλή γνωριμία. Άλλωστε θα έφευγε μετά από δύο μήνες. Άσχετα από την εξέλιξη, δεν το μετάνιωσα. Ήταν ένα απολαυστικό απόγευμα με ένα πολύ συμπαθητικό παιδί.


Το ηλιοβασίλεμα εκείνης της μέρας

Ισως σε ενδιαφερουν

1 σχόλια

  1. Very sweet! Ευτυχια ειναι τετοιες στιγμες, ασχετα με το αν υπηρξε ή όχι ερωτικο.
    Απολαυση απλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας