Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012

Video με gay ζευγάρι για το κόψιμο του καπνίσματος
Το παραπάνω video είναι από την ομάδα Crush, μία ομάδα LGBT ατόμων, για μία καμπάνια κατά του καπνίσματος. Στο σύντομο clip, ένας στρατιώτης κάνει πρόταση γάμου στον αγαπημένο του.

8 σχόλια:

gay super hero είπε...

Πολύ καλό!

Hfaistiwnas είπε...

Καλό καλό!

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχη διαφήμιση!

Όπως λέει και το βίντεο "While only 20% of American adults smoke tobacco, over 40% of LGBT adults smoke". Κάτι αντίστοιχο δυστυχώς συμβαίνει και στην Ελλάδα: Ενώ ελάχιστοι συνάδελφοι, συμφοιτητές και φίλοι μου καπνίζουν, τα πιο πολλά παιδιά που γνωρίζω απο το Romeo είναι καπνιστές!

Ξενικός είπε...

γίνομαι πολύ εφεκτικός όταν ακούω για στατιστικές αυτού του είδους. Υπάρχει ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ στατιστική για το αριθμό ομοφυλοφίλων σε μια οποιαδήποτε κοινωνία;
Καλό όμως το διαφημιστικό. Επηρεάζει θετικά, γενικότερα.
Ξενικός

mahler76 είπε...

τι εμετική μαλακία!! Αν με αυτή την γλυκερή αηδία κόψει κάποιος το κάπνισμα εγώ θα κόψω το πουλάκι μου και θα το πετάξω στα σκυλιά.

Ανώνυμος είπε...

Ανέβασε τίποτα δικό σου βρε boy. Τι πίπες είναι αυτές που ανεβάζεις τελευταία?

Johnny Panic είπε...

@mahler76

Αν με αυτή την γλυκερή αηδία κόψει κάποιος το κάπνισμα,εγώ θα κόψω το κάπνισμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά μπαίνω στο blog σου,και θέλω να σου πω πως είναι πολύ όμορφο να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου.Τι νιώθεις.Αυτά που παρατηρείς ή κάτι που απασχολεί τους περισσότερους από εμάς.Έχει δίκιο,ο φίλος...Μην ανεβάζεις μόνο ξένες δημοσιεύσεις.

Βασίλης,Αθήνα.

Υ.Γ.:Δυστυχώς δεν ξέρω αν θα καταφέρω να μπω ξανά,ποτέ.