γκόμενος έρωτας

300χλμ μακριά...

Τρίτη 5 Αυγούστου 200812:28Voltsek

Τόσο καιρό που ήμουν μόνος, ήμουν απελπισμένος και έκλαιγα τη μοίρα μου. Ένιωθα πολύ μόνος. Όταν βρήκα το μωρό μου και είδικα μετά το πρώτο μας βράδυ μαζί, ένιωθα πολύ τυχερός και χαρούμενος. Επιτέλους σκέφτηκα όλα πάνε καλά.

Τώρα όμως υπάρχει άλλο πρόβλημα. Η απόσταση. Δεν υπάρχει χειρότερο από το να είσαι χώρια με τον αγαπημένο σου. Να ψάχνεις τόσο καιρό να βρεις κάποιον, και όταν τον βρίσκεις, να μην μπορείς να τον χαρείς. Και στη δική μας περίπτωση, θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να βρεθούμε. Το μόνο που μου δίνει κουράγιο, είναι πως, αν όλα πάνε καλά, μετά θα είμαστε συνέχεια μαζί.

Να θες να φιλήσεις ή να αγκαλιάσεις το μωρό σου και να μην μπορείς. Να είναι χιλιόμετρα μακριά και εσύ να ζεις μόνο με την σκέψη του και για την στιγμή που θα ξαναβρεθείτε. Δεν αντέχω. Τον θέλω εδώ μαζί μου. Τηλέφωνα, μηνύματα, msn, ευτυχώς υπάρχουν τρόποι επικοινωνίας. Αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με την φυσική παρουσία.

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή και να είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Σε δέκα μέρες φεύγω για Κέρκυρα και ούτε αυτό δεν σκέφτομαι. Δε με νοιάζει τόσο πολύ. Μόνο η αγάπη μου με ενδιαφέρει.

Μωρό μου, μου λείπεις... Ανυπομονώ να είμαστε πάλι μαζί.

Ισως σε ενδιαφερουν

2 σχόλια

  1. Καλησπέρα!!!
    Είναι πρόβλημα η απόσταση αγαπητέ, αν θέλετε και οι δύο ξεπερνιέται.. υπομονή μέχρι να γίνουν καλύτερα τα πράγματα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτα οχι εδω
    αυτα σε sms τα γραφουνε και μετα απευθειας στο κινητο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας