γκόμενος έρωτας

Νέος δεσμός από απόσταση

Δευτέρα 12 Μαΐου 201401:20Voltsek

Νιώθω ότι έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που έγραψα για κάτι πραγματικά ευχάριστο. Τώρα όμως έχει έρθει ξανά αυτή η στιγμή. Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες περνάω πολύ καλά και νιώθω μέσα μου ηρεμία και πληρότητα. Είναι τόσο όμορφο να μην υπάρχει κάτι άσχημο να σε απασχολεί και να σου χαλάει τη διάθεση. Βλέπω φίλους, κάνω καινούρια πράγματα και στο άμεσο μέλλον έχω κανονισμένα κι άλλα ωραία που ανυπομονώ να έρθουν.

Βέβαια το πιο σημαντικό είναι ο νέος μου δεσμός. Αν και "επισήμως" δεν έχουμε πει ότι είμαστε μαζί, στην ουσία όμως αυτό συμβαίνει. Μου αρέσει πολύ, όπως κι εγώ σε εκείνον όπως λέει κι έχουμε επίσης αρκετά κοινά σημεία. Δυστυχώς όμως δεν μένει στη Θεσσαλονίκη αλλά στην Κατερίνη κι επειδή δουλεύει δεν μπορεί να έρχεται συχνά. Αυτό θα είναι ένα πρόβλημα αλλά είμαι διατεθειμένος να προσαρμοστώ εφόσον ταιριάζουμε και περνάμε καλά μαζί. Άλλωστε δεν μας χωρίζει καμιά τεράστια απόσταση, όπως πχ αν έμενε Αθήνα!

Μου έχει ανεβάσει πολύ την διάθεση αυτή η εξέλιξη. Ελπίζω κι εύχομαι να πάνε όλα καλά και να είμαι επιτέλους με κάποιον για πολύ καιρό.Θα φανεί στην πορεία. Προς το παρόν, κανονίζουμε να τον επισκεφτώ μέσα στις επόμενες μέρες. Μου έχει λείψει πολύ...

Απολαύστε...


Ισως σε ενδιαφερουν

3 σχόλια

  1. μπορεί να ηχεί παράταιρα, να μη σού αρέσει, να σου στέκεται σαν κάτι το ανεκπλήρωτο, αλλά αυτή η μικρή απόσταση (μια ώρα βρε αδερφέ!) κάνει πέρα τις πολλές - και αρκετές φορές ενοχλητικές - λεπτομέρειες μιας κανονικής συμβίωσης κάτω από την ίδια στέγη. Ο καθένας διατηρεί την αυτονομία της καθημερινότητάς του. "Σιγοβράζει" πιο αποδοτικά η λαχτάρα των συναντήσεων. Θα δεις.
    Ξενικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι που νιώθεις όμορφα.. Ελπίζω και εύχομαι να κρατήσει αυτή η όμορφη περίοδος της ζωής σου. Επίσης, κάθε ζευγάρι έχει έναν δικό του κώδικα για να επικοινωνεί, οπότε μπορείτε εύκολα να βρείτε λύσεις για το θέμα της απόστασης, καθώς αν είναι πρόθυμοι και οι δυο σε μια σχέση τότε τα πάντα μπορούν να λυθούν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα καλά θα πάνε!
    Τα βίντεο τέλεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας