γκόμενος προσωπικά

Χωρισμού συνέχεια

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 201117:35Voltsek

Σε προηγούμενο post έγραψα για τον πρόσφατο χωρισμό μου και ότι τελικά αποφασίσαμε να μείνουμε φίλοι, εφόσον ο ένας συνεχίζει να νοιάζεται για τον άλλον. Η πρώτη συνάντηση ήταν τυπική και φιλική, όπως έπρεπε. Υπήρχε βέβαια αμηχανία αλλά ήταν φυσιολογικό.

Η δεύτερη φιλική μας συνάντηση, μόνο φιλική δεν ήταν. Ήρθε για καφέ στο σπίτι μου. Στην αρχή μιλούσαμε και συμπεριφερόμασταν φυσιολογικά. Μάλιστα εκείνος προσπαθούσε να το παίξει αδιάφορος και cool αλλά φώναζε πάνω του ότι με ήθελε ακόμη. Σιγά σιγά μαλάκωσε και άρχισε να είναι πιο γλυκός και τρυφερός. Και πίσω από τα λόγια μας, κρυβόταν κάτι άλλο. Σε κάποια στιγμή, ήρθε δίπλα μου και με άγγιζε, δήθεν φιλικά. Οπως ήταν λογικό, αυτό με αναστάτωσε, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ, το οποίο έγινε αντιληπτό και από τον πρώην. 

Έτσι άρχισε ένα παιχνίδι αποπλάνησης. Με προκαλούσε φανερά με σκοπό να ενδώσω. Όμως δεν θα του έκανα την χάρη. Αν ήθελε να συμβεί κάτι, θα έπρεπε να κάνει αυτός το βήμα. Εμένα δεν με χαλούσε μία σεξουαλική συνεύρεση. Πράγματι, δεν άντεξε και με φίλησε κι εγώ ανταπέδωσα. Συνεχίσαμε έτσι και λίγο πιο μετά συνεχίσαμε και σε άλλα, όχι όμως σε ολοκληρωμένο σεξ.

Αμέσως μετά φαινόταν μπερδεμένος και αγχωμένος. Έλεγε και ξαναέλεγε ότι αυτό δεν έπρεπε να γίνει, ότι ήταν λάθος και ότι πρέπει να μείνουμε στο φιλικό. Εγώ τον προκαλούσα επίτηδες για να δω πώς θα αντιδράσει. Ποτέ δεν πίστεψα ότι οι άνδρες δεν τον ενδιαφέρουν πια. Λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο να πει ότι πρέπει να κόψουμε κάθε επαφή αν δεν μπορούμε να συγκρατηθούμε. Αυτό με στεναχώρησε λίγο. Δεν ήθελα να φτάσουμε ως εκεί, φαινόταν αποφασισμένος όμως. Αφού το συζητήσαμε για λίγη ώρα, ετοιμάστηκε να φύγει. Στην πορτα του ασανσέρ, με την πρόφαση ότι ίσως είχε ξεχάσει κάτι, επέστρεψε μέσα στο σπίτι. Σε λιγότερο από ένα λεπτό, επαναλάβαμε αυτό που είχε συμβεί λίγο πιο πριν.

Αφού τελείωσε και ο 2ος γύρος, ετοιμαστήκε κι έφυγε, επιμένοντας ότι δεν πρέπει να έχουμε πλεόν επαφές. Δεν ήξερα αν το εννοούσε ή όχι αλλά το δέχτηκα. Το ίδιο βράδυ με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι μπορούμε να είμαστε φίλοι κανονικά.

Ήταν όμως λάθος να τον προκαλέσω απ΄ότι αποδείχτηκε. Η σεξουαλική μας επανασύνδεση τον έκανε να πιστεύει ότι εγώ τον ήθελα ακόμη και μου ζήτησε να τα ξαναβρούμε. Μου ήταν δύσκολο να τον αρνηθώ για δεύτερη φορά. Ήξερα ότι ήταν μπερδεμένος κι εγώ τον έκανα ακόμα χειρότερα. Γι αυτό και από εκείνη την μέρα δεν του δίνω κανένα δικαίωμα να νομίζει ότι θέλω πίσω. Είμαστε απλά φίλοι και αυτή τη φορά είναι οριστικό.

Ισως σε ενδιαφερουν

3 σχόλια

  1. Κοίτα να το κρατήσεις όμως αυτή τη φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ααααχχ καταπιεσμένο το παιδί...δεν μπορεί να αποδεχτεί αυτό που είναι.
    πρόταση:το ξέρω ότι θα ακουστεί υπερβολικό αλλά γιατί δεν τον καλείς να μιλήσετε για αυτό ακριβώς το θέμα και τον βοηθήσεις να αποδεχτεί τη σεξουαλικότητα του; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hfaistiwnas: Αυτή τη φορά θα είμαι βράχος.

    Alexandros Biohazardous: Το έκανα ήδη αυτό. Μιλήσαμε όμορφα και ωραία και του έδωσα κάποιες συμβουλές. Στην αρχή είχε αμυντική στάση όμως τελικά με άκουσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας