επικαιρότητα

Τζούλια Αλεξανδράτου: Ιστορία μεγάλης ξεφτίλας

Σάββατο 20 Μαρτίου 201002:08Voltsek


Είναι ασύλληπτο το τι συμβαίνει τον τελευταίο καιρό. Αναφέρομαι στην περίπτωση της Τζούλιας Αλεξανδράτου και το ροζ dvd που κυκλοφόρησε. Την είδα κι εγώ την ταινία, στα γρήγορα βέβαια, αφού δεν είναι αυτό που με ενδιαφέρει σεξουαλικά. Ήταν αναπάντεχη η είδηση ότι έκανε πορνό και στην αρχή μπορώ να πω ότι την λυπήθηκα καθώς σκεφτόμουν ότι έχει πέσει θύμα εκμετάλευσης. Αυτή εκτίθεται και άλλοι κερδίζουν εις βάρος της, μετά όμως άλλαξα γνώμη.

Ασφαλώς ποτέ δεν πίστεψα, όπως και κανείς άλλος φαντάζομαι, ότι δεν το ήξερε. Πρόκειται για επαγγελματική δουλειά και μάλιστα με την πορεία που ακολουθούσε, ίσως ήταν κάπως αναμενόμενο να καταλήξει κάποια στιγμή σε αυτό το σημείο.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι πουτάνα. Ίσως ακούγεται πολύ αισχρό αλλά εφόσον κάνει σεξ επί πληρωμή, είναι. Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που κάνει αυτή την επιλογή όμως αυτό που με αηδιάζει είναι ότι η Αλεξανδράτου δεν είναι πουτάνα μόνο στο επάγγελμα αλλά και στο μυαλό. Από την πρώτη στιγμή ξεπουλάει τον εαυτό της στα κανάλια και στα περιοδικά. Την αποκαλούσαν "τραγουδίστρια" αλλά ακόμα και στην πίστα το ταλέντο της ήταν να τα βγάζει όλα στη φόρα. Συνεχής παρουσία στα ΜΜΕ με σκοπό τη διασημότητα και τελικά το κέρδος χωρίς να έχει κάτι ουσιαστικό να προσφέρει. Δεν γνωρίζει τη σημασία της λέξης "αξιοπρέπεια". Κάνει τα πάντα στο βωμό του κέρδους, όπως μαρτυρά άλλωστε σε κάποιο τραγούδι που έλεγε παλαιότερα.

Ήταν δήθεν θλιμμένη και ταραγμένη επειδή υποτίθεται πως το dvd δεν κυκλοφόρησε με την αδειά της. Είχε το θράσος να κοροϊδεύει όλο τον κόσμο αν και τελικά το παραδέχτηκε. Δεν θα αναφερθώ στον δικηγόρο της, τον Κούγια καθώς αυτός κι αν είναι γνωστός μαλάκας. Ακόμα πιο εξοργιστικό μετά από όλα αυτά, είναι πως αντί να την στείλουμε πίσω από κει που ήρθε, συνεχίζουμε να ασχολούμαστε μαζί της. Πηδήχτηκε, την είδαμε, τέρμα.

Μία ολόκληρη χώρα (με τεράστια προβλήματα) ασχολείται με μία ξανθιά που έκανε μία τσόντα. Την φιλοξενούν σε εκπομπές και της παίρνουν συνέντευξη λες και είναι κάποιο σημαντικό πρόσωπο. Τι έχει να μας πει δηλαδή; Πως τον έπαιρνε; Ειδικά στην εκπομπή της Στεφανίδου, όπου σαν καθώς πρέπει κυρία, μιλούσε για το θέμα με σεμνότητα και σοβαρότητα, λες και αναφερόνταν στο φιλανθρωπικό έργο της για τα άπορα παιδάκια. Τι προσποιείσαι μωρή, όλη η Ελλάδα είδε τα χαΐρια σου. Μήπως πρέπει να την έχουμε για πρότυπο κιόλας; Και το νεανικό κοινό, χειροκροτούσε αντί να την φτύσουν κατάμουτρα ή ακόμα καλύτερα να μην βρίσκονται εκεί.

Πόσο ακόμα μπορεί να πέσει το επίπεδο; Αποδείχτηκε τελικά ότι το μουνί, όχι καράβι αλλά ολόκληρο στόλο σέρνει. Ελπίζω να ξεφουσκώσει γρήγορα το θέμα και να αρχίσουμε να ασχολούμαστε με πιο ουσιαστικά θέματα. Ξέρω ότι σε αυτό το post είμαι αρκετά απότομος αλλά μόνο έτσι μπορούσα να εκφράσω πως νιώθω. Δεν αντέχω τόση βλακεία γύρω μου, έλεος πια!

Ισως σε ενδιαφερουν

34 σχόλια

  1. και τι διαφορά θα 'χε να το παίζει μοντέλο ας πούμε, να μην την βλέπουμε με αυτή την συχνότητα στην τηλεόραση, και να 'κανε βίζιτες και να πληρωνόταν;

    Πολλές από την showbiz το κάνουν, και η Τζούλια δεν νομίζω ότι είναι τόσο χαζή ώστε να μην μπορεί να το κρύψει.

    Ας είναι ότι είναι, εγώ σιχάθηκα τα media που δεν έχουν κάτι καλύτερο να προβάλλουν. Λύσαξαν όλα με την κοπέλα... αλλά δεν φταίνε οι καναλάρχες... ο Έλληνας φταίει που ασχολείται με το αν πηδήχτηκε η Τζούλια ή αν το έβγαλε βίντεο.

    Μην με παρεξηγείς που είναι λίγο απότομο το ποστ, απλά βαρέθηκα να την βλέπω, εσύ μια χαρα τα λες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά είναι απλό,κλείστε τις τηλεοράσεις!Μην ασχολείστε καν,αξία της δίνουμε της πουτάνας(και της κάθε πουτάνας)...
    Έγχρωμη TV - ασπρόμαυρη ζωή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. megali xeftila ontos....kai ta kanalia oli tin ora mautin asxoloude...eleos...me mia poutana pia sinexeia...kalispera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε φιλε και ποιος εισαι εσυ να κρινεις την Τζουλια?Ειναι μια πορνοσταρ και κανει την δουλεια της , εσυ δηλαδη τι καθισες και ειδες την τσοντα.Οσο για το κοινο που λες στην εκπομπη της Στεφανιδου ολα τα μικρα εκει μεσα το βραδυ την επαιξαν κανονικοτατα.
    Στις 24 στην Αlexander εχει nude party με ανδρες πορνοσταρ και live show , θα ειναι κοσμος και κοσμακης ολοι υποχρεωτικα γυμνοι δεν πεταγεσαι να γλεντησεις λιγο να ξεφυγεις, να ζησεις λιγο Αθηναικη gay ζωη ...να ξελαμπικαρεις
    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εσεις ειστε οι αντιρατσιστές?
    αυτοι που ειστε υπέρ των ανθρωπινων δικαιωμάτων
    και της ελεύθερης σεξουαλικότητας?
    Ντροπή σας
    και ντροπή σε σένα μπλόγκερ που ειμαι σιγουρος οτι εχεις δει αμέτρητες γκέι τσόντες
    χωρις να σε πειράξει

    εισαι σεξιστής ακόμα και στο τρόπο που χρησιμοποιείς την λέξη πουτάνα

    εγω λυπάμε τα κανάλια πρώτα απ όλα
    νευριάζω με τους και καλά μάνατζερ
    και για την Τζούλια έχω να πω οτι κάποτε θα καταλάβει οτι το περιβάλλον της φταίει για όλα και οχι αυτη..

    οσο για την τσόντα δικό της ειναι το μουνί οτι θέλει το κάνει
    κοιτάξτε τι κάνετε εσεις με το κώλο σας
    διότι αν η Τζούλια ειναι πουτάνα για την κοινή γνώμη εσεις
    ειστε απλά βρωμόπουστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. lupame alla gay de 8a pei pornidio! ama esu 8es na sumperiferese san kataka8i magkia sou alla den 8a sureis olous sto vourko epeidh etsi sou thn kaulwse! sorry gia tis glwssa pou xrhsimopoiw alla mono etsi katalavainoun kapoioi an8rwpoi.
    mixalhs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε πισογλέντη δεν κατηγόρησε κανείς ότι είναι πουτάνα στο σώμα.
    Αν το πουτανί παραδεχόταν ότι ναι έιμαι πορνοστάρ και τα κάνω 'ολα για να ανεβάζω το κασέ μου κανείς δεν θα ασχολιόταν μαζί της.Αλλά να το παίζει θύμα , ε όχι χρυσό μου στις πουτάνες πουτανιές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αισχρή η ανάρτησή σου,Voltsek! Λυπάμαι που αναγκάζομαι να το πω τόσο ωμά,αλλά πραγματικά απογοητεύομαι! Το σώμα είναι δικό μας,αγαπητέ μου! Εσύ το έχεις διακηρύξει πολλές φορές αυτό! Αλλος το κρατάει για τη σχέση του,άλλος το περιφέρει και το δείχνει αυτάρεσκα για να κάνει φιγούρα,άλλος το πουλάει σαν κρέας! ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ!!! Δεν έβλαψε κανέναν!
    Είναι πολύ εύκολο αγαπητέ μου να κατακρίνεις τη Τζούλια και κάθε Τζούλια! Μόνο που αυτή πούλησε το σώμα της,ενώ όλοι οι επικριτές της που τη βρίζουν μεσημέρι-βράδυ,έχουν πουλήσει ολόκληρη τη ζωή τους για την κωλοτηλεθέαση! Μαζεύοντα όλοι οι γελοίοι των τηλεοράσων και το παίζουν σοκαρισμένοι,κάνουν κήρυγμα ηθικής,αφού πρώτα φρόντισαν να δουν το dvd μόνοι ή με παρέα και να αφήσουν το σπέρμα τους να βγαίνει κοχλάζοντας από τα σιχαμερά καβλιά τους στη θέα της ξανθιάς "πουτάνας".Μιλάνε αυτοί,που μας κατακλύζουν με χυδαιότητα πολύ πιο επιβλαβή απ'ό,τι ένα πορνό.Η Τζούλια είναι χίλιες φορές καλύτερη απ'όλους αυτούς! Αυτοί οι τηλεδικαστές σε κοροιδεύουν Voltsek και όχι η Αλεξανδράτου,άνοιξε τα μάτια σου και δες το!!! (όπως είδες και το DVD...)

    ΥΓ: Το ότι τα λες όλα αυτά ΕΣΥ,που διατηρείς παράλληλο blog με πορνογραφικό περιεχόμενο δείχνει την υποκρισία(ή μάλλον την αφέλεια) αυτής της ανάρτησης! Για καταναλωτές σαν εσένα γυρίζονται αυτές οι ταινιες,οπότε πιες το γάλα σου και άσε την Τζούλια να κάνει τη δουλειά της...Σόρι,αλλά τα πήρα μαζί σου! Θα έπρεπε να είσαι πολύ πιο ανοιχτόμυαλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πισωγλέντη, άλλο ελεύθερη σεξουαλικότητα και ανθρώπινα δικαιώματα και άλλο το σεξ επί πληρωμή και βιομηχανία του πορνό.

    Μην τα μπερδεύουμε.

    Μπορεί κάποιος να είναι πορνοστάρ και να είναι αξιοπρεπείς στον τρόπο που συμπεριφέρεται και πλασάρει το προϊόν του.
    Η περίπτωση της Τζούλιας δεν είναι αυτή και μην της δίνεις άφεση αμαρτιών, ξέρει πολύ καλά τι κάνει.

    Δεν μπορεί να μας πλασάρεται ως "θύμα", "αθώα παιδούλα" που κάποιος έβγαλε στη φόρα τις προσωπικές της στιγμές. Την ταινία δεν την έχω δει, ούτε και θέλω, μια τσόντα είναι.

    Ο Voltsek νομίζω πως το ξεκαθάρισε από την αρχή λέγοντας πως αυτό που τον ενόχλησε ήταν η ψεύτικη "ταυτότητα" που προσπάθησε να πλασάρει στα κανάλια, προφανώς για λόγους marketing, στο όνομα του κέρδους.

    Εξίσου υπεύθυνοι για αυτήν την τηλεοπτική κατάντια είναι φυσικά οι καναλάρχες και οι μανατζερ της Τζούλιας.

    Και ναι, έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε.

    ΤΟ ΛΑΓΩΝΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ πάλι πολύ τη γουσταρω! Καλά κάνει και τους παίζει όλους. Άλλωστε το χε πει! Στόχος είναι τα λεφτά. Έτσι είπε ο μπαμπάς, της το είπε και η μαμά πότε να τον αγαπά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. DiViNe: Και αυτή φταίει αλλά και εμείς που ασχολούμαστε μαζί της.

    lorentzo: Δεν είναι μόνο οι τηλεόραση. Είναι και τα περιοδικά, οι εφημερίδες αλλά και ο ίδιος ο κόσμος που συνεχώς μιλάει για αυτό.

    Leviathan: Που θα πάει όμως, θα ξεχαστεί και αυτή κάποια στιγμή.

    Jack: Δεν καταλαβαίνω γιατί νομίζεις ότι έχω ανάγκη από ένα nude party... Την τσόντα την είδα μέσα σε 5 λέπτα και δεν με ενοχλεί ότι έκανε μία τσόντα αλλά το πως μας τα πρήζουν συνεχώς για το θέμα αυτό.

    pisoglendis: Είμαι υπέρ των ανθρωπινων δικαιωμάτων
    και της ελεύθερης σεξουαλικότητας ασφαλώς. Δεν με νοιάζει ότι έκανε μία τσόντα. Αλλά αυτή ξεπουλάει τον εαυτό της με τον πιο χυδαίο τρόπο και όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται με αυτό. Εσύ το βρίσκεις νορμάλ όλο αυτό το σκηνικό; Πρόκειται για ηθικό ξεπεσμό χωρίς τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. mixalhs: Πες τα!!! Gay ή straight δεν έχει σημασία. Αυτό που μετράει είναι οι πράξεις του καθενός.

    Μιχάλης: Αυτό ακριβώς ήταν αυτό που ήθελα να τονίσω με το post. Ήθελε να κάνει μία τσόντα, μπράβο της. Αλλά όχι να το παίζει πρώτα αθώα και θύμα και μετά να το παίζει cool.

    Στραβάδι: Εγώ είπα τα πράγματα όπως είναι. Ασφαλώς μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε με το σώμα μας αλλά υπάρχουν και όρια. Δεν έχω πρόβλημα με την ίδια την τσόντα αλλά με όλο το σκηνικό γύρω από αυτό. Καταστρώθηκε ολόκληρο σχέδιο για το πως θα την κυκλοφορήσουν, τι θα ειπωθεί, πως θα την προωθήσουν...
    Φυσικά και δεν εξαιρώ τα ΜΜΕ. Είναι το ίδιο υπεύθυνοι για αυτή την κατάντια όσοι ασχολούνται με την Τζούλια.
    Το dvd το είδα μέσα σε 5' λεπτά. Άλλωστε για να έχω άποψη στο θέμα, θα έπρεπε να έχω μία ιδέα του τι ακριβώς έκανε.
    Όσο για το άλλο blog, το "πονηρό", εγώ δεν έχω πρόβλημα με το πορνό. Δεν με πείραξε η τσότσα της Τζούλιας αλλά όλο το πακέτο. Δεν γίνεται μία ολόκληρη χώρα να ασχολείται με αυτό.

    Hfaistiwnas: Δεκτό.

    ΤΟ ΛΑΓΩΝΙΚΟ: Αυτό ακριβώς ήθελα να τονίσω και το εξέφρασες πολύ καλά.

    Cyan: Υπάρχουν και όρια αλλά ΟΚ, η γνώμη σου δεκτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είμαι υπέρ των ανθρωπινων δικαιωμάτων
    και της ελεύθερης σεξουαλικότητας ασφαλώς.
    to vlepo!!


    Δεν με νοιάζει ότι έκανε μία τσόντα. Αλλά αυτή ξεπουλάει τον εαυτό της με τον πιο χυδαίο τρόπο και όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται με αυτό.

    ara to provlima to exoun ta mme pou parakoloutheis kai oxi i tzoulia


    Εσύ το βρίσκεις νορμάλ όλο αυτό το σκηνικό; Πρόκειται για ηθικό ξεπεσμό χωρίς τέλος.

    ti ennoeis esi me tin ennoia ithiko ksepesmo xoris telos?
    ti einai gia sena ithiko ?
    kai ti ksepesmos?
    gia mena ola einai normal
    otan kaneis kati pou then enoxlei kai then sterei tin eleftheria se kapoion allo
    then sou eklepse lefta
    then se ethikse
    then se peirakse
    to pos parousiazei ton eafto tis
    then me afora
    gia tin praksi milontas omos
    then mporeis na tin katigoriseis
    kanei oti thelei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. agapito lagoniko
    then eimai oute afeleis oute ilithios
    katalava ti diavasa
    enas gay ekane mia anartisi gia tin tzoulia kai gia ti tsonta pou girise then egrapse kapou gia ta mme kai to pos provalete alla gia ithiko ksepesmo....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μα φυσικά πισωγλέντη αυτό που κάνει η Τζούλια : "Είμαι μια αθώα εξαπατημένη, που ο κακός μου μάνατζερ έβγαλε τις προσωπικές μου στιγμές σε dvd", είναι ότι πιο έντιμο έχουμε δει στα ΜΜΕ τον τελευταίο καιρό.
    Επίσης δε, όποιος έχει αντίθετη γνώμη από αυτό είναι ρατσιστής και σεξιστής που απειλεί τα ανθρώπινα δικαιώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. λαγονικο το θέμα ειναι άλλο
    τι σε νοιάζει τι κάνει η Τζούλια?
    σε έκλεψε?
    σε εξαπάτησε?
    έκανε κάτι που σε πρόσβαλε?

    να πω για τα ΜΜΕ
    οτι το έχουν κάνει θεματάρα
    και οτι εκπορνεύονται με εναν κακό και χυδαίο τρόπο ναι

    η Τζούλια θα τα βρει μπροστά της
    ταβρίσκει ιδη
    μιας και δεν μπορεί πια μετά απο αυτο να ειναι φυσιολογική η ζωή της
    παντου θα την κατατρέχει κόσμος και κάμερες

    αλλά η πράξη σαν πράξη τι κακό έχει?
    τι θα πει ηθικός ξεπεσμός?

    αν ρωτήσεις ολους τους Ελληνες θα σου πουν οτι το να γαμιέσαι εσυ ενας αντρας η εγω με εναν αλλο αντρα ειναι ηθικός ξεπεσμός
    ανωμαλία
    για να μην σου πω οτι πολλοί απο αυτους θα σε θέλανε και νεκρό..

    το να εχεις ενα μπλόγκ και να γράφεις ποσο καλα γαμιέσαι τι κανεις με το γκόμενο κτλ κτλ
    για το 50% μηπως λεω και λίγο των ελλήνων ειναι ανωμαλία
    οποτε αφήστε την ηθική εκει που ειναι καλά κάθεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Πισωγλέντης
    - Όχι δεν με έκλεψε.
    - Προσπάθησε να εξαπάτησει τη νοημοσύνη πολλών, στη δική περίπτωση δεν τα κατάφερε.
    - Έκανε κάτι που μου πρόσβαλε την αισθητική και τη νοημοσύνη μου ως άνθρωπος.

    Όσο για τον ρόλο των ΜΜΕ έχεις λάθος εντύπωση. Αυτοί δεν πάνε πουθενά αν δεν τους πληρώσει το δήθεν θύμα. Πληρωμένους τους είχε όλους. Στημένο είναι το παιχνίδι για να πάει ο κάθε λογοίς πεινασμένος να αγοράσει το dvd.

    Ας κάνει η Τζούλια και η κάθε Τζούλια όσα dvd θέλει. Τίποτα το λάθος σε αυτό. Ο καθένας κάνει τη δουλειά που θέλει για να βγάλει το ψωμάκι του. Αλλά όταν βγαίνει στα κανάλια να το παίζει βρεγμένη γατούλα-θύμα (ψεύδεται δηλαδή), τότε λυπάμαι γίνεται ανήθικη.

    Θα της έβγαζα το καπέλο αν έκανε κανονική διαφίμηση, αλλά βλέπεις αυτό κοστίζει (θα ήταν η πρώτη διαφίμιση για πορνό dvd στην ελληνική τηλεόραση και μαγκιά της, αλλά δεν....).
    Πιο εύκολο είναι να πληρώσεις 2-3 δημοσιογράφους να σου βγάλουν "θέμα" και παράθυρο στις ειδήσεις.
    Η Τζούλια σε καμμία περίπτωση δεν είναι θύμα, δεν επιθυμεί να έχει φυσιολογική (όπως λες) ζωή, θέλει να την κινηγούν οι κάμερες.

    Όσο για το θέμα "ηθική" δεν είσαι εσύ αυτός που θα κρίνει για το που θα πρέπει να την αφήσουμε να κάθεται ήσυχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στο προηγούμενο σχόλιο ξέχασα να υπογράψω..

    ΤΟ ΛΑΓΩΝΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. nomizo oti simfonoume diafonontas
    emena i diafonia mou einai sto oti
    ena porno then einai ithikos ksepesmos

    afto thelo na ksekathariso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Klassikh ypokrisia pou diakatexei oles tis poustres.... O kos Voitsek mas to paizei ithikos kai ton enoxlei h Tzoulia otan den exei ta kotsia na syzhthsei me thn oikogeneia tou to gegonos oti einai omofylofilos, apo thn allh meria ton enozlei h tzoulia pou kalws h kakws apofasise na kanei dhmosio ( kai fysika yper tou deontws) thema ths...

    Gia ton pousto klaigame koinws megale ta exeis mpleksei, synexise na grafeis tis malakies gia tous gkomenous gia olous pou thewreis komplexikous klp, klp.....ethelotyfleis koinws

    Tha symfanhsw me ton:
    τις 24 στην Αlexander εχει nude party με ανδρες πορνοσταρ και live show , θα ειναι κοσμος και κοσμακης ολοι υποχρεωτικα γυμνοι δεν πεταγεσαι να γλεντησεις λιγο να ξεφυγεις, να ζησεις λιγο Αθηναικη gay ζωη ...να ξελαμπικαρεις
    Jack

    Bale ligo sex sth zwh sou na pareis mpros giati ekei panw sta Gkravana pou zeis, mallon den pairneis xambari reeeeeeeeeee
    ase th tzoulia na gamietai kai kane kritikh sto eauto sou....


    Oust!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. tha simfoniso apolita me afta pou les
    alla oxi me to leksilogio
    kai min ksexname
    to na vazeis fotos kai na les istories meso enos blog einai oxi apla tsonta
    alla tsonta reality
    kai malista an to blog einai diasimo kai valeis kai diafimiseis einai porneia 100%
    eimai apolita iper tis porneias
    kai an mporousa tha to ekana anepifilakta...
    ta mme omos then tha ta xeirizomouna etsi
    i tzoulia then xiristike kala to meta
    then itan kai ypoxreomeni na dosei logariasmo se kanenan
    kai eidika ston kathena apo emas
    pou to theorei
    kai ithiko ksepesmo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Άλλο πορνοστάρ άλλο πουτάνα αγαπητέ μπλογκερ. Από αυτό και μόνο όλοι κατάλαβαν πόσο άθλια κομπλεξικός είσαι σχετικά με το σεξ και πόσο ρατσιστής. Ρατσιστής και ομοφυλόφιλος. Τι χειρότερο;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε guys... Ώρες ώρες τα παίρνεται στο κρανίο μερικοί από εσάς χωρίς λόγο. Είναι οφθαλμοφανές πιστεύω ότι ο voltsek δεν επικεντρώνεται στο γεγονός ότι η Τζούλια έκανε μια τσόντα και τη θεωρεί πουτ@@@. Απλά αναφέρεται στο γεγονός της υποκρισίας. Έκανε ότι έκανε και μετά μας το έπαιζε αθώα περιστερά. Δηλαδή για τόσο μαλάκ@@ μας περνάει? Έλεος δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. kai giati thixtikes ksadelfi sou itan i koliti sou?
    then katalava giati eprepe na dosei logariasmo sto kosmo
    eipe psemata
    eipe to logo pou to ekane
    kai epaize me olous gia vdomades
    afti ftaei i esi pou parakoloutheis kathe mesimeri 5 ekpompes?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. pisoglendis: Συμφωνούμε στο θέμα των ΜΜΕ. Όμως νομίζω ότι δεν καταλαβαίνεις ότι δεν έχω πρόβλημα με το πορνό. Υπάρχουν πορνοστάρ, άντρες και γυναίκες, που είναι επαγγελματίες σε αυτό που κάνουν και είναι αξιοσέβαστοι. Η Τζούλια όμως χρησιμοποιεί άλλες μεθόδους.
    Κι εφόσον αυτό δεν είναι ξεπεσμός τότε σημαίνει ότι το θεωρείς απολύτως φυσιολογικό και αποδεκτό. Δηλαδή αν η Τζούλια ήταν η αδερφή σου θα της έλεγες μπράβο;

    Αν είμαι ρατσιστής επειδή με ενοχλεί μία ανεγκέφαλη ξανθιά που το μόνο της προσόν είναι να γαμιέται καλά και όλο αυτό το προωθεί στα ΜΜΕ, τότε ναι, είμαι ρατσιστής.

    Ανώνυμος #1: Πρώτα απ'όλα μάθε να μιλάς σαν άνθρωπος.

    Για άλλη μία φορά, δεν έχω πρόβλημα με την τσόντα αλλά με τον τρόπο που το προωθεί.

    Δεν μπορώ να καταλάβω πως συσχετίζεις το πορνό της Τζούλιας με το θέμα του coming-out... Είναι δύο τελείως διαφορετικά θέματα. Επιπλέον, δεν ξέρεις τη σχέση που έχω με την οικογενειά μου και τις συνθήκες που υπάρχουν για να έχεις άποψη.

    "Klassikh ypokrisia pou diakatexei oles tis poustres". Απο τα λόγια σου φαίνεται ότι είσαι προκατηλειμενος και δεν έχεις καν επιχειρήματα. Και ο pisoglendis διαφωνεί μαζί μου αλλά εξέφρασε την αποψή του και την δικαιολόγησε.

    Επιπλέον, δεν ξέρεις πόσο σεξ κάνω. Και αν εγώ πρέπει να κάνω περισσότερο σεξ, τότε εσύ πρέπει να σταματήσεις να σκέφτεσαι με το πουλί σου. Αν εσένα σου αρέσει να πηδιέσαι σαν την Τζούλια με τον έναν και με τον άλλον, με γεια σου και χαρά σου αλλά υπάρχει και κάτι που το λένε αξιοπρέπεια αν έχεις ακουστά.

    Στην τελικά αν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να τα διαβάζεις.

    Ανώνυμος #2: Δεν ξέρω αν είσαι ο ίδιος που άφησες και το παραπάνω σχόλιο, γι αυτό θα σου πω ότι είσαι κι εσυ προκατηλειμενος εφόσον θεωρείς την ομοφυλοφιλία μειονέκτημα. Εσύ που είσαι τόσο έξυπνος, νομίζεις ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που πηδήχτηκε για χρήματα;

    Νίκος: Κατάλαβες τι ήθελα να τονίσω με το post μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. exo ksanapei palaiotera oti an eixa adelfi poutana
    i adelfo pornostar kai porno
    gia na min vazoume mono to ginaikeio filo na paizei to rolo tis poutanas
    kai itan i apofasi tis/tou
    na kanei afti ti douleia
    nai tha to dexomouna
    fysika
    eipame xestika an kanei tsontes
    kai xestika kai me poio tropo to kanei

    to erotima einai
    anamesa stin tzoulia ta mme
    kai to kosmo
    poios einai o malakas?

    o kosmos!1
    esi kai ego pou asxoloumaste simera me to thema

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. pisoglendis: ΟΚ. Δεν είχα διαβάσει αυτή σου την δήλωση. Όσο για το ότι φταίμε εμείς οι ίδιοι δεν θα διαφωνήσω. Ειπώθηκαν πολλές απόψεις. Νομίζω δεν υπάρχει κάτι άλλο να προσθέσουμε. Ας κλείσει εδώ λοιπόν το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. nai thelo na rotiso
    an aftos pou ekane ti tsonta
    itan p.x o apostolos gletsos
    ti tha legane oloi?
    ti tha eleges esi?
    oti einai enas magas gamias?
    eno otan einai ginaika afti apla einai poutana?

    then se katirogo etsi megalosame xronia kai aiones
    aftes einai oi aksies mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. pisoglendis: Πραγματικά, θα το δεχόμουν πιο εύκολα. Δεν μπορώ να το αρνηθώ. Και σαν gay θα ήταν λογικό να με ενδιέφερε περισσότερο να δω κάποιον γνωστό σε ταινία πορνό. Μέχρι ενός σημείου όμως. Αν συνεχιζόταν η υπερπροβολή του εν λόγω άντρα και η υστερία των ΜΜΕ, πάλι θα με ενοχλούσε στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. i paradoxi einai pros timin sou
    alla then se vazei se skepseis ...
    then einai ratsistikos o tropos skepseis
    o antras kai na gamaei then peirazei
    i gynaika omos peirazei

    einai san afto pou leme
    o antras kai na gamiete?
    megali dropi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΟ είπα πολλές φορές. Δεν με ενοχλεί το τι έκανε αλλά ο τρόπος που το προώθησε και η συνέχεια που δίνουν στο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας