διακοπές προσωπικά

Διακοπές σε εξέλιξη

Παρασκευή 3 Αυγούστου 201222:42Voltsek

Σήμερα έκλεισα την πρώτη εβδομάδα διακοπών και μπορώ να πω ότι μέχρι τώρα όλα είναι υπέροχα κι ότι περνάω πολύ καλά. Είναι κυρίως διακοπές ξεκούρασης (όχι ότι είχα κουραστεί από κάτι βέβαια) και χαλάρωσης παρά της έντονης διασκέδασης και του ξέφρενου γλεντιού. Το ημερήσιο πρόγραμμα αποτελείται από μπάνιο και ηλιοθεραπεία στη θάλασσα, μπόλικο φαγητό και πολλές βόλτες. Η Αλεξανδρούπολη, παρότι είναι σαν δεύτερο σπίτι μου, είναι καταπληκτική και ποτέ δεν την βαριέμαι.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του μέρους όπου βρίσκομαι, είναι ότι κυκλοφορούν πολλά ωραία παιδιά, Έλληνες και ξένοι, κυρίως Γερμανοί. Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι ερωτικό εδώ καθώς πάντα βρισκόμουν σε οικογενειακές διακοπές, όμως πλέον είμαι πιο ελεύθερος και άνετος και σκέφτομαι ότι θα ήταν καλή ιδέα να δοκιμάσω επιτέλους τα τοπικά προϊόντα. Προς το παρόν δεν το έχω επιδιώξει αλλά έχω ακόμα αρκετές μέρες μπροστά μου. Αν βρω κάτι ξεχωριστό, δεν θα χάσω την ευκαιρία...

Ισως σε ενδιαφερουν

3 σχόλια

  1. Αυτό το ποστ σε συνδιασμό με το ότι χώρισες που κάνει σαν...μήνυμα για τον πρώην. Αιχμές του τύπου "δεν έχω δοκιμάσει τα τοπικά προϊόντα" και "τώρα είναι ευκαιρία", να τα γράφεις ενώ ξέρεις ότι ο πρώην ίσως σε διαβάζει ακόμα, είναι σαν να προσπαθείς να τον κάνεις να ζηλέψει... Πρέπει να τον ξεπεράσεις. Προς το παρόν δείχνεις το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ 5 Αυγούστου 2012 3:26 μ.μ.

    Μάλλον εσύ είσαι ο πρώην και για να είσαι εδώ, εσυ είσαι που δεν τον έχεις ξεπεράσει...

    ΞΕΚΟΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος: Ο πρώην ξέρει για το blog αλλά δεν νομίζω να το διαβάζει. Βέβαια το ξέρει ότι εγώ τον γουστάρω ακόμα. Όμως πάνε δύο μήνες που χωρίσαμε και έχω ξεπεράσει τη φάση να τον κάνω να ζηλέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας