ομοφυλοφιλία σχέση

Νέος μήνας και σέξι videos

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 201520:05Voltsek

Πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου σήμερα. Ο πρώτος μήνας του καινούργιου χρόνου πέρασε γρήγορα και μπορώ να πω ότι ήταν γενικά καλός. Το σημαντικότερο είναι ασφαλώς ότι με βρήκε σε μία σχέση και αυτό από μόνο του βελτιώνει αρκετά τα πράγματα. Γενικά είμαι σε μία ωραία φάση, νιώθω χαλαρός, απολαμβάνω τα θετικά και δεν επιτρέπω στα αρνητικά να με επηρεάζουν. Ελπίζω τα πράγματα να συνεχίσουν έτσι!

Ο James Franco και ο Zachary Quinto φιλιούνται!

Του James Franco του αρέσει να προκαλεί με τις πράξεις και τα λεγόμενα του, κάνοντας συχνά πολλούς να αναρωτιούνται για τη σεξουαλικότητα του. Ο Zachary Quinto, επίσης, γνωστός ηθοποιός, έχει κάνει επισήμως το coming out. Στο παρακάτω video, (σχεδόν) φιλιούνται σε αργή κίνηση. Στο video συμμετέχουν και άλλοι ηθοποιοί, από ταινίες του Sundance film festival 2015.



Gay διαφήμιση για το Super Bowl

Το Super Bowl, είναι ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα στην Αμερική. Το παρακάτω διαφημιστικό για την "Queer Beer", είναι φυσικά ψεύτικο και έγινε για χιουμοριστικούς λόγους. Εξακολουθεί όμως να είναι πολύ σέξi!



Ισως σε ενδιαφερουν

1 σχόλια

  1. Hello και καλή χρονιά εύχομαι!

    Νομίζω ότι βιάζεσαι να το πεις σχέση, κάτι που κάνεις συνήθως. Το θέμα είναι να μην συμβεί το άλλο που συμβαίνει συνήθως με τις σχέσεις σου. Δεν πιστεύω ο λόγος που συνέβαινε τελικά το "κακό" να ήταν η πρεμούρα και η βιασύνη σου να τις χαρακτηρίσεις σχέσεις ε; Δεν θέλω να το πιστέψω. Θα δείξει βέβαια

    Cu!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας