επικαιρότητα κουτσομπολιό

Απάντηση στις φήμες για το αν είναι gay έδωσε ο Μέμος Μπεγνής

Κυριακή, 12 Μαΐου 201304:03Voltsek

Για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του αναγκάστηκε να μιλήσει ο Μέμος Μπεγνής στα πλαίσια συνέντευξης που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Είναι τρομερό αυτό το gay θέμα... Θα μπορούσα να είμαι gay, να μην είμαι γκέι , θα μπορούσα να πάω με γυναίκες, θα μπορούσα να πάω με άνδρες, θα μπορούσα να πάω και με τα δύο. Δεν αφορά κανέναν αυτό. Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του δεν κατάλαβα ποτέ γιατί να είναι στόχος συζητήσεων».

Αυτό δήλωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός στο περιοδικό Λοιπόν. Προσθέτοντας πως «Ψάχνονται να δουν αν είμαι, αλλά θα μείνουν με την απορία μάλλον. Προφανώς με γουστάρουν πολλοί, θέλουν να ξέρουν τι συμβαίνει, αλλά δεν θα το μάθουν ποτέ, δεν θα τους κάνω τη χάρη!»

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Μέμος Μπεγνής μίλησε και για το πόσο τον έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση «Έχω υποστεί τεράστιο ζόρι και τεράστιες μειώσεις, δεν το συζητώ. Επειδή απέχω από την τηλεόραση 3-4 χρόνια, με έσωσε το θέατρο, που είχα πάντα, και τα 2 χρόνια που πηγαινοερχόμουν στην Κύπρο και έκανα ένα σίριαλ. Τα έξοδα είναι πάρα πολλά με τα "χαράτσια" και τους λογαριασμούς. Έχω πουλήσει το αυτοκίνητό μου, γιατί δεν μπορούσα να τα βγάλω πέρα. Τα έτοιμα τελείωσαν. Βγάζαμε πολλά χρήματα από την τηλεόραση, τα οποία τελείωσαν».

Ισως σε ενδιαφερουν

0 σχόλια

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

CheckpointΦορμα επικοινωνιας