γκόμενος προσωπικά

Όταν οι φίλοι σου δεν συμπαθούν τον γκόμενο σου

Κυριακή 28 Αυγούστου 201115:34Voltsek

Στην πρώτη μου σχέση ήμουν τυχερός. Ο πρώην μου, αν και ήταν αρκετά μικρότερος από μένα και τους φίλους μου, ήταν αρκετά ώριμος και μπορούσαμε να επικοινωνούμε. Είχε τον ίδιο τρόπο σκέψης, το ίδιο χιούμορ, τα ίδια γούστα κι έτσι κάναμε καλή παρέα. Πραγματικά, όταν βρισκόμασταν όλοι μαζί, περνούσαμε πολύ όμορφα. Είναι πολύ σημαντικό να δέσει η σχέση σου με την παρέα σου αλλιώς δημιουργούνται διαφορετικά στρατόπεδα και χωρίζεις τη ζωή σου στα δύο.

Πράγματι, αυτή τη φορά δεν ήμουν το ίδιο τυχερός. Στη σχέση που έχω τώρα, οι φίλοι μου δεν συμπαθούν ιδιαίτερα το αγόρι μου και μου λένε ότι "δεν μου ταιριάζει" ή ότι "μπορώ να βρω και καλύτερο". Και ίσως κατά βάθος να έχουν δίκιο.

Ο gay φίλος μου, που δεν τον γνωρίζει καλά, κρίνει πιο πολύ από την εμφάνιση και το στυλ. Για την ακρίβεια μου έχει πει ότι ο ίδιος δεν θα γυρνούσε ποτέ να τον κοιτάξει, ότι δεν βρίσκει τίποτα ελκυστικό πάνω του κι ότι υπάρχουν πολύ καλύτεροι εκεί έξω. Βέβαια τονίζει πάντα ότι μιλάει με βάση τα δικά του γούστα κι ότι δεν είναι αναγκαίο να συμφωνούμε. Η αλήθεια είναι όμως ότι ο φίλος μου είναι αρκετα εμφανίσιμος όπότε λογικό είναι να έχει υψηλά στάνταρ.

Ο κολλητός μου και η κοπέλα του αντιθέτως τον γνώρισαν αρκετά καλά και κάναμε παρέα όλοι μαζί για ένα σύντομο διάστημα στην αρχή της σχέσης. Πιστεύουν ότι είναι μίζερος κι αυτό είναι ένα από τα χειρότερα ελαττώματα κατά τη γνώμη τους αλλά κι εγώ δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ μαζί τους σε αυτό. Φταίει όμως και η στιγμή που τον γνώρισαν. Εκείνες τις μέρες ήταν η εξεταστική του και είχε επίσης κάποια οικογενειακά θέματα, οπότε βρισκόταν γενικά σε μια περίοδο άγχους και πίεσης. Λογικό ήταν επομένως να μην είναι και ο πιο ευχάριστος άνθρωπος για παρέα.

Η αλήθεια είναι όμως ότι όσο περνάει ο καιρός ανακαλύπτω περισσότερα πράγματα που μας χωρίζουν παρά που μας ενώνουν. Χθες μάλιστα είχαμε μία μικρή σύγκρουση. Νομίζω ότι δεν θα είμαστε μαζί για πολύ καιρό ακόμα. Τελικά θα επαληθεύσω τους φίλους μου που μας έδωσαν 3 με 5 μήνες σχέσης. Είμαστε ήδη στον 4ο και δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα...

Ισως σε ενδιαφερουν

9 σχόλια

  1. Ε καλά και εσύ, δεν είναι τίποτα στάνταρ. Μπορεί να έχει ελλατώματα, στην αρχή μπορεί να μην τα έβλεπες γιατί ήσουν ενθουσιασμένος, τώρα τα διακρίνεις. Ποτέ όμως, μην στηριχτείς εξ' ολοκλήρου στα λόγια και στις γνώμες των άλλων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ να κάνεις ότι σε γεμίζει. Και ότι σε κάνει να νοιώθεις ποιο άνετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σίγουρα οι επιλογές σου δε θα είναι πάντα αρεστές στους φίλους σου
    Και ακόμα πιο σίγουρα οι σχέσεις σου με το δεσμό σου δε θα είναι συνέχεια ρόδινες
    Το τι θα κάνεις όμως θα το αποφασίσεις όμως εσύ για ΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι έχουν τα καλά τους και τα κακά τους! Ο καθένας έχει τη γνώμη του για τον άλλον γιατί ο καθένας είναι διαφορετικός! Και κατά τη γνώμη μου, ο χρόνος θα δείξει.
    Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγγνώμη αλλά είναι πολύ άσχημο αυτό που σου λένε οι φίλοι σου, ότι "μπορείς να βρεις πολύ καλύτερον", είναι προσβλητικό και για σένα και για τον γκόμενό σου - αν το μάθει θα είναι τραγικό. Τι είναι οι γκόμενοι ρε παιδιά, νουά χοιρινό; "Βρήκα αυτό αλλά δεν είναι πολύ πρώτο, πάμε στο άλλο κρεοπωλείο που άκουσα έχει καλύτερα κρέατα"; Άνθρωποι είμαστε, πώς προσδιορίζεις ποιος είναι "καλύτερος"; Να ακούει πιο κουλ μουσική, να ντύνεται πιο τρέντυ, να έχει αμάξι, να είναι ψηλότερος; Πολύ επιφανειακά όλα αυτά.... γιατί πιστεύουν ότι έχεις τέτοια κριτήρια, εσύ φαίνεσαι πολύ πιο ανώτερο παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. είναι ωραίο όμως ο γκόμενος σου να τα διαβάζει αυτά στο blog σου?
    έλα στην θέση του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Hfaistiwnas: Έτσι γίνεται πάντα. Περνάει το πάθος και ο πρίγκηπας μεταμορφώνεται σε βάτραχο!

    bear: Αυτό εννοείται. Αν μου αρέσει κάποιος, δεν ακούω τις γνώμες των άλλων.

    Περσέας: Αυτό κάνω. Σέβομαι τη γνώμη των φίλων μου αλλά κάνω αυτό που θέλω εγώ!

    Ανώνυμος: Καλά τα λες. Μόνο με την πάροδο του χρόνου καταλαβαίνεις κάποια πράγματα.

    Ντεμης: Σε ευχαριστώ για το σχόλιο. Αυτό που εννοούν είναι ότι δεν μου ταιριάζει με βάση τον χαρακτήρα μου. Γνωριζόμαστε καιρό και ξέρουν τα γούστα και τις προτιμήσεις μου, γι αυτό πιστεύουν ότι δεν είναι ο τύπος μου.

    Ανώνυμος: Ξέρει για το blog αλλά δεν το διαβάζει. Για το συγκεκριμένο θέμα πάντως του τα έχω πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πως ξέρεις οτι δεν το διαβάζει?
    γενικώς, να προσέχεις όταν αναφέρεσαι σε ανθρώπους με τους οποίους σχετίζεσαι και δεν νομίζω να έχουν δώσει την συγκατάθεση τους να τους περιγράφεις στο blog σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι φιλοι του δικου μου με αντιπαθουν χωρις να με γνωριζουν καλα.Λενε πως ειμαι ενα αρσενικο αντιγραφο της Μπριτνευ Σπιαρς.Με αποκαλουν κρυο και πολυ συμαζεμενο.Μονο στην σκηνη λελε πως ειμαι πιο ανοιχτος αλλα υπερβολικα ερωτικος.Του εχουν πει να με χωρισει.τραγικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας