γκόμενος προσωπικά

Τρεις υποψήφιοι γκόμενοι!

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 201323:59Voltsek

Τα πράγματα προχωράνε και δεν ξέρω για ποιο απ' όλα να γράψω. Το σημαντικότερο ασφαλώς είναι το νέο μου φλερτ! Τις τελευταίες μέρες μιλάω ασταμάτητα με ένα παιδί.

Το αστείο είναι ότι επικοινωνήσαμε για πρώτη φορά, πριν από ένα χρόνο, μέσω ενός site. Ανταλλάξαμε skype αλλά δεν είχαμε μιλήσει ποτέ μέχρι τώρα. Μιλάμε κάθε μέρα, στην αρχή από facebook και στη συνέχεια τηλεφωνικά. Επειδή μιλάμε δωρεάν, μιλάμε πάρα πολύ. Την πρώτη φορά, πρέπει να κλείσαμε ένα τρίωρο συνολικά, καθώς κάναμε κάποια διαλείμματα ενδιάμεσα.

Είναι 22 χρονών, έχουμε πάρα πολλά κοινά στοιχεία και μένει σχετικά κοντά στο σπίτι μου. Φαίνεται αξιόλογο άτομο κι επίσης είναι αρκετά εμφανίσιμος.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να επιστρέψω Θεσσαλονίκη για να γνωριστούμε και από κοντά. Δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον όπως κι εγώ γι αυτόν. Συνήθως προσπαθώ να είμαι συγκρατημένος για να μην απογοητευτώ στην πορεία αλλά επειδή αυτή την περίοδο ήμουν ψυχολογικά χάλια, αποφάσισα να το ζήσω χωρίς περιορισμούς. Ας ενθουσιαστώ τώρα και αν δεν προχωρήσει, θα το δεχθώ και θα προχωρήσω. Αν και είμαι αισιόδοξος. Ελπίζω ότι αυτή τη φορά θα είναι αυτό που ψάχνω.

Βέβαια αν δεν προκύψει, έχω άλλους δύο υποψήφιους! Ούτε πως κατάλαβα πως έγινε αυτό και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Με τον δεύτερο, μιλούσαμε στις αρχές του καλοκαιριού αλλά με τις διακοπές του Αυγούστου και μετά με τη σύντομη περιπετειούλα  με τον Σ. χαθήκαμε. Πρόσφατα, τον βρήκα τυχαία στο facebook, τον κατάλαβα από την φωτογραφία που ήταν ίδια με αυτή που μου είχε στείλει στο romeo. Αρχίσαμε να τα λέμε πάλι και μου έδειξε ότι ακόμα ενδιαφέρεται! Οπότε άρχισε παιχνίδι. Παράλληλα, εκείνες τις μέρες αντάλλαζα μηνύματα με έναν άλλο τύπο στο romeo. Και κάπου εκεί, προέκυψε και ο άλλος από το skype.

Αν είναι δυνατόν! Ή θα είμαι μόνος μου ή θα πέφτουν όλοι μαζί. Και είναι και οι τρεις καλές περιπτώσεις, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Αλλά θα δώσω προτεραιότητα στον Γ. με τον οποίο ας πούμε, έχει αναπτυχθεί περισσότερη οικειότητα μεταξύ μας. Το θέμα είναι πώς θα το εξηγήσω στους άλλους. Δεν θέλω να φανεί ότι τους κορόιδευα.

Δεν μπορεί πάντως, ένας από τους τρεις, θα κάνει για μένα!

Ισως σε ενδιαφερουν

6 σχόλια

  1. Ουτε μεντιουμ να ημουν απιστευτω!!!παντως εχεις δικιο ή θα σε θελει κανεις ή θα σε θελουν πολλοι!!τωρα δε ξερω αν ειναι καλο ή κακο,τεσπα κοιτα να περασεις καλα και μη στεναχωρηθεις οτι και να γινει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κράτα μικρό καλάθι και βουρ στο ψητό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να βλέπεις θετικά και να είσαι αισιόδοξος! Να σκεφτεσαι οτι θα πανε καλά τα πράγματα ότι και να γίνει.! Εύχομαι καλή επιτυχία! μακάρι να πάει σε καλό! Προχώρα ότι και να γίνει!
    thejimis34

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θελω να σε προσβάλω πραγαμτικα... Διαβαζω το blog σου εδω και αρκετο καιρό. Δν εχω και ιδιαίτερη εμπειρια άλλωστε 20 χρονων ειμαι και τυχερος μιας και στις πρωτες γνωριμίες που έκανα ερωτευτηκα και ειμαστε μαζι. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι νομιζω ότι το βλέπεις λα΄θος το όλο θέμα των σχέσεων. Και μόνο που μιλάς για "ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ" γκόμενους είναι σαν να μιλάς για αναλλωσιμα είδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πρόκειται να πληγώσεις κανέναν αν δεν δώσεις υποσχέσεις που δεν θα μπορέσεις να κρατήσεις. Προσοχή λοιπόν στο τι λες ότι προτείθεσαι να κάνεις και στο τι ζητάς από τον καθένα από τους τρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Maria: Είχες δίκιο! Έτσι είναι η ζωή, μία με τα καλά, μία με τα κακά!

    Hfaistiwnas: Αυτό ακριβώς θα κάνω!

    thejimis34: Να 'σαι καλά. Ελπίζω να βγει κάτι καλό απ' όλα αυτά!

    Ανώνυμος: Έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Απλά είναι το στυλ που γράφω στο blog, χιούμορ κτλ. Είσαι πολύ τυχερός που βρήκες κάποιον, σε ζηλεύω!

    Λαγωνικό: Επειδή ξέρω ότι θα ήταν άσχημο να τους λέω ψέματα, προσπαθώ να το κρατήσω όσο πιο ουδέτερη στάση μπορώ, χωρίς να υπόσχομαι τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας