γκόμενος έρωτας

Όχι θα κάτσω να σκάσω

Σάββατο 29 Αυγούστου 200903:43Voltsek

Αφού ο Κερκυραίος δεν ήρθε, αποφάσισα να μην χάσω άλλο χρόνο. Εγώ ποτέ δεν σταμάτησα να μιλάω με κόσμο κι έτσι ήταν ώρα να δράσω. Χθες λοιπόν είχα διπλό ραντεβού για καφέ. Ο πρώτος βέβαια ήταν straight, απλά βγήκαμε για να γνωριστούμε κι από κοντά. Είναι ένα πολύ συμπαθητικό και καλο παιδί. Χάρηκα που τον γνώρισα.

Ο δεύτερος όμως ήταν gay. Σε πολλά μοιάζει με τον Κερκυραίο. Είναι κι αυτός μικρότερος κι άπειρος (μα που τους βρίσκω όλους?) και πολύ γλυκός και τρυφερός. Πήγαμε για καφέ σε ένα gay bar για να νιώθουμε άνετα, κυρίως αυτός που το έκανε για πρώτη φορά. Μετά τις πρώτες κουβέντες έσπασε ο πάγος. Είπαμε αρκετά και γνωριστήκαμε καλύτερα. Μετά πήγαμε μία βόλτα στην παραλία και κάτσαμε σε ένα από τα πάρκα που βρίσκονται εκεί. Ήταν σχετικά νωρίς και υπήρχε αρκετός κόσμος ακόμα στην παραλία. Διαλέξαμε ένα κάπως σκοτεινό και απομονωμένο σημείο και καθίσαμε. Εκεί αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να αγκαλιαζόμαστε. Ήταν πολύ όμορφα. Η πρώτη μας επαφή, κάτω από τα αστέρια και με το ρίσκο να μας δουν, όσο να πεις είναι ερεθιστικό...

Είχαμε κι ένα μικρό περιστατικό! Μας πλησίασε ένας τύπος 40+ χρονών, μαστουρωμένος και ακολούθησε η εξής συνομιλία:

- Αγαπιέστε;
- Φίλοι είμαστε.
- Αφού φιλιόσασταν ρε...
- Λάθος κάνεις.
- Άστα αυτά, αφού σας είδα.
- ΟΚ ναι είμαστε μαζί.
Και το κορυφαίο, μας ρωτάει:
- Θέλετε παρέα;

Φυσικά αρνηθήκαμε, μας χαιρέτισε κι έφυγε. Σε αυτή την πόλη συνεχώς βιώνω περίεργες καταστάσεις... Μετά από λίγο φύγαμε επειδή έπρεπε να γυρίσει το μωρό μου στο σπίτι του.

Σήμερα βρεθήκαμε στο ίδιο gay bar ξανά επειδή εγώ έπρεπε να φύγω το βράδυ για Κοζάνη, όπου είμαι τώρα που γράφω αυτές τις σειρές. Πάνω στη στιγμή που βρήκα νέο αμόρε, έπρεπε να φύγω δυστυχώς. Πάντως τα πράγματα φαίνεται να πάνε καλά. Χωρίς να το περιμένω, έχω ξαφνικά σχέση με κάποιον.

Όσο για τον Κερκυραίο του έστειλα και άλλο μήνυμα σήμερα το μεσημέρι και δεν απάντησε. Ευτυχώς τον πέτυχα στο msn νωρίς το βράδυ, μιλήσαμε και τα ξεκαθαρίσαμε. Μου είπε ότι δεν με αποφεύγει, απλώς δεν μπορούσε να μιλήσει. Μου είπε επίσης ότι στεναχωρήθηκε που δεν πέρασε στην Θεσσαλονίκη κι ότι θα χαρεί πολύ να με δει όταν πάω Αθήνα ή αν έρθει αυτός στην Θεσσαλονίκη. Αυτό με απασχολούσε εμένα κυρίως. Μετά από τόσο καιρό και τόσα γλυκόλογα θα ήταν κρίμα να μην γνωριστούμε καν. Όποτε για άλλη μία φορά όλα είναι τέλεια. Τι παραπάνω να ζητήσω;

Ισως σε ενδιαφερουν

9 σχόλια

  1. lolol
    Kαλή επιτυχία με τον νέο σου μωρό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχ, αχ...όταν μετά από ένα φάσωμα αποκαλείς τον άλλο μωρό σου κάτι δεν πάει καλά. Μακάρι να διαψευσθώ και να είναι αυτός ο ένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά συγχωρήσεως Ό,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην δενεσαι τοσο γρηγορα με τον αλλο.Ισως αυτο ειναι το προβλημα.Τον πνιγεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να υπάρξει σχέση πρέπει να θεμελιωθει πρώτα η κατάσταση βρε αγόρι μου.Αν μετρούσα σαν σχέση τα χαμουρέματα και τα γαμήσια που έχω κάνει θα έπρεπε να έλεγα οτι είμαι εμπειρος στις σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους :)

    Χωρίς παρεξήγηση πάντα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λοιπον αγαπητε μου , εχω ενα φιλο καταπληκτικο παιδι τον γνωρισα σε ενα ταξειδι στο εξωτερικο ,οποτε μετα 5-6 μηνες φυγαμε μαζι για 15 μερες στην Μπανγκοκ.Εκει ενα βραδυ πηγαμε στα κωλομπαρα με τα σοου κτλ. οποτε γνωρισε ενα 25χρονο Ταυλανδο κουκλο με δυτικο σωμα γυμνασμενο, ψηλο ,αρρενωπο κτλ .
    Ενθουσιασμενος ο δικος μου , να μου λεει βρηκα ενα κουκλο θα του πω να ερθει Ελλαδα , τι καλο παιδι, θα κανω δεσμο , μπλα μπλα μπλα με ζαλισε ολο το βραδυ.
    Εν τελει περασαν το βραδυ μαζι οποτε το πρωι ο αλλος του ζηταει λεπτα για τις υπηρεσιες που προσφερε.
    Κοκκαλο ο δικος μου , δεν ειναι δυνατον μου ελεγε , θα του δωσω το τηλεφωνο μου και θα δεις θα με παρει.Ακομα περιμενει μετα απο 5 χρονια.
    Γραφω αυτο το παραδειγμα γιατι με τα απο μια συναντηση να λες τον αλλο το μωρο μου και οτι εχω σχεση ειναι τραβηγμενο.
    Φιλικα
    Ατταλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μωρό μου σε σκέφτομαι πολύ και στην τελική αν δεν καταφέρουμε κάτι(που δεν το εύχομαι) δεν πειράζει. Μου φτάνει που σε γνώρισα. Δεν έχω αισθανθεί οτι με πνίγεις ούτε μια φορά! Ίσα ίσα που νομίζω ότι εγώ ενθουσιάζομαι πολύ και σε κομπλάρω με φόβο να σε χάσω και ίσως για αυτό να μην είμαι τόσο εκδηλωτικός. Αυτά καρδιά μου και ελπίζω να γυρίσεις σύντομα... Μου λείπεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε voltsek πραγματικά ό,τι να 'ναι όμως! Τρικυμία εν κρανίω... Γκόμενοι έρχονται, φεύγουν αστραπιαία, μετά άλλοι και άλλοι, φίλοι στρέιτ, φίλοι γκέι, ιστορίες! Τι να πω, εύχομαι ολόψυχα να σε βγάλει κάπου όλο αυτό! Οι σοβαρές σχέσεις όμως θέλουν θεμέλια, θέλουν κόπο, θέλουν προσδοκία και ποιότητα. Σαν συμβουλή το λέω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Hfaistiwnas: Ευχαριστώ

    mahler76: Δεν σημαίνει κάτι το "μωρό μου"

    Ανώνυμος: Γιατί το λες αυτό;

    Elementstv: Δεν δένομαι γρήγορα. Εγώ συνήθως είμαι ο συγκρατημένος.

    Μεθυσμένη Καρδιά: Δεν σε παρεξηγώ. Θεωρώ ότι δεν ήταν απλά ένα χαμούρεμα.

    Ατταλος: Ενδιαφέρον ιστορία. Δεν είναι ακριβώς ίδια η κατάσταση όμως.

    Νίκος: Μωρό μου χάρηκα που απάντησες, Κι εμένα μου λείπεις. Κι εγώ τα ίδια νιώθω.

    Ανώνυμος: Δεκτή η συμβουλή σου. Είναι αλήθεια ότι έχουν γίνει πολλά μα το χαίρομαι. Τόσο χρόνια ήμουν στάσιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας