επικαιρότητα ομοφοβία

Ρατσιστικές δηλώσεις ξεφτίλας και ντροπής από Γιακουμμάτο

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 201721:32Voltsek



Άλλος ένας σιχαμένος πολιτικός που δεν διστάζει να προβάλλει τις οπισθοδρομικές του απόψεις αλλά και την αμάθεια του περί του θέματος. Σε όλο το απόσπασμα αναφέρει ανακρίβειες ή κρυφορατσιστικές απόψεις, καθώς το παίζει δήθεν άνετος με τους gay.

Αποκαλεί μόδα την ομοφυλοφιλία, λες και είναι κάτι που εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια και δεν υπήρχε από τότε που εμφανίστηκε ο άνθρωπος στη γη.

Χρησιμοποιεί την πιο κλισέ ατάκα ενός ρατσιστή που όμως δεν το παραδέχεται: "Έχω πάρα πολλούς φίλους gay", λες και είναι κάποιο κατόρθωμα ή αξίζει ένα μπράβο γι αυτό. Σε αυτούς τους gay φίλους που έχει, τους λέει άραγε "Δεν έχω πρόβλημα μαζί σας αλλά να κρύβεστε;".

"Προβάλλουν την ομοφυλοφιλία ως προτέρημα / ως παράδειγμα προς μίμηση". Κλασικό επιχείρημα ενός ομοφοβικού. Φυσικά κανείς δεν το προβάλλει ως προτέρημα. Απλά πλέον δεν ανεχόμαστε να κρυβόμαστε και να φοβόμαστε, διεκδικούμε τα δικαιώματα μας και είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας. Αλλά τους ενοχλεί που δεν ζούμε πια στη σκιά και είμαστε φανερό κομμάτι της κοινωνίας.

"Είναι κολλητική αρρώστια". Απαράδεκτη δήλωση από κάποιον, που εκτός από πολιτικός, είναι και γιατρός. Η ομοφυλοφιλία δεν θεωρείται αρρώστια, σύμφωνα με τους κλάδους της ιατρικής, της βιολογίας και της ψυχολογίας. Και φυσικά δεν είναι κολλητική. Το να πιστεύεις ότι κάποιος που δεν είναι gay, θα γίνει στο μέλλον επειδή βλέπει αυτά τα "πρότυπα" είναι απλά ηλιθιότητα. Λες και η σεξουαλικότητα είναι απλά ένα κουμπί που το πατάς και αλλάζει, αναλόγως πως σε βολεύει. 

Τέλος, σχετικά με τα ομοφυλοφιλικά πρότυπα που ενοχλούν τόσο πολύ. Στη σημερινή κοινωνία, παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα πιο συγκεκριμένα, με το πρότυπο της Χρυσής Αυγής και της ρατσιστικής βίας, το πρότυπο των ξεπουλημένων πολιτικών που κοιτάζουν το συμφέρον τους και επιβάλλουν τη φτώχεια και την μιζέρια στον λαό, τα πρότυπα του επιφανειακού lifestyle που ενισχύει την ματαιοδοξία και την υπερκατανάλωση, τα gay πρότυπα νομίζω είναι τα πιο ακίνδυνα!

Αν μία από τις κόρες του ή κάποιο εγγόνι του ένιωθε έλξη για το ίδιο φύλο, τι θα έκανε; Πώς θα το αντιμετώπιζε; Θα έλεγε ότι είναι άρρωστος/η; Θα τον/την απομάκρυνε από κοντά του ή τότε θα άλλαζε γνώμη;

Ισως σε ενδιαφερουν

0 σχόλια

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας