ταινία video

The Morning After - Σύντομη ταινία

Παρασκευή 15 Ιουνίου 201218:56Voltsek

Το επόμενο πρωί, μετά από μια νύχτα με μεθύσι, ο κόσμος του Harry ανατρέπεται όταν ξυπνά και ανακαλύπτει δίπλα του στο κρεβάτι έναν γυμνό άνδρα, τον Thom. Έκπληκτος και μπερδεμένος προσπαθεί να καταλάβει τις καταπιεσμένες του επιθυμίες. Σε μια προσπάθεια να διεκδικήσει εκ νέου την ετεροφυλοφιλία του, επισκέπτεται μια παλιά ερωμένη, την Λούσι αλλά η συνάντηση αυτή του δίνει μικρή ικανοποίηση. Ο  Harry πρέπει να πάρει μια απόφαση: να ακολουθήσει το προκαθορισμένο μονοπάτι και να επιστρέψει στην αφοσιωμένη φίλη Jess ή να προσπαθήσει να κατανοήσει τις δικές του επιθυμίες...

Ισως σε ενδιαφερουν

6 σχόλια

  1. τον τομ τον τομ! ποιός τη χέζει τη τζέσυ αγάπη μου????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μη κάνεις καμιά χαζομάρα και ψηφίσεις κανένα ΣΥΡΙΖΑ. Σου προτείνω να το ρίξεις δημιουργία ξανά που έχει και οικονομικά καλό πρόγραμμα και υπερασπίζεται τα δικαιωματα των ομοφυλοφιλων. Άλλοστε στη συμμαχια συμμετεχει και ο βαλιανατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Ανώνυμος 6 Ιουνίου 2012 10:10 π.μ.

    Ο Βαλλιανάτος από πρωτοπόρος ακτιβιστής για τα ΛΟΑΔ δικαιώματα κατάντησε ο θλιβερός καρπαζοεισπράκτορας του υπέρμαχου των υπερσυντηρητικών παραδοσιακών αξιών και ρατσιστή Τζήμερου.

    Επίσης ο Βαλλιανάτος είναι στην 4η(!) ΜΗ ΕΚΛΟΓΙΜΗ θέση στο ψηφοδέλτιο της δημιουργίας ξανά. Και να ψηφίσεις για τον Βαλλιανάτο, ανθρωποι του Τζήμερου θα μπουν. Αν ο Τζήμερος μπει στην Βουλή θα στηρίξει κυβέρνηση του ομοφοβικού Σαμαρά!


    Πραγματικά gay-friendly κόμματα που σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατική Αριστερά και Οικολόγοι-Πράσινοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πώς πάει με τη νέα σου σχέση? Γράψε μας κανα νέο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. aizen999: Θα συμφωνήσω μαζί σου

    Ανώνυμος: Δεν θα σου πω τι ψήφισα αλλά για να πω την αλήθεια δεν πιστεύω ότι υπάρχει πραγματικά κάποιο κόμμα υπέρ των gay που να το δείχνει με πράξεις. Το να λένε ότι είναι υπέρ δεν φτάνει, πρέπει και να το δείχνουν.

    Hfaistiwnas: Ε, να μην το παίξει λιγάκι δύσκολος;

    perastikos: Θα γράψω σύντομα, υπάρχουν εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας