επικαιρότητα ομοφυλοφιλία

Καρατζαφέρης για ομοφυλόφιλους

Δευτέρα 15 Μαρτίου 201002:29Voltsek

«Οι ομοφυλόφιλοι, βγαίνουν πιο πάνω από τους straight»

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στο εβδομαδιαίο περιοδικό Down Town και στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου, αναφέρεται - μεταξύ άλλων θεμάτων - και στους gay. Το απόσπασμα από τη συνέντευξη είναι το εξής:

- Αν σας έλεγε κάποιος συγγενής σας, ένα αγόρι 18 χρόνων, «ξέρεις, Γιώργο, είμαι gay», τι θα του λέγατε, κύριε Καρατζαφέρη;
- Ζήσε τη ζωή σου, χωρίς να το διαφημίζεις. Ο καθένας έχει το δικαίωμα της αυτοδιαθέσεως του έρωτά του, το να θέλει όμως να γίνει πρότυπο στην κοινωνία, αυτό εμένα με ενοχλεί. Με ενοχλεί το ότι κυριαρχείται η showbiz από αυτό, δεν θέλω να είναι παράδειγμα, δεν θέλω να δημιουργεί πρότυπα.

- Είναι ισότιμοι οι ομοφυλόφιλοι με τους ετεροφυλόφιλους;
- Υπερτερούν σε ευκαιρίες. Οι ομοφυλόφιλοι, βγαίνουν πιο πάνω από τους straight. Πριν από μερικά χρόνια, αυτό ήταν απαγορευτικό, μετά έγινε ανεκτό, μετά έγινε προτέρημα. Επειδή είναι μειονότητα- ευτυχώς, προς το παρόν- δημιουργείται μία αλληλεγγύη, μία άτυπη μασονία μεταξύ τους και αυτό δημιουργεί μία προώθηση εις βάρος των πολλών. Γι αυτό είναι προτέρημα, με αυτή την έννοια το λέω. Βεβαίως, δεν θα συνιστούσα ποτέ σε ένα παιδί, να φύγει από τον straight δρόμο και να πάει εκεί- εάν και εφόσον η φύση του δεν του το ζητάει.

- Είναι… «κουσούρι»;
- Πιστεύω ότι έχεις την έλξη από μικρός, και αυτή εξελίσσεται. Εγώ πάντως πιστεύω ότι η ομοφυλοφιλία είναι λιγότερη, από αυτήν που παρουσιάζεται ότι είναι. Θα σου πω όμως και το εξής: Αύριο, Γιάννη, γεννάει η γυναίκα σου. Τι θέλεις να σου κάνει; Τον Κοεμτζή, τον βαρύ άντρα που σκότωσε 4 για το κέφι του, ή τον Τσαρούχη;

Εγώ θα προσθέσω, άσχετα από αυτές τις δηλώσεις, ότι ο Καρατζαφέρης είναι για μένα, μία από τις πιο αντιπαθητικές παρουσίες στο χώρο της πολιτικής.

Πηγή: Gayworld.gr

Ισως σε ενδιαφερουν

4 σχόλια

  1. Όλος ο απεχθής μικροαστισμός της κοινωνίας μας σε λίγες λέξεις! Εμμετική συνέντευξη!!! Ειλικρινά,θα προτιμούσα κάποιον που θα υποστήριζε ανοιχτά ότι η ομοφυλοφιλία είναι μία σιχαμερή αρρώστεια που πρέπει να αφανιστεί από προσώπου γης,παρά αυτό το κράμα καμουφλαρισμένου φασισμού και μίζερης ψευτοανοχής! Κάθε απάντησή του βρωμάει,αλλά θα επικεντρωθώ σε δύο χαρακητριστικά σημεία.

    1."Ζήσε τη ζωή σου, χωρίς να το διαφημίζεις."

    Δηλαδή,μια που δε μπορούμε να σε στείλουμε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης(γαμώ τη Δημοκρατία μου μέσα!),εμείς οι υγιείς πολίτες θα επιδείξουμε την θαυμαστή μεγαλοθυμία μας,επιτρέποντάς σου να υπάρχεις,πλην όμως με τους δικούς μας όρους,με τους κανόνες δική μας "ηθική",ήτοι τον καθωσπρεπισμό,την υποκρισία και την φαινομενική ευθυγράμμιση με τη νόρμα.Βρωμόπουστα,έχεις δικαίωμα να υπάρχεις μόνο πίσω από κλειστές πόρτες,φτάνει που η χαμερπής σου ύπαρξη μολύνει το σύμπαν,δεν είναι ανάγκη να μας υπενθυμίζεις την παρουσία σου μοστράροντας το κουσούρι σου!

    2. "Αύριο, Γιάννη, γεννάει η γυναίκα σου. Τι θέλεις να σου κάνει; Τον Κοεμτζή, τον βαρύ άντρα που σκότωσε 4 για το κέφι του, ή τον Τσαρούχη;"

    Σας γάμησα ρε πουστράκια,που φασίστα με ανεβάζετε,ναζιστικό γουρούνι με κατεβάζετε; Είδατε πόσο ανοιχτό μυαλό έχω ο Καρατζα-Φύρερ; Ανάμεσα σε δύο εγκλήματα,προκρίνω το δικό σας! Είστε τωόντι (ελαφρώς) προτιμότεροι από έναν δολοφόνο,αλλά μόνο εφόσον προσφέρετε και κάτι στη χώρα που με τόση γενναιοψυχία σας ανέχεται...!



    ΜΠΛΙΑΧ! Αηδία........Ουστ,ΜΑΛΑΚΑ!!! (σόρι,αλλά τα πήρα ο str8!)

    ΥΓ: Ως στραβάδι που είμαι,υποπτεύομαι πως παρερμήνευσα τις αγαθές προθέσεις του θεόπεπμπτου αυτού πολιτικού...Συγχώρεσον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hfaistiwnas: Απόλαυσες κι εσύ τα λεγόμενα του Καρατζαφέρη ε;

    Στραβάδι: Είσαι πραγματικά διορατικός. Έπιασες ακριβώς το νόημα πίσω από τις λέξεις και το εξέφρασες πολύ καλά. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα θελα να κανω ενα σχολιο σε αυτο το αρθρο σχετικα με τη συνεντευξη του καρατζαφερη,αν και ειναι παλιο σαν αρθρο παρολαυτα θα θελα να βαλω και μια δικη μου πινελια μπας και καταφερω να δωσω και γω κατι,μια μικρη αρωγη να αλλαξω τα μυαλα του κοσμου.
    Τη τελευταια 10ετια γινεται μια τεραστια προσπαθεια απο διαφορους κυβερνητικους η μη παραγοντες να συνδεσουν την αρχαια ελληνικη ιστορια με τον φασισμο,τον ελληνικο πολιτισμο με την ομοφοβια,σαν αποτελεσμα αυτων τωρα εν ετη 2011 να εχουμε στο μυαλο μας οτι οποιος ασχολειται με την ιστορια μας ειναι ακροδεξιος,φασιστας κτλ.Ενας παραδειγματικος παραγοντας ειναι και ο καρατζαφερης(θα τον ελεγα κυριο αλλα δε ξερω..δεν μπορω!!).Ο καρατζαφερης λοιπον ειναι,δυστηχως,ο αντιπροσωπος αυτης της κουλτουρας,της μιξης δηλαδη του φασισμου με το καθε τι ελληνικο.Οι ομοφυλοφιλοι ανθρωποι απτην αλλη μερια εχουν δημιουργησει μια αντιπαλη,ας πουμε,παραταξη που μαχονται σε οτιδηποτε εχει να κανει με την πατρωα μας ελληνικη ιστορια ΔΙΟΤΙ και το τονιζω αυτο βλεπουν σαν εχθρο τους το καθε καρατζαφερη που δυστηχως αυτος ο καθε καρατζαφερης αντιπροσωπευει τα ιδεωδες των ελληνων(ΖΕΥΣ βοηθησε μας!!),και δικαια μαχεστε εναντιον του και καλα κανετε,αλλα εγω θα βαλω ενα μικρο συνδετικο κρικο και θα πω τα εξης:ο Ησιοδος στη θεογονια(παπουτσι απτο τοπο σου και ας ειναι και μπαλωμενο)εκει που εξιστορει τη δημιουργια του κοσμου,τη δημιουργια των Ελληνων θεων αλλα και των πρωτων ανθρωπων κανει μια αναφορα και λεει οτι ο ανθρωπος δε διαχωριζεται σε 2 φυλλα αλλα σε τρια,στην αρχαια αλλα οχι πρωτογονη Ελλαδα,οι ομοφυλοφιλοι δεν αποτελουσαν μια μειονοτητα οπως θελουν καποιοι επιτηδειοι να ισχυει σημερα,αλλα αποτελουσαν μερος της δημιουργιας,αναποσπαστο κοματι της φυσης.Αν ημουν ομοφυλοφιλος θα το φωναζα με βροντερη φωνη και οποιος απο εσας το φωναζει με περηφανια ειναι πραγματικος Ελ-λην(ανθρωπος του φωτος).
    Τα συμπερασματα δικα σας κυριοι,αυτη ειναι ομως η πραγματικη Ελληνικη ιστορια που σε καποιους δεν αρεσει,τη φοβουνται και επειδη δε μπορουν να τη κρυψουν,να τη καταστρεψουν,τη διαστρεβλωσαν με τη βοηθεια παντα της χριστιανοεβραικης θρησκειας που μας επεβαλαν με το ζορι.Καποτε καποιος που του χρωσταμε αυτη τη στιγμη την ελευθερια μας ειπε:ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ,ετσι και ο καρατζαφερης και ο καθε καρατζαφυρερ που για τα κομπλεξ τους,τις μισαλλοδοξιες τους και τους μισανθρωπισμους τους βαζουν σαν βιτρινα την Ελλαδα μας,και πισω απο αυτη προσκυνανε και γονατιζουν θα καουν.Μακαρι ολοι οι Ελληνες να ηταν μαζι χωρις κομπλεξ,προπαγανδες κομματα και θρησκειες να τους πολεμαγαμε ολους αυτους.Σας ευχομαι υγεια,χαρα,αγαπη και ευδαιμονια και να ξερετε οτι οσοι ασχολουμαστε με τα εθνικα μας ιδεωδη δεν ειμαστε εθνικιστες και φασιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας