διακοπές διασκέδαση

Ενδιαφέρον σαββατοκύριακο

Τρίτη 4 Αυγούστου 200920:21Voltsek

Το περασμένο ΣΚ ήταν πολύ ενδιαφέρον. Ευτυχώς δηλαδή, επειδή τον τελευταίο καιρό τα πράγματα ήταν υπερβολικά ήσυχα. Το Σάββατο, όλη τη μέρα, ήμουν έξω, μαζί με τον κολλητό. Νωρίς το βραδάκι πήγαμε για ποτό μαζί με κάτι άλλα παιδιά και αργότερα πήγα στο Enola. Κάθε φορά που πηγαίνω, νιώθω πιο άνετα, έχω πλέον προσαρμοστεί. Και αυτή τη φορά ήταν κάτι παλικάρια εκεί... κόλαση. Δεν χόρταινα να τους κοιτάζω. Το κακό είναι ότι δεν κάνω κάτι παραπάνω από αυτό. Αυτό μου το τονίζουν και οι φίλοι μου. Συνεχώς με παροτρύνουν να φλερτάρω αλλά εγώ δεν τους ακούω. Το παραδέχομαι, δεν έχω ιδέα από φλέρτ. Επειδή μεγάλωσα στην επαρχία, το internet ήταν η μόνη μου διέξοδος για να κάνω νέες γνωριμίες και αυτό με κατέστησε ανίκανο για να κάνω επαφές πρόσωπο με πρόσωπο. Η σκέψη να πάω να μιλήσω σε έναν άγνωστο μου φαντάζει σαν κάτι πολύ δύσκολο.

Το Σάββατο που ήμουν εκεί λοιπόν με έναν φίλο μου, εντόπισα μία ξεχωριστή παρουσία. Ένας νεαρός, απίστευτα όμορφος με πολύ ωραίο στυλάκι. Εγώ φυσικά έμεινα στο να τον κοιτάζω συνέχεια, τίποτα άλλο. Την επόμενη μέρα, την Κυριακή το βράδυ, με τον ίδιο φίλο, πήγαμε σε ένα άλλο gay bar. Επειδή είχε πολύ κόσμο, ψάχναμε ένα σημείο για να κάτσουμε και να πιούμε το ποτό μας. Ένα παιδί, αρκετά ωραίος, μας πρότεινε να κάτσουμε μαζί με αυτόν και τον φίλο του. Ο δικός μου ο φίλος όμως αρνήθηκε ευγενικά. Έχει σχέση και δεν ήθελε να γίνει καμία παρεξήγηση. Λίγα λεπτά αργότερα, αφού έχουμε βολευτεί και πίνουμε τις μπύρες μας, διαπιστώνω ότι ο φίλος αυτού που μας είχε καλέσει στο τραπέζι του, ήταν ο κούκλος από το προηγούμενο βράδυ. Τρελάθηκα, άρχισα να βρίζω τον φίλο μου που αρνήθηκε. Είχα χάσει την τέλεια ευκαιρία να γνωρίσω τον όμορφο πρίγκηπα του παραμυθιού.

Επίσης, την Κυριακή το πρωί πήγαμε για μπάνιο στην Κατερίνη. Σε ένα πολύ καλό beach bar, γεματό με κόσμο και καλή χορευτική μουσική. Μετά τις βουτιές, τις βόλτες και την ηλιοθεραπεία, πήγαμε για φαγητό. Δεν φάγαμε απλά.. σκάσαμε από το πολύ φαΐ. Και το γλυκό στο τέλος υπέροχο. Σκέτη απόλαυση.

Κι επειδή την προηγούμενη φορά που έβαλα φώτο από παραλία, παραπονεθήκατε για την έλλειψη υλικού από άντρες, αυτή τη φορά θα επανορθώσω.



Τα χαράματα της ίδια ήμερας, αφού φύγαμε απο το bar, πήγαμε στην παραλία να περπατήσουμε. Κάποια στιγμή φτάσαμε και στο γνωστό πάρκο - ψωνιστήρι. Ο φίλος μου, αν και μεγαλύτερος και πιο έμπειρος, δεν ήξερε τι παίζεται εκεί κι έτσι πήγαμε για πλάκα μία βόλτα μέσα στο πάρκο. Υπάρχει μια περίεργη ατμόσφαιρα, σαν τα θρίλερ που δεν ξέρεις από που θα πεταχτεί ο δολοφόνος. Φαινομενικά είναι ένα ήσυχο άδειο πάρκο αλλά αν προχωρήσεις στα ενδότερα, βλέπεις διάφορες φιγούρες να κινούνται νωχελικα σε σκοτεινές γωνιές. Ο φίλος μου μου πρότεινε να κάνω κάτι αλλά φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση. Δεν κρίνω αυτούς που το κάνω αλλά εγώ δεν μπορώ Ίσως το δοκιμάσω κάποια στιγμή αργότερα στη ζωή μου, δεν αποκλείω ποτέ τίποτα.

Σε δύο μέρες φεύγω για τετραήμερο στην γιαγιά και στον παππού, τους οποίους έχω δύο χρόνια να δω. Ευκαιρία για διασκεύαση, χαλάρωση και συναναστροφή.

Ισως σε ενδιαφερουν

14 σχόλια

  1. E μα και εγώ θα τον ΄έβριζα άν μου χάλαγε την τύχη!!! λολολολ!
    Καλά να περάσεις στους παππούδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε όχι και σε πάρκο!!! Άντε καλά να περάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ποιον είναι εύκολο να γνωρίζει παντελώς αγνώστους ανθρώπους;
    Ναι, θα ήθελα τον τρίτο... Όχι γεύμα, μόνο του! :P
    Καλά να περνάς και καλά να περάσεις στο τετραήμερο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τί κάνουν στο πάρκο!?

    Αυτό, το να είμαι πιο αδαής από όλους, δε ξέρω αν είναι καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Ανώνυμος
    ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΝΤΑΙ πίσω από τους θάμνους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ιιιιιιι, σα δε ντρέπονται είναι και νηστεία!!!!! χιχιχι

    Να σε πώ εγώ για ναρκωτικά κατάλαβα, αλλά... Και τί κάθονται και όποιος λάχει!;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απόψε η νύχτα στόλισε το πάρκο
    με τα πιο διαλεχτά καθάρματά της

    Ντίνος Χριστιανόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε ο Ντίνος τα ήξερε αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Asxeto alla giati anti gia διασκέΔαση les διασκεΥαση? egw me dou to xerw oxi me vou :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Tα παρκα , μαλλον οι βραδυνες ανεμελες βολτες μεσα στους θαμνους καιτα δενδρα με μια διαχυτη σεξουαλικοτητα να πλαναται παντου πεθαναν αρχες του 90'.
    Τωρα ειναι επικινδυνα χανεις ποτοφολια και παντελονια χωρις να το καταλαβεις.
    Τι μου θυμισατε τωρα ... καλοκαιρι βροχη κατακλυσμος να χαλαει ο κοσμος τρεις το πρωι μουσκεμα κατεβασμενα παντελονια βρεμενα γυμνα ζεστα σωματα ,πιπα κτλ και την ωρα που τελειωνα πεφτει ενας κεραυνος ... τωρα αυτο που βιωσα δεν το εχω νιωσει ποτε ξανα..
    κεραυνοοργασμος !!!
    Τοποθεσια Αθηνα Πεδιον Αρεως.
    Ατταλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ανώνυμος

    Ουάου! Μήπως να γίνω κι εγώ gay,να ζήσω τέτοιες εμπειρίες; Εξαιρετικό,θα μπορούσε να αποτελεί σκηνή κινηματογραφικής ταινίας...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Hfaistiwnas: Αυτό έκανα. LOL! Ευχαριστώ.

    mahler76 & Ιθάκη-man: Ευχαριστώ!

    Ανώνυμος#1: Την πήρες την απαντησή σου...

    Στραβάδι: Ωραίοι στίχοι...

    Ανώνυμος #2: Έχεις δίκιο. Με "δ" γράφεται. Ενώ το ξέρω συνεχώς μπερδεύομαι. Στο tag το έχω σωστά γραμμένο ενώ στο post όχι. Βγάλε άκρη...

    Ανώνυμος #2: Γαμάτο σκηνικό. Κεραυνοοργασμος!!! Τέλειο!!!

    Στραβάδι: Συμφωνώ μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ενδιαφέρον που χάσατε την φυσιολογική γνωριμία στο μπαράκι με τα παιδιά και πήγατε στο πάρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. george 2.0: Στο πάρκο πήγαμε για πλάκα, όχι για να κάνουμε κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας