έρωτας ιστορία

Φιλία που ίσως γίνει δεσμός

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 201217:14Voltsek

Γνώρισα τον Α. πριν μία εβδομάδα. Η πρώτη επαφή έγινε μέσω gay site γνωριμιών. Μου εξήγησε ότι θέλει να γνωρίσει gay άτομα για να μπορεί να συζητάει άνετα μαζί τους θέματα που τον προβληματίζουν. Είναι 19 χρονών χωρίς πολλές εμπειρίες και όπως είναι λογικό νιώθει αρκετά μπερδεμένος. Έτσι, κανονίσαμε να πάμε για καφέ το επόμενο πρωί για να μιλήσουμε. Άλλωστε μου αρέσει να κάνω νέες γνωριμίες και να βοηθάω τους άλλους σε αυτά τα θέματα επειδή ξέρω πως είναι να μην έχεις κάποιον να μιλήσεις.

Δώσαμε ραντεβού κάπου στο κέντρο. Εμφανισιακά, είναι ωραίο παιδί. Καθίσαμε ώρες ολόκληρες να μιλάμε και να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας και να αναλύουμε όλες τις πτυχές της gay ζωής. Πέρασα υπέροχα. Είναι πολύ γλυκό και σοβαρό παιδί, που ψάχνει κάτι ουσιαστικό με ρομαντισμό και τρυφερότητα κι όχι ξεπέτες και εφήμερες γνωριμίες, αυτό δηλαδή που ψάχνω κι εγώ. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολλά κοινά σημεία. Αναπόφευκτα, άρχισε να μου αρέσει πέρα από το φιλικό.

Πέρασε μία εβδομάδα ώσπου να ξαναβρεθούμε, πριν δύο μέρες και ήμουν αρκετά ενθουσιασμένος. Αυτή τη φορά, ήρθε μαζί μας και ο πρώην μου καθώς οι δύο τους έχουν σχεδόν την ίδια ηλικία και ταιριάζουν στον χαρακτήρα. Σκοπός του Α. είναι να αναπτύξει έναν gay κύκλο και εγώ μπορώ να τον βοηθήσω σε αυτό. Όλα πήγαιναν μία χαρά. Γελούσαμε πολύ και υπήρχε άνεση μεταξύ μας. Εμένα μπορεί να μου άρεσε βέβαια αλλά δεν είχα σκεφτεί να το προχωρήσω, εφόσον γνωριστήκαμε εξαρχής με φιλικό σκοπό και δεν είχε δείξει κάτι διαφορετικό μέχρι τότε.

Κάποια στιγμή που ο πρώην πήγε στην τουαλέτα, τον ρώτησα πώς του φάνηκε, εννοώντας γενικά σαν άνθρωπος. Όμως ο Α. παρεξήγησε και μου απάντησε ότι τον συμπαθεί και τον θέλει για παρέα αλλά για κάτι ερωτικό θα προτιμούσε εμένα. Εδώ χτύπησε το πρώτο καμπανάκι μέσα στο μυαλό μου. Όταν τον ρώτησα περί αυτού, δεν μου απάντησε καθαρά. Του είπα να εκφράσει αυτό που σκέφτεται, επειδή μπορεί να έχει την ανάλογη αντίδραση (ότι δηλαδή κι εκείνος μου αρέσει). Μου είπε ότι ο χρόνος θα δείξει... Μέτα επέστρεψε ο πρώην και κόπηκε η συζήτηση όμως εγώ μέσα μου είχα αναστατωθεί. Ήταν ξεκάθαρο ότι πέρασε και από το δικό ότι μυαλό η πιθανότητα κάτι να γίνει μεταξύ μας.

Μετά πήγαμε να φάμε κάτι και ύστερα μία βόλτα στα μαγαζιά. Ο πρώην έπρεπε να φύγει κι έτσι μείναμε οι δύο μας. Κάποια στιγμή εξέφρασε μία συμπάθεια για τον πρώην και ότι θα ήθελε να τον ξαναδεί κι εγώ τον ρώτησα αν τον γουστάρει επειδή πιο πριν, έδειξε κάτι άλλο. Φαινόταν όμως ότι ντρεπόταν κι ένιωθε άβολα οπότε κι εγώ δεν το συνέχισα. Μετά από λίγη ώρα χωρίσαμε.

Αυτές τις δύο μέρες, τον σκέφτομαι συνέχεια. Αναλογίζομαι αυτά που ειπώθηκαν και αναρωτιέμαι αν είναι πιθανό να γίνει τελικά κάτι ερωτικό μεταξύ μας. Με όσους το συζήτησα μου είπαν να του εκφράσω τα συναισθήματα μου. Κι εγώ είμαι της άποψης ότι για να λάβεις, πρέπει να ζητήσεις. Αλλά έχω και τις αμφιβολίες μου. Μήπως παίρνω πολύ στα σοβαρά τα λόγια του; Μήπως είναι καλύτερα να μείνουμε στο φιλικό; Αλλά αν δεν του μιλήσω, δεν θα μάθω, οπότε θα κάνω κίνηση και θα περιμένω να δω τι θα γίνει...

Ισως σε ενδιαφερουν

4 σχόλια

  1. Πάνω που πήγα να πω:"Μπράβο-μπράβο!Άάντε... :-)",διάβασα παρακάτω!

    Βρε'σύ?Όχι,όχι αδερφέ μου!ΜΗΝ ΠΡΕΣΣΑΡΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!

    Εγώ,π.χ.,είμαι 31/ή-ξέρω'γώ τι-άλλο ένας 27χρονος ή 25χρονος!Είναι 19 ετών!

    Είναι πιτσιρίκος,και..."του'ρχονται όλα ανάκατα"!Είναι gay,ναι,αλλά α-πει-ρος!Θα τρομάξει Voltsek μου!Θα θεωρήσει πως όλοι μας πηδιόμαστε με όλους...μας!

    Κι εκτός από την εμπιστοσύνη του Α. που θα χάσει,ως προς το πρόσωπό σου,εσύ!Εσύ...Τι αγωνία είναι αυτή?"Πνίξε"τις ανασφάλειές σου,αδερφέ μου!

    Σου"πετάει κάτι"που είναι 50%-50% του:"Ναι!Σε γουστάρω,φίλε!",και του:"Τι μαλάκας!Τσίμπησε!",και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ-ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ:α)Ψαρώνεις-και μαγκιά,β)αρχίζεις να ρωτάς και για τρίτο άτομο που,δεν είναι ένας τυχαίος gay αλλά,ο-πολύ συγκεκριμένα-πρώην σου!

    Πείτε με καχύποπτο,αλλά...ΜΑΚΑΡΙ,πάντως,ΝΑ ΠΑΣ!Αμε...ΝΑ ΠΑΣ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ!Μην στεναχωρεθείς και μην χαρείς,μόνο,υπερβολικά...

    Ερωτικό πλασματάκι,προσπάθησε να βλέπεις τους άλλους άντρες -και- ως φίλους! :-) :-)

    Βασίλης από Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υ.Γ.:Μην πυροβολείται τον πιανίστα!Χα χα...Με την έννοια:i)Το παλληκάρι-γενικά,ii)εμένα-για το κείμενο!! :-) :-)

      Διαγραφή
  2. Όντως συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, σιγά σιγά να δεις πως θα κυλήσει η σχέση σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υποφέρωωωω voltsek τιποτα δεν προχωρα σε αυτη τη κωλοζωη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας