προσωπικά

Περίεργοι τύποι στα dating sites

Παρασκευή 11 Αυγούστου 201702:06Voltsek

Αν είσαι ομοφυλόφιλος, τότε μάλλον ξέρεις πολύ καλά τι εστί ιστοσελίδα gay γνωριμιών και τι κυκλοφορεί εκεί μέσα. Πολλοί τα χαρακτηρίζουν απαράδεκτα, είναι όμως αναγκαίο κακό καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό των gay τα επιλέγει για να κάνει νέες γνωριμίες. Αν ψάχνεις για σεξ, είναι μία καλή λύση, το πιθανότερο είναι ότι κάτι θα βρεθεί. Δεν χρειάζεται πολύ προσπάθεια. Αν όμως ψάχνεις κάτι πιο σταθερό, πρέπει να κάνεις πολύ υπομονή και να είσαι έτοιμος να δεις πολλά και διάφορα.

Σε αυτές τις ιστοσελίδες θα συναντήσεις πολλές περίεργες και αδικαιολόγητες συμπεριφορές. Πράγματα που λογικά δεν θα έκανε κάποιος στην πραγματική ζωή, πρόσωπο με πρόσωπο. Τώρα τελευταία είχα αρκετές τέτοιες περιπτώσεις.

Περίπτωση 1η: Ο τύπος του "γεια"
Μου στέλνουν μερικοί ένα σκέτο "γεια" ή "καλημέρα/καλησπέρα" κλπ. Απαντάω κι εγώ και μετά τίποτα... Καμιά φορά, εμφανίζονται μετά από λίγο καιρό και ξαναστέλνουν χωρίς να υπάρχει συνέχεια και πάλι...

Περίπτωση 2η: Οι τύποι σε αυτή την περίπτωση είναι σαν συνέχεια του παραπάνω. Στέλνουν μερικές φορές, ξεκινάνε μία συζήτηση και ξαφνικά εξαφανίζονται. Ρωτάω το όνομα τους και απαντάνε μονολεκτικά, χωρίς να ρωτήσουν καν ποιο είναι το δικό μου, για να δώσουν μία ροή στην κουβέντα. Αν βαριέσαι να γράφεις ή δεν σου αρέσω, γιατί μου στέλνεις μήνυμα; 

Περίπτωση 3η: Ενώ έχω φωτογραφία στο προφίλ, μου ζητάει ο άλλος να του στείλω φώτο, χωρίς αυτός να έχει. Όταν του το επισημαίνω, φυσικά δεν απαντάει ποτέ...

Περίπτωση 4η: Αυτό είναι το πιο ακραίο που μου έχει τύχει. Μου στέλνει ο άλλος 5:30 τα ξημερώματα μήνυμα και φυσικά εγώ δεν απαντάω αφού εκείνη την ώρα κοιμάμαι. Το αποτέλεσμα; Το να μην δω καν το μήνυμα, το εξέλαβε ως απόρριψη, μου ευχήθηκε καρκίνο και με έκανε block ώστε να μην μπορώ να του απαντήσω!

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούν μερικοί να ακολουθήσουν βασικούς κανόνες επικοινωνίας και ευγένειας. Αλλά δεν δίνω πολύ σημασία, γελάω με αυτά ή απλά αδιαφορώ. Δεν αξίζει να δίνω ιδιαίτερη σημασία. Άλλωστε αυτοί έχουν το πρόβλημα, όχι εγώ!

Ισως σε ενδιαφερουν

2 σχόλια

  1. Ε μα και συ βρε αδελφέ, πέφτεις για ύπνο με την εφαρμογή ανοιχτή;;; :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι πες ότι φταίει κ όλας επειδή οι άλλοι έχουν προβλημα στον εγκέφαλο....
    Να σου Αιμιλιε καλύτερα έτσι γιατί καταλαβαίνεις ότι δεν αξίζουν από το να χάνεις το χρόνο σου με συζητήσεις για να το διαπιστώσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας