διακοπές διασκέδαση

Hello, I'm back!!!

Τρίτη 26 Αυγούστου 200817:03Voltsek

Να 'μαι πάλι εδώ, μετά από δέκα υπέροχες μέρες διακοπών στην Κέρκυρα. Κάναμε και είδαμε τόσα πολλά μέσα σε λίγες μέρες. Νέα μέρη, καινούργιες γνωριμίες, διαφορετικές εμπειρίες...Δεν ήταν ακριβώς όπως το φανταζόμουν, χωρίς αυτό να είναι κάτι κακό. Δεν έλειψαν βέβαια τα απρόοπτα και οι μικροεντάσεις αλλά όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι.

Έχω τόσες όμορφες εικόνες μέσα στο μυαλό μου, που θα ήθελα πολυ να μπορέσω να σας τις μεταδώσω, τόσα πολλά συναισθήματα... Η Κέρκυρα είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό νησί και ίδιαίτερα ο Κάβος, τον οποίο λάτρεψα. Πρέπει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του ο καθένας να επισκεφτεί το νησί αυτό.

Το μόνο κακό με τις διακοπές είναι ότι κάποια στιγμή τελειώνουν και πρέπει να επιστρέψεις. Και για μένα η επιστροφή σε μια πόλη που σιχαίνομαι με αδιάφορους ανθρώπους, σε μία κενή καθημερινότητα, είναι βασανιστήριο. Αλλά επειδή δεν είμαι αχάριστος, είμαι ευγνώμων που μπόρεσα να πραγματοποιήσω αυτές τις διακοπές και να ζήσω στιγμές που θα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή.

Η ζωή δεν σταμάταει με το τέλος του καλοκαιριού. "Τα καλύτερα δεν ήρθαν ακόμα". Αυτό είναι το ρητό μου. Εϊναι ώρα να σκεφτώ τι θέλω, να πάρω κάποιες αποφάσεις και να βάλω τη ζωή μου σε μία σειρά.

Περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες για την Κέρκυρα σε επόμενο post.

Ισως σε ενδιαφερουν

1 σχόλια

  1. Καλώς όρισες!!!!!
    :)
    Να μας βάλεις φωτό ναι! Μου έλειψε η Κορφού!!! χαχα!
    Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας