μουσική ρατσισμός

Ρατσιστικά σχόλια

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 200914:29Voltsek

Σε κάποια από τα post που γράφω, μερικοί ανώνυμοι αφήνουν κάποιο υβριστικό ή ειρωνικό σχόλιο, το οποίο είναι εντελώς άσχετο με το θέμα και φυσικά δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να προσθέσουν. Απλά θέλουν να γράψουν την βλακεία στους.

Έχω τις εξής απορίες:

Αν είσαι straight που αντιπαθείς τους gay και τους θεωρείς ανώμαλους γιατί επισκέπτεσαι ένα gay blog και αφιερώνεις χρόνο για να το διαβάσεις και να σχολιάσεις; Το λογικό δεν θα ήταν να το περιφρονείς;

Αν είσαι straight που αντιπαθείς τους gay και τους θεωρείς ανώμαλους, με το να γράψεις ένα ανεγκέφαλο σχόλιο χωρίς περιεχόμενο και επιχειρήματα νομίζεις ότι θα σε πάρει κανείς στα σοβαρά; Μήπως το μόνο που καταφέρνεις τελικά είναι να γελιοποιείσαι; Επίσης, με αυτά τα σχόλια νιώθεις πιο ισχυρός; Τονώνεις τον ανδρισμό σου; Κατά την γνώμη μου, ένα κακιασμένο σχόλιο κρυμμένο στην ανωνυμία, μόνο δειλία φανερώνει. Αν πραγματικά έχεις κάτι ανάμεσα στο παντελόνι σου, πες αυτό που σκέφτεσαι ανοιχτά.

Ισως σε ενδιαφερουν

7 σχόλια

  1. aftoi pou s afinoun sxolia then einai st8 pou mpainoun na vrisoun alla gay pou theloun na se kraksoun

    to giati then to ksero
    o kathenas exei tous logous toy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ έξυπνη η παρατήρηση του πισωγλέντη! Ίσως γιατί δε βλέπεται η μούρη τους και ζηλεύουν που εσύ έχεις σχέση και κατακτήσεις.Str8 ή gay,το να αφήνεις υβριστικά σχόλια ανωνύμως είναι μεγάλη πουστιά!Sorry για τον ρατσιστικό όρο,αλλά ως str8 μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι πολλοί από "μας" είμαστε στην ουσία πολύ λιγότερο άντρες από τους gay.
    Καλύτερα πάντως να μην απαντάς σε αυτά τα σχόλια.Το μόνο που θέλουν άλλωστε είναι να τραβήξουν την προσοχή.(μάλλον δεν διαθέτουν κανένα άλλο μέσο γι'αυτό...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι κακιασμένες κρυφές θα είναι...

    Να σκάσουν από την ζούλια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε μένα!
    Ειλικρινά ότι έχω πει, το έχω πει με καλή πρόθεση! Δεν ήθελα να προσβάλλω!

    Είμαι γυναίκα και έχω φίλο gay που πρόσφατα έκανε το coming out! To υποψιαζόμουν ότι μπορεί να είναι gay! Τον αποδέχτηκα όπως και όλοι στην παρέα! Δεν άλλαξε τίποτα, εκτός του ότι μπορεί να εκφραστεί πιο ελεύθερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό είναι ένα θέμα που ποτέ δεν κατάλαβα. Γιατί το κάνουν, δηλαδή. Είτε είναι στρέητ είτε γκέι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. pisoglendis: 'Ισως να είναι κι έτσι.

    Στραβάδι: Ίσως έχεις δίκιο. Μπράβο σου που είσαι straight αλλά λες τα πράγματα όπως έχουν και δεν υπερασπίζεσαι το "είδος σου". Δεν ασχολούμαι με τα σχόλια, αδιαφορώ πλήρως.

    Irene: Λες;

    Ανώνυμος: Αν είναι το τηλέφωνο του Brad Pitt ή έστω του Τότσικα, καλά έκανες και το έγραψες.

    straight: Μην ανησυχείς, σε άλλους αναφέρομαι. Όσο για τον φίλο σας, μπράβο που είστε τόσο ανοιχτόμυαλοι.

    another george blog: 'Ελα μου ντε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας