γκόμενος προσωπικά

Δύο πρώην μου ζευγάρι;

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 201301:52Voltsek

Η μέρα που πέρασε ίσως να ήταν και η χειρότερη της χρονιάς! Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται όταν έχεις ήδη πέσει και προσπαθείς να σηκωθείς ξανά, να έρχονται όλα τα άσχημα μαζεμένα για να σου δώσουν το τελειωτικό χτύπημα.

Το ένα δυσάρεστο το είχα δει να έρχεται αλλά πάλι δεν περίμενα να ξεσπάσει σήμερα. Αφορά δύο πρώην μου αλλά ας πάρω τα πράγματα από την αρχή. Πέρυσι τα είχα με τον Α. για δύο μήνες. Τον ήθελα πολύ και όταν χωρίσαμε, το ξεπέρασα δύσκολα αλλά συνεχίσαμε να μιλάμε με αποτέλεσμα να έχουμε γίνει δύο πολύ καλοί φίλοι, με πραγματική αγάπη να μας ενώνει. Σημειωτέον ότι είναι το απωθημένο μου καθώς δεν είχε ανταποκριθεί πλήρως ούτε συναισθηματικά ούτε σεξουαλικά. Αυτό το ξέρει και ο ίδιος και προσπαθεί συνεχώς να με κάνει να τον δω μόνο φιλικά.

Φέτος, στις αρχές του έτους γνώρισα τον Β. Και με αυτόν ήμασταν δύο μήνες μαζί με τη διαφορά ότι ήταν περισσότερο μια περιπέτεια για να γεμίσω τη μοναξιά μου παρά κάτι βαθύ που μας ένωνε. Και με αυτόν επίσης, είχαμε φιλικές σχέσεις αλλά όχι τόσο στενές. Μία στο τόσο βρισκόμασταν σε κοινές εκδηλώσεις κτλ. Καλό παιδί όμως.

Κάποια στιγμή έτυχε να βρεθούμε κάπου όλοι μαζί και τους σύστησα. Ο Β. έδειξε ένα ενδιαφέρον για τον Α. όμως το έχει κάνει και με άλλους πρώην. Γενικά είναι λίγο νηστικός & απελπισμένος και ορμά σε ότι βρεθεί. Δεν μιλάω για σεξ αλλά για σχέση. Πάντως ταιριάξαμε σαν παρέα. Μέσα στους επόμενους μήνες, βρεθήκαμε σε κοινές εκδηλώσεις, πάρτι κτλ μερικές φορές όπου πια το ενδιαφέρον του Β. για τον Α. ήταν φανερό. Μου το είχε πει δηλαδή ότι γουστάρει, ενώ μάλιστα ήξερε ότι κι εγώ έχω ακόμα συναισθήματα για τον άλλον. Το συζήτησα με τον Α. να ξέρει τι παίζει και τον ενημέρωσα ότι στην περίπτωση που γινόταν κάτι μεταξύ τους, εγώ θα ήμουν αντίθετος. Αλλά μου είπε ότι πέρα από μία συμπάθεια δεν νιώθει κάτι άλλο...

Τις τελευταίες μέρες είμαι Κοζάνη. Μίλησα στο fb σήμερα με τον Α. και μου λέει "Μάντεψε που κοιμήθηκα!" Κατευθείαν κατάλαβα που... Τον ρώτησα αν παίχτηκε κάτι και μου είπε ότι φιλήθηκαν! Αυτό ήταν. Ήταν τόσο ξαφνικό. Ο Α. ακόμα και όταν γουστάρει κάποιον, προχωράει πολύ αργά. Τώρα κοιμήθηκε σπίτι του και είχαν τις πρώτες σωματικές επαφές; Η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει γρήγορα, σχεδόν έτρεμα από την ταραχή. Οι δύο πρώην μου, έναν εκ των οποίων γουστάρω ακόμα, να καταλήξουν μαζί;

Φυσικά δεν το πήρα καλά. Έχω στεναχωρηθεί, απογοητευτεί, θυμώσει... Η πλάκα είναι ότι με βρίσκουν υπερβολικό. Δεν καταλαβαίνουν γιατί αντιδράω άσχημα... Ότι δηλαδή θα έπρεπε να βλέπω τους δυο πρώην μου να είναι ευτυχισμένο ζευγαράκι κι εγώ να τους δώσω την ευχή μου.. τόσο μαλάκας δηλαδή! Το συζήτησα με αρκετούς για να δω αν όντως έχω άδικο. Όπως το περίμενα, όλοι μου δίνουν δίκιο. Όσο για τους άλλους, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Από λογικό έως χυδαίο και ανήθικο. Προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες. Ένας από αυτούς είναι ότι δεν κάνεις κάτι με πρώην φίλου. Και ισχύει για gay και για straight. Δηλαδή ενώ ήξερε ο Β. ότι ακόμα έχω συναισθήματα για τον Α. επέλεξε να τον διεκδικήσει και ο ίδιος...

Φυσικά δεν έχω το δικαίωμα να τους πω τι να κάνουν. Τους τόνισα όμως ότι κάθε πράξη έχει τις ανάλογες επιπτώσεις. Φιλία σημαίνει να κάνεις θυσίες και να βάζεις τον άλλον πάνω από τον εαυτό σου! Εγώ ποτέ δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό και αν το έκανα θα το συζητούσα πρώτα και με τους δύο! Εάν θέλουν να είναι μαζί, ας είναι. Αλλά θα χάσουν έναν φίλο. Ο ένας ειδικά, ο Β. αφού πρώτα του τα πω ένα χεράκι, θα φάει μεγάλο άκυρο. Θέλω γνώμες πάνω το θέμα. Έχω δίκιο ή όχι; Και πως πρέπει να το χειριστώ;

Ισως σε ενδιαφερουν

10 σχόλια

  1. Μια βδομάδα ήμουν Κοζάνη, που ήσουν τότε;;;;
    Βασικά ό,τι και να πεις δεν αλλάζει τα πράγματα, απλά άστους στη μοίρα τους.. ό,τι και να πεις από εδώ και πέρα θα φανείς υπερβολικός.. και θα σε πουν και ζηλιάρη.. καλύτερα αδιαφορία και κόψιμο οι δεσμοί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού έκανες την μαλακία να κάνεις φίλους 2 "γκόμενους" που και σχεδόν τίποτα δεν έκανες μαζί τους, και σου έμειναν και απωθημένο ήταν αναμενόμενο. Πόσες φορές πρέπει να το πω οτι δεν κρατάμε επαφές με τους πρώην; Εσύ και "φίλους" τους έκανες, και τους γνώρισες και μεταξύ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα, ότι έκανες, το έκανες και αυτό δεν αλλάζει.

    Αφού είχες όμως απωθυμένα με τον ένα από τους δύο, έπρεπε 1ον να τα έχεις λύσει αυτά τα απωθυμένα γιατί αυτό είναι το πρόβλημά σου στην πραγματικότητα και 2ον δεν έπρεπε να τους φέρεις σε επαφή.


    Αφού θέλουν να είναι μαζί ας είναι, δυστυχώς δεν μπορείς να τους εμποδίσεις. Αν μπορείς να το διαχειριστείς και να το αντέξεις έχει καλώς, αλλιώς άντε γεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ απολύτως με τον mahler76. Το έχεις ένα θεματάκι να κρατάς φιλίες μετά τις σχέσεις σου.
    Του τα λες ένα χεράκι και ξεκόβεις!!! Και μαθαίνεις από τα λάθη σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πωωω, σκατα!
    Λοιπόν, ο Α ειναι ΟΚ απεναντι σου,μην ξεσπας πανω του. Και ας ειχες πει οτι θα εισαι αντιθετος αυτος στο εχει κανει ξεκαθαρο οτι σε βλέπει φιλικα.
    Ο Β απτην αλλη ειναι μαλακας και κακώς τον ανεχεσαι γιατι απο οτι ειπες το εχει ξανακανει με αλλους πρωην(ασχετα που για εκεινους δεν καιγοσουν κ το εκανες τουμπεκι).

    Ξέχνα το παρελθόν και βλέπε μπροστά τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχχχ!!!Με πιάνουν τα νεύρα μου όταν μιλάς για πρώην....η ζωή απλώνεται μπροστά σου...γι'αυτό ζήσε στο μέλλον και όχι στο παρελθόν...που ξέρεις μπορεί να ζήσεις μια καινούργια περιπέτεια!!!;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποτε θα καταλαβεις επιτελους πως 'ημασταν δυο μηνες μαζι' ΔΕΝ ειναι σχεση? Ετσι ευκολα χτιζονται οι σχεσεις μεσα σε 2 μηνες νομιζεις? Και μην ακουσω αηδιες οπως 'τα συναισθηματα ομως ηταν πολυ βαθια...'.

    Δεν ειχατε ΣΧΕΣΗ για δυο μηνες. Βγαινατε ΡΑΝΤΕΒΟΥ για δυο μηνες. Καταλαβαινεις τη διαφορα? Και σταματα επιτελους να τους αποκαλεις ολους 'πρωην σου'! Σε λιγο 'πρωην σου' θα ειναι οι μισοι γκει στην Ελλαδα!

    Αν συναντησω τον ανθρωπο μου δεν επιτρεπεται να κανω κινηση επειδη καποτε βγηκε για 2 μηνες με εναν -οχι και τοσο κοντινο οπως φαινεται - φιλο μου? Σοβαρα?

    Συγγνωμη για τις φωνες, αλλα ωριμασε λιγο. Και κοψε αυτου του ειδους τους 'πρωην/εχω ακομα αισθηματα για σενα και καθομαι και ξεροσταλιαζω/φιλους'...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Hfaistiwnas: Έχεις δίκιο, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Όντως με λένε υπερβολικό. Για τον έναν αδιαφορώ αλλά για τον άλλον μου είναι δύσκολο να ξεκόψουμε, είναι καλός μου φίλος.

    mahler76: Ο ένας είναι πολύ καλός φίλος, δεν ήθελα να τον χάσω απ τη ζωή μου. Ο άλλος δεν ήταν τόσο κοντινός. Τους γνώρισα επειδή βρεθήκαμε όλοι μαζί στον ίδιο χώρο. Κι αυτό έγινε 2-3 φορές.

    Το Λαγωνικό: Τους γνώρισα επειδή έτυχε να βρεθούμε στον ίδιο χώρο. Ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι. Απλά θα στεναχωρηθώ αν χάσω τον έναν, αυτόν που έχω απωθημένο.

    Ανώνυμος: Δεν το κάνω με όλους. Αλλά είναι μερικοί που αξίζει να έχω επαφές. Ο ένας πια δεν υπάρχει για μένα. Με τον άλλον έχουμε συζητήσει για ώρες αλλά δεν έχουμε καταλήξει κάπου. Σίγουρα όμως θα είμαι πιο προσεκτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. alkis: Στον Α ρίχνω το μικρότερο φταίξιμο. Με τον Β έχω το πρόβλημα γι αυτό πλέον ούτε που θα του μιλάω. Δεν έχει κάνει κάτι ξανά με πρώην μου αλλά όποτε έβλεπε κάποιον, τον γούσταρε και ήθελε να γίνει κάτι. Θα του τα πω και μετά δεν θα ασχοληθώ μαζί του.

    Μαρία: Έχεις δίκιο, πρέπει να κοιτάμε το μέλλον. Αλλά και το παρελθόν είναι σημαντικό. Απλά δεν θέλω να χάσω έναν καλό φίλο. Ευτυχώς η νέα περιπέτεια έχει ξεκινήσει ήδη!

    Ανώνυμος #2: Έχεις δίκιο, κι εγώ το ίδιο λέω. Χρησιμοποιώ τη λέξη "πρώην" λόγω έλλειψης μιας πιο κατάλληλης. Βέβαια με τον έναν, όντως ένιωθα πολλά. Δεν προχώρησε όμως, δεν έκανε τον κύκλο της η σχέση, γι αυτό τον έχω απωθημένο.
    Κι αυτοί έχουν το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν, αλλά θα είναι περίεργο για μένα να τους βλέπω μαζί, ευτυχισμένους, όπως δεν ήταν με μένα. Καλώς ή κακώς, υπάρχει ένα δίλημμα. Να συνεχίσεις τη σχέση ή να διατηρήσεις τη φιλία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. eisai ligo tragikoulis....den ton agapas...apwthimeno einai opws eipes...an ta vriskoun metaksu tous as'tous...dn mporeis na kaneis kati gi'auto...episis tha thewrousa oti eisai estw k ligo swstos stin periptwsi pou o a (apothimeno) s eixe dwsei estw kapoies liges endeikseis oti uparxei periptwsi na ksanaginei kati metaksu sas se erwtiko epipedo...deal with it....eisai ligo drama queen nomizw...to imerologio enos 15xronou...glukouli.... (dn ta lew me kakia) anwterotita! ;) dn tha kratisoun polu :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας