ομοφυλοφιλία περηφάνεια

Χρήστος Σιμαρδάνης: "Ναι, είμαι ομοφυλόφιλος"

Παρασκευή 12 Μαρτίου 201014:57Voltsek


«Ναι, είμαι ομοφυλόφιλος», παραδέχεται ο Χρήστος Σιμαρδάνης σε μια συγκλονιστική συνέντευξη για τα ελληνικά χρονικά, προσθέτοντας πως έχει βιώσει τον ρατσισμό.

Ο γνωστός πρωταγωνιστής και «φωνή» του Mega αποκαλύπτει στο περιοδικό «Εγώ Weekly» τις σεξουαλικές προτιμήσεις και εξιστορεί την πρώτη φορά που το είπε στους φίλους του και άλλα γεγονότα της ζωής του.

«Ρατσισμό αισθάνθηκα πολλές φορές, ιδιαίτερα όταν δούλευα σε μια αεροπορική εταιρεία, από ιδιαίτερα στενόμυαλους συναδέλφους μου... δεν ήταν φανερό, όμως, πάνω μου, δεν φορούσα το ταγεράκι της αεροσυνοδού ποτέ», λέει ο Χρήστος Σιμαρδάνης.

Σε ερώτηση αν σκέφτηκε ποτέ να παντρευτεί, ο πρωταγωνιστής είναι κατηγορηματικός: «Δεν είχα ποτέ σοβαρή σχέση. Και straight να ήμουν, ο γάμος δεν μου αρέσει. Γιατί θέλουν να παντρεύονται οι straight; Για να κάνουν δεξιώσεις και επίδειξη».

Παράλληλα, αποκαλύπτει πως έζησε έναν πολύ μεγάλο έρωτα το 1985 με κάποιον ονόματι Γιώργος από τον οποίο δεν έχει συνέλθει. «Ήταν 19 και εγώ 28 και μέναμε σπίτι με την μητέρα του», είπε και πρόσθεσε πως ο άνθρωπος αυτός έχει φύγει από την ζωή.

Η αντίδραση των φίλων του ήταν θετική, ωστόσο, η οικογένειά του χρειάστηκε συζητήσεις 3 ημερών για να αποδεχθεί τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, αν και -όπως δηλώνει- ο πατέρας του το είχε καταλάβει και δεν μιλούσε.

Ο ίδιος τονίζει πως νιώθει μοναξιά, ιδίως τις γιορτές και γι’ αυτό τις σιχαίνεται.

Με ψυχικό σθένος, ο Χρήστος Σιμαρδάνης είπε έξω από τα δόντια σε ένα περιοδικό ευρείας κυκλοφορίας αυτά που άλλοι φροντίζουν να κρύβουν (επιμελώς ή όχι είναι άλλο θέμα). Μάλιστα, έκανε λόγο για «τραγουδιστάκους» που ποντάρουν στην εμφάνισή τους για να πουλήσουν και δεν παραδέχονται ανοικτά ορισμένα πράγματα φοβούμενοι για την καριέρα τους.

Πηγή: madata.gr
Updated with photo

Ισως σε ενδιαφερουν

3 σχόλια

  1. Έπρεπε να βάλεις και καμιά φώτο να μας βοηθήσεις ποιος ειναι.Το έψαξα όμως...χεχε...Όντως είναι πολύ συμπαθητικός και ειδικά στο σήριαλ Νταντά είναι τέλειος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hfaistiwnas: Πράγματι είναι πολύ συμπαθής ηθοποιός και τον τιμάει που δεν ντρέπεται να πει ότι είναι gay.

    Ethan Reynolds: Έχεις δίκιο για την φώτο άλλά όπως είδες έβαλα μία τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας