διακοπές διασκέδαση

Βόλτα στην Κατερίνη

Δευτέρα 4 Αυγούστου 200801:11Voltsek

Σήμερα πάλι πήγαμε στην Κατερίνη, στο beach bar του κολλητού μου. Χτες είχε γενέθλια αλλά μόνο σήμερα μπορούσαμε να πάμε. Για άλλη μία φορά περάσαμε φανταστικά. Μπάνιο στη θάλασσα, ηλιοθεραπεία και πάρα πολλές μπύρες. Παίξαμε και ξανά beach volley, το οποίο έχει αρχίσει να μου αρέσει και είναι και ευχάριστος τρόπος να καις θερμίδες και να κάνεις ωραίο μαύρισμα.

Πήγαμε να φάμε στην ίδια ταβέρνα που πάμε κάθε φορά, αφού τα κάνουν όλα πεντανόστιμα. Σκάσαμε από το πολύ φαγητό. Ορεκτικά, σαλάτες, το κυρίως πιάτο, το γλυκό στο τέλος, χώρια το ποτό...αλλά το απολαύσαμε.

Στην παρέα ήταν και κάτι κοπέλες, ελληνίδες που ζουν στην Αμερική. Ήταν ευχάριστη η συναναστροφή με άτομα διαφορετικής νοοτροπίας και συνηθειών. Και ήταν ευκαιρία να ξεσκονίσω τα αγγλικά μου.

Το βράδυ, επιστρέψαμε στο beach bar, το οποίο ήταν πλέον prive και κόψαμε την τούρτα, με μία μέρα καθυστέρηση βέβαια, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. Ήπιαμε και τα ποτάκια μας και το διασκευάσαμε για τα καλά.

Τώρα σειρά έχει η Κέρκυρα!

Έτοιμος για βουτιά!!!

Ισως σε ενδιαφερουν

3 σχόλια

  1. Kαλημέρα!!!!!!!!!
    :)
    Να το χαίρεσαι τον φίλο σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. διάβασα όλα τα θέματα που έχασα λόγο διακοπών..
    και βλέπω τρομερές αλλαγές.
    Άλλος άνθρωπος..
    και έτσι να μείνεις
    όλα να σου πηγαίνουν καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Looking good! Man I miss the beaches of Greece. Well I assume that is where these pictures are from. My knowledge of the Greek languages is about 20 words so I have no clue what this post was about. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας