ανεκπλήρωτος έρωτας γκόμενος

(Αναμενόμενη) απογοήτευση

Πέμπτη 27 Αυγούστου 200904:12Voltsek

Πριν 1,5 μήνα άρχισα να μιλάω με ένα παιδί από την Κέρκυρα μέσω του Gay Romeo. Είμαι κατά των σχέσεων από απόσταση και δεν θα του είχα στείλει μήνυμα αν ήξερα ότι είναι από εκεί. Με παραπλάνησε όμως επειδή στο προφίλ του έγραφε ότι είναι από Θεσσαλονίκη. Αρχίσαμε να μιλάμε μέσω msn και τότε μου είπε ότι είναι Κερκυραίος αλλά έτσι κι αλλιώς τα πράγματα ήταν πολύ χαλαρά μεταξύ μας, δεν έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ξαφνικά όμως άλλαξε στάση και μου έλεγε ότι του αρέσω πολύ και ότι θέλει να γίνει κάτι μεταξύ μας. Μέρα με την μέρα η επικοινωνία μας γινόνταν όλο και πιο συχνή. Καταλήξαμε να μιλάμε ώρες ολόκληρες στο τηλέφωνο και να ανταλλάσουμε δεκάδες μηνύματα. Ο λογαριασμός του κινήτου μου αυτόν τον μήνα έσπασε κάθε ρεκόρ... Κι αφού είχαμε τόσο στενή επικοινωνία και ο ένας άρεσε στον άλλον, εϊναι πολύ γλυκό και τρυφερό παιδί, αποφασίσαμε να περιμένουμε μέχρι να βρεθούμε. Ήταν άλλωστε 100% σίγουρος ότι θα περνούσε σε σχολή στην Θεσσαλονίκη.

Μου είχε πει ότι μέχρι τις 20-23 Αυγούστου θα ήταν εδώ. Όταν όμως έφτασε ο καιρός δεν είχε έρθει, δεν είχαν βγει καν οι βάσεις, ούτε ήξερε πότε τελικά θα ερχόνταν. Του είπα ότι βαρέθηκα να περιμένω κι ότι έχω ανάγκη να είμαι με κάποιον που μπορώ να φιλήσω και να αγκαλιάσω. Συμφώνησε μαζί μου, οπότε αποφασίσαμε να διακόψουμε μέχρι να έρθει εδώ και τότε θα βλέπαμε πως θα το προχωρήσουμε.

Τελικά πέρασε σε σχολή στην Αθήνα, αν και ήταν πεπεισμένος ότι θα περάσει εδώ. Καταλαβαίνω όμως ότι αυτό δεν ήταν στο χέρι του. Αλλα δύο μέρες που το ήξερε, δεν έστειλε ούτε ένα μήνυμα για το τυπικό, να με πληροφορήσει ότι τελικά τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως τα περιμέναμε. Τον τελευταίο καιρό βέβαια ήταν κάπως συγκρατημένος, μάλλον το είχε υποψιαστεί, γι αυτό και δεν ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη για μένα.

Κι όσο δεν θέλω να μπλέκω σε τέτοια, πάλι την πάτησα. Τόσος καιρός, τόσες κουβέντες και υποσχέσεις χαμένες... Αυτός θα πάει στην Αθήνα και θα καλοπεράσει κι εγώ έμεινα ξεκρέμαστος. Τώρα ούτε να μιλήσουμε στον τηλέφωνο δεν θέλει, δεν βρίσκει το λόγο λέει...

Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Όποιος είναι σε ακτίνα μεγαλύτερη των 10χλμ απορρίπτεται.

Ισως σε ενδιαφερουν

9 σχόλια

  1. αν είχα ένα ευρώ κάθε φορά που έχω ακούσει μια τέτοια ιστορία και την υπόσχεση πως δεν θα επαναληφθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκιο Voltsekάκο..
    χάλια η απόσταση..
    Να προσέχεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Manarako prosexe ligo... o katheis einai mesa sto net kai kanei ta dika tou.... yparxoun kai kalopistoi anthropoi (kapoioi pou episis diavazoun evlavika to blog sou) alla exei kai pollous M... kes (sorry guyz alla etsi einai) pou apla den tha eixan zwh etsi kai alliws kai koitane na dailysoun kai alles zwes...

    Keep away from Voitsek magkes!

    Newcoacher

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. xaxa ti mou thumizei auti i istoria arage?????i megaluteri malakia einai oti ethizesai sta min......kai meta ante na sunantitheis....kammia sxesi t oneiro me ti praksi....na prosexoume oloi mas kala na pernas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mahler76: Σαν να μου λες ότι θα το ξαναπάθω...τι ωραία...

    Hfaistiwnas: Ναι είναι γι αυτό θέλω να αποφεύγω τέτοιες καταστάσεις.

    Newcoacher: Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχολιό σου και συμφωνώ με αυτό που λες.

    atas8alis: Μια χαρά είμαι, απλώς απογοητεύτηκα λίγο.

    Ανώνυμος: Μου το έχουν πει πολλοί αυτό, ότι δλδ άλλο φαντάζεσαι κι άλλη είναι η πραγματικότητα. Καλά είναι να αποφεύγουμε τέτοιες καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν το λέω επειδή έτσι εύχομαι άλλα επειδή από όσο έχω δεί είσαι άνθρωπος που ενθουσιάζεται εύκολα και επενδύεις εύκολα, οι πιθανότητες να ξανά συμβεί είναι πολλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. mahler76: Δεν αποκλείω τίποτα αλλά θα προσέχω πολύ από δω και πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tsampa xasimo...Eixa ki egw paromoia istoria me ena apo Thess.. (Egw eimai Athina)..Tsampa xasimo einai 3analew..Sxesh apo apostash dn trabaei..Giati otan exeis syntrofo ton theleis sxedon diarkws mazi sou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας