γκόμενος γνωριμία

Η νέα γνωριμία και οι... μνηστήρες

Τρίτη 6 Μαΐου 201403:55Voltsek

Αισθάνομαι άσχημα που παραμελώ το blog και δεν γράφω τακτικά. Κάθε φορά που λέω ότι θα δημοσιεύω συχνά, τότε τυχαίνει και χάνομαι τελείως! Τους προηγούμενους μήνες με κυνηγούσε η γκαντεμιά αλλά ευτυχώς η κατάσταση άρχισε να αλλάζει. Αγόρασα καινούριο ποδήλατο (αν και ταλαιπωρήθηκα λίγο μέχρι να το παραλάβω), έκλεισα αεροπορικά εισιτήρια για την Αθήνα τον Ιούνιο και το σημαντικότερο, γνώρισα κάποιον!

Μιλούσαμε σχεδόν ένα μήνα. Δεν μένει όμως στη Θεσσαλονίκη. Ήταν να βρεθούμε την περασμένη Παρασκευή αλλά εντελώς απρόσμενα, βόλεψε να έρθει δύο μέρες νωρίτερα. Έτσι, οι 48 ώρες έγιναν ξαφνικά 2, ώσπου ήρθε η ώρα της συνάντησης. Είχα άγχος αλλά και ενθουσιασμό. Η πρώτη εικόνα ήταν πολύ καλή. Εκείνος ήταν πιο χαλαρός. Έμεινε το βράδυ στο σπίτι μου και ήταν υπέροχα! Το ξημέρωμα της πρωτομαγιάς μας βρήκε μαζί. Δυστυχώς όμως έπρεπε να φύγει νωρίς επειδή είχε κανονίσει άλλα για εκείνη τη μέρα. 

Την επόμενη ξαναβρεθήκαμε για έναν καφέ. Δυστυχώς εγώ έπρεπε να φύγω για Κοζάνη. Στις δύο πρώτες συναντήσεις έδειξε ότι πέρασε ωραία, δεν ήταν όμως πολύ εκφραστικός και με ανησυχούσε αυτό. Μου άρεσε πολύ σαν άτομο και θα απογοητευόμουν αν δεν ενδιαφερόταν. Ευτυχώς σιγά σιγά άρχισε να ανοίγεται και να εκδηλώνεται. Βέβαια τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο αλλά τα πράγματα πάνε καλά προς το παρόν. Θα αργήσουμε όμως να συναντηθούμε ξανά λόγω κάποιων υποχρεώσεων που έχει. Νιώθω όμως ήρεμος και χαρούμενος που υπάρχει πλέον αυτό το άτομο στη ζωή μου.

Εν τω μεταξύ, δεν είναι ο μόνος που ενδιαφέρεται. Ένα παιδί από το facebook μου πρότεινε να βγούμε για καφέ, ο πρώην ενός φίλου νομίζω ότι θέλει να με γνωρίσει και ένας άλλος φίλος μου, με τον οποίο είχε παιχτεί κάτι στην αρχή της γνωριμίας μας, με γουστάρει και θέλει να κάνουμε σεξ! Δεν περίμενα ποτέ ότι θα είχα τόση ζήτηση στους άνδρες. Είναι κολακευτικό πρέπει να ομολογήσω. Αλλά εμένα με νοιάζει να προχωρήσει το πράγμα με τον άλλον, να στεριώσω επιτέλους σε μία σοβαρή σχέση.

Ισως σε ενδιαφερουν

3 σχόλια

  1. περιζήτητος; Μπράβο! Μην αμελείς καμιά πιθανή προσέγγιση. Δεν είναι κακό να δοκιμάσεις μερικά ζευγάρια παπούτσια πριν αγοράσεις...
    Ξενικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ μου, φυσικά και να κάνεις τις γνωριμίες που έχουν προκύψει. Πέρα από το γεγονός ότι θα αποκτήσεις νέες εμπειρίες, παράλληλα θα τονωθεί και η αυτοπεποίθησή σου, καθώς είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα του να νιώθει κανείς ποθητός.. Σου εύχομαι τα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα έρθει σιγά σιγά, η αρχή πάντα είναι δύσκολη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας