γυμνισμός διακοπές

Μύκονος, ο παράδεισος των gay!

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 201403:13Voltsek

Μετά τις γενικές εντυπώσεις από τη Μύκονο, σειρά έχει να γράψω για το gay κομμάτι. Πολύ γρήγορα αντιλαμβάνεσαι το έντονο gay στοιχείο που επικρατεί στο νησί. Από τον κόσμο που κυκλοφορεί αλλά και από τα ζευγάρια ανδρών που περπατάνε πιασμένοι χέρι χέρι. Βέβαια αυτό δεν το έβλεπα τόσο συχνά όσο περίμενα.

Οι άντρες
Ένα περίεργο πράγμα στη Μύκονο είναι ότι δεν βλέπεις άσχημους άνδρες. Ίσως ένα 5% μόνο. Σχεδόν όλοι τους, ανεξαρτήτως ηλικίας ή καταγωγής, ήταν γυμνασμένοι, μαυρισμένοι, αποτριχωμένοι με ωραίο στυλ. Σαν μοντέλα. Και πολλοί από αυτούς κυκλοφορούσαν ημίγυμνοι. Πραγματικά σαν gay παράδεισος! Κάποιοι βέβαια είχαν φτάσει σε υπερβολικό σημείο, τέρμα φουσκωμένοι, προφανώς από τις ατελείωτες ώρες στα γυμναστήρια και από τα αναβολικά. Όπως λέγαμε μεταξύ μας για πλάκα, οι άνδρες της Μυκόνου αποτελούν μία ξεχωριστή φυλή.

Νυχτερινή διασκέδαση
Μύκονος σημαίνει ξέφρενη διασκέδαση αλλά όσον αφορά το gay κομμάτι περίμενα περισσότερα. Τα gay bar ήταν μόλις τρία. Τουλάχιστον αυτά ξέραμε εμείς τα οποία ήταν τα πιο γνωστά. Και τα τρία είναι μαζί, το ένα δίπλα στο άλλο. Το Babylon, το Cooh και το διάσημο Jackie O. Σαν μαγαζιά δεν είναι άσχημα. Βρίσκονται σε ωραίο σημείο, δίπλα στη θάλασσα, κοντά σε ένα μέρος όπου γίνεται cruising, με καλή μουσική και ωραίο κόσμο. Το κακό είναι ότι ήταν ασφυκτικά γεμάτα, ειδικά το Jackie O. Κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλον, δεν μπορούσες να κουνηθείς και έκανες μπάνιο στον ιδρώτα. Για μένα αυτό δεν είναι διασκέδαση αλλά ταλαιπωρία.

Γίνονται επίσης κάποια πάρτι όπως π.χ. το XLsior Festival, το οποίο γινόταν τις μέρες που ήμουν εκεί, αλλά το κόστος είναι κάπως υψηλό. Για το συγκεκριμένο φεστιβάλ, ήρθαν 3000 άτομα από όλη την Ευρώπη με κρουαζιερόπλοιο.

Cruising places
Για αυτούς που δεν ξέρουν, cruising places είναι τα μέρη που πάνε διάφοροι άνδρες για να κάνουν σεξ. Είχα τη χαρά να γνωρίσω δύο τέτοια σημεία στη Μύκονο, ως παρατηρητής πάντα. Το πρώτο είναι στην παραλία Ελιά. Αφού περάσει κανείς το beach bar και τις ξαπλώστρες, φτάνει στα βράχια. Πίσω από αυτά τα βράχια, υπάρχει ένα αποκλεισμένο κομμάτι όπου κάνουν γυμνισμό. Πιο πέρα ακόμα, ανάμεσα στα βράχια και λίγο πιο ψηλά, γίνονται τα... ακατονόμαστα. Κολυμπώντας, έβλεπα τους διάφορους γυμνούς άντρες που έκαναν ηλιοθεραπεία όπως επίσης και μία τετράδα ανδρών, όπου τις έπαιζαν και ο ένας έπαιρνε πίπα στους υπόλοιπους. Όταν βγήκα από το νερό, επιστρέφοντας στο σημείο που είχαμε κάτσει, είδα άλλους τρεις αυτή τη φορά να κάνουν σεξ, στα ανοιχτά, προσφέροντας θέαμα σε όποιους περνούσαν από το σημείο. Βρήκα κι εγώ την ευκαιρία να κάνω γυμνός μπάνιο, αφήνοντας το μαγιό μου σε ένα βράχο. Πραγματικά ή αίσθηση είναι μοναδική και δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω συχνά.

Το δεύτερο σημείο είναι η ξακουστή Παραπορτιανή, μία εκκλησία(!), πολύ κοντά στα gay bar όπως προανέφερα. Εκεί γίνεται χαμός. Στο μπροστινό μέρος μαζεύεται αρκετός κόσμος. Άνδρες πάνε κι έρχονται μέχρι τα ξημερώματα, σαν μέλισσες γύρω από το μελίσσι. Πολλοί την αράζουν εκεί με μπύρες. Είναι κάτι σαν προθάλαμος. Υπάρχουν δυο τρία μικρά περάσματα που οδηγούν στην πίσω μεριά, στα βράχια, δίπλα στη θάλασσα, με ελάχιστο φωτισμό όπου και πάλι γίνονται τα... αίσχη! Μαζεύονται ανά σημεία 3, 5, 10, ακόμα και παραπάνω και κάνουν μεταξύ τους διάφορα. Κάποιοι συμμετέχουν, άλλοι περιμένουν να πάρουν σειρά ή απλά βλέπουν, όπως εγώ. Όλα αυτά που παρακολουθούσα στις τσόντες, τα έβλεπα μπροστά μου, σε απόσταση ενός μέτρου. Τύπους να παίρνουν πίπες, να πηδιούνται κτλ.

Ήταν πραγματικά ένα πολιτισμικό σοκ για μένα. Μου είχαν πει οι φίλοι μου τι συμβαίνει όμως άλλο να τα ακούς και άλλο να τα βλέπεις ζωντανά.

Οι ομοφοβικοί
Αυτό που δεν θα περίμενε κανείς να συναντήσει στη Μύκονο είναι ομοφοβικές και κομπλεξικές αντιδράσεις. Όταν πας στη Μύκονο, ξέρεις τι να περιμένεις, οπότε αν έχεις πρόβλημα με τους gay, γιατί να επιλέξεις αυτό τον προορισμό; Ή τουλάχιστον κράτα τις απόψεις σου για σένα και μην τις εκφράζεις. Όπως π.χ. μία παρέα κύπριων, όπου ο ένας με ρώτησε αν "έχει πολλούς πούστηδες το νησί"! Του απάντησα πως έχει και ότι είμαι κι εγώ ένας από αυτούς. Ξαφνιάστηκε, δεν περίμενε τέτοια απάντηση. Σιγά μη φοβόμουν να του το πω. Όπως και κάποιοι ντόπιοι, τους οποίους δεν θα αποκαλούσα ομοφοβικούς αλλά θα έλεγα ότι δεν έχουν ακόμα εξοικειωθεί πλήρως με την έννοια της ομοφυλοφιλίας.

Συμπέρασμα
Δεν μπορώ να αποφασίσω αν μου αρέσει ή όχι αυτό που γίνεται στη Μύκονο. Είναι μεν ενδιαφέρων αλλά δεν είναι για όλους. Ήμουν ανοιχτός στο ενδεχόμενο, εάν προέκυπτε κάτι καλό, να ενδώσω. Ποιος δεν θέλει να ζήσει ερωτικές περιπέτειες στις διακοπές; Αν όμως γενικά οι ξεπέτες θεωρούνται ψυχρές, τότε αυτό είναι τελείως απρόσωπο. Δεν είσαι παρά μία τρύπα για τον άλλον. Μπορεί να κάνεις οτιδήποτε με κάποιον και την άλλη μέρα να σε δει και να μην σε αναγνωρίσει καν! Επειδή πήγα στην Μύκονο, δεν θα έκανα σεξ μόνο και μόνο για να λέω ότι το έκανα. Επιπλέον, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να κολλήσεις κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Δεν κρίνω αυτούς που το κάνουν, ούτε αποκλείω το ενδεχόμενο στο μέλλον να τα κάνω κι εγώ. Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν το ήθελα. Πάντως σαν εμπειρία, αυτά που είδα και έζησα θα μου μείνουν αξέχαστα.

Ισως σε ενδιαφερουν

3 σχόλια

  1. Καλημέρα! Κοίτα να δεις τι γίνεται στον κόσμο, τόση λεπτομέρεια δεν ήξερα είναι η αλήθεια.. χεχε
    Δεν καίγομαι να πάω κιόλας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχω παθει σοκ! Δε περιμενα να ειναι τοσο.. ελευθερα τα πράγματα! Εχει πλακα όμως. Εγω οταν παω βέβαια θέλω να γνωρίσω καποιον και να υπάρχει η μαγεία του φλερτ, όχι σεξ και τέλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κολυμπούσες με μαγιώ στην Ελιά!!!
    Πάει, χάλασε ο κόσμος (της Μυκόνου)!
    Ξενικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας