ομοφυλοφιλία σύμφωνο συμβίωσης

12 λόγοι που ο gay γάμος θα έπρεπε να απαγορευτεί

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 201418:54Voltsek

1. Η ομοφυλοφιλία δεν είναι φυσική. Όπως και τα γυαλιά ηλίου και ο έλεγχος των γεννήσεων.

2. Οι ετεροφυλόφιλοι γάμοι είναι έγκυροι, επειδή μπορούν να παράγουν παιδιά. Ο gay γάμος δεν πρέπει να γίνει νόμιμος αφού δεν παράγει παιδιά. Όπως επίσης τα ζευγάρια με πρόβλημα γονιμότητας και τα ηλικιωμένα ζευγάρια!

3. Οι gay γονείς θα κάνουν gay παιδιά, όπως και οι straight γονείς κάνουν straight παιδιά.

4. Ο ετεροφυλόφιλος γάμος θα χάσει το νόημα του, όπως πχ ο γάμος της Britney Spears που κράτησε 55 ώρες!

5. Ο ετεροφυλόφιλος γάμος έχει μείνει αναλλοίωτος μέσα στους αιώνες και δεν πρέπει να αλλάξει τώρα. Όπως πχ. οι γυναίκες συνεχίζουν να αποτελούν ιδιοκτησία των ανδρών, οι μαύροι δεν μπορούν να παντρευτούν λευκές γυναίκες και το διαζύγιο είναι παράνομο.

6. Ο gay γάμος θα πρέπει να γίνει νόμιμος όταν κρίνει το κράτος ότι χρειάζεται. Επειδή πάντα τα κράτη φροντίζουν για τα συμφέροντα των πολιτών.

7. Ο gay γάμος δεν υποστηρίζεται από τη θρησκεία. Σε μια θεοκρατία, όπως η δική μας, οι αξίες μιας θρησκείας επιβάλλονται σε ολόκληρη τη χώρα. Γι αυτό κι έχουμε μόνο μία θρησκεία στη χώρα μας.

8. Ο gay γάμος θα ενθαρρύνει τους άνδρες να γίνουν gay. Όπως αν κάνεις παρέα με ψηλούς ανθρώπους σε κάνει ψηλό.

9. Νομιμοποιώντας το γάμο ομοφυλοφίλων θα ανοίξει η πόρτα σε όλες τι τρελές απαιτήσεις. Οι άνθρωποι μπορεί να θέλουν να παντρευτούν ακόμη και τα κατοικίδια ζώα τους, επειδή ως γνωστόν ένας σκύλος έχει νομική υπόσταση και μπορεί να υπογράψει μια άδεια γάμου.

10. Τα παιδιά δεν θα γίνουν πετυχημένα χωρίς ένα ανδρικό κι ένα γυναικείο πρότυπο στο σπίτι. Γι αυτό και θα έπρεπε να απαγορεύονται επίσης οι μονογονεϊκές οικογένειες.

11. Ο gay γάμος θα αλλάξει τα θεμέλια της κοινωνίας. Ο γάμος άνδρα-γυναίκας υπάρχει από την αρχαιότητα και δεν θα έπρεπε να αλλάξει. Όπως δεν άλλαξαν τα δικαιώματα των γυναικών, των μαύρων κτλ.

12. Το σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο παρέχει τα περισσότερα από τα ίδια οφέλη με το γάμο αλλά με διαφορετική ονομασία, είναι καλύτερο επειδή η λογική του "διαφορετικοί, αλλά ίσοι" είναι πάντα συνταγματική. Τα ξεχωριστά σχολεία για Αφροαμερικάνους λειτούργησαν εξίσου καλά όπως θα γίνει και με τους ξεχωριστούς γάμων gay και λεσβιών.

Σε ελεύθερη μετάφραση από κείμενο που βρήκα στο internet.

Ισως σε ενδιαφερουν

1 σχόλια

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας