καμάκι κούκλος

Το παιδί με τα γλυκά

Σάββατο 19 Απριλίου 200802:03Voltsek

Στο κέντρο της πόλης υπάρχει ένα ζαχαροπλαστείο. Εκεί δουλεύει ένας νεαρός, ο οποίος μου αρέσει τρελά. Είναι όμορφος, γλυκούλης και φαίνεται καλό παιδί. Κάθε φορά που περνάω από εκεί ψάχνω να τον δω, έστω και για μία στιγμή. Σκέφτηκα να πηγαίνω σαν πελάτης και σιγά σιγά να τον προσεγγίσω. Αλλά μέχρι να γίνει αυτό θα έγω γίνει 250 κιλά από τα πολλά γλυκά και παγωτά. Να βρω γκόμενο αλλά να μην γίνω και σαν βουβάλι.

Σήμερα το απόγευμα βγήκα με τον αδερφό μου για ψώνια. Όταν τελειώσαμε, πρότεινε να πάμε για παγωτό και διάλεξε το συγκεκριμένο μαγαζί. Εχώ χάρηκα αφού ήταν πολύ πιθανό να δουλεύει ο κούκλος. Κι εκεί που μου έβαζε το παγωτο και με κοιτούσε με τα υπέροχα μάτια του και το τέλειο χαμογελό του μου ήρθε να ορμήσω στο ψητό. Να του πω να πάμε για καφέ ή να ρωτήσω το ονομά του ή να τον ρωτήσω ευθέως αν είναι gay ή κάτι τέτοιο. Ένιωθα τα λόγια έτοιμα να πεταχτούν χωρίς να σκέφτομαι τις συνέπειες. Μάλλον θα το έκανα αν δεν ήταν ο αδερφός μου μαζί μου, ο οποίος δεν ξέρει για μένα. Θα του ήταν κάπως απότομο να με βλέπει να φλερτάρω με κάποιον.

Πριν λίγο καιρό ούτε που θα μου περνούσε από το μυαλό να την πέσω στην ψύχρα σε κάποιον που δε ξέρω ότι είναι όντως gay. Σχεδόν όλα όσα έχω κάνει, το έκανα μέσω internet. Εξεπλάγην από τον ίδιο μου τον εαυτό. Που βρήκα ξαφνικά το θάρρος; Τελικά δεν είπα τίποτα αλλά μάλλον θα το κάνω κι ότι γίνει. Μου αρέσει πολύ και αξίζει το ρίσκο. Επιπλέον φαίνεται ότι είναι καλό παιδί και αν δεν είναι gay, πιστεύω ότι θα είναι διακριτικός και μετρημένος στον τρόπο που θα αντιδράσει. Κι αν στην απίθανη περίπτωση να με κάνει βούκινο, επαναλαμβάνω το "απίθανη", έτσι κι αλλιώς σε λιγότερο από ένα μήνα φεύγω για Θεσσαλονίκη και μετά ψάξτε να με βρείτε.

Νομίζω πως θα είναι ένα καλό πείραμα. Να κάνω το πρώτο βήμα για πρώτη φορά και μάλιστα σε κάποιον που δε ξέρω αν το πάει το γράμμα. Πρέπει να κάνω εξάσκηση αφού στην Θεσσαλονίκη έχω σκοπό να γίνω ένας μικρός Θεός του Έρωτα.
Νομίζω το "Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου;" είναι ότι πρέπει.

Ευχηθείτε μου καλή τύχη.

Ισως σε ενδιαφερουν

10 σχόλια

  1. Μην χάνεις ώρα!!! Να πας! Βρες το θάρρος και καντο, δεν έχει σημασία αν θα πέσει η όχι, ή αν θα φύγεις ή όχι, το γαμώτο είναι.Σκέψου σκηνικό εσένα και αυτόν μέσα στο αλεύρι να.... να του την πέσεις αγαπητέ! Δεν το συζητώ! Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όχι τοοοοοοοσο κλασσική ατάκα! σκέψου κάτι πιο έξυπνο! good luck

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο, έτσι πρέπει, με θάρρος! Απλά προτείνω να μην τον ρωτήσεις αν είναι gay αλλά να του την πέσεις με κανένα κοπλιμέντο ή και να τον ρωτήσεις ευθέως να πάτε για καφέ όπως είπες κι εσυ! Good luck!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά τα λέει ο dunx.

    Σε καλό δρόμο είσαι!

    Α και καλή τύχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλή τύχη!!

    Για κάνε ένα update με τις εξελίξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως παραείναι πιθανό να είναι ο πατέρας του ζαχαροπλάστης? Συνήθως πρόκειται για οικογενειακές επιχειρήσεις! Ασε που το ζαχαροπλαστείο Ζαν@@ το έχουν κάτι ξαδέρφια μου. Μην ακούσω τπτ! χαχαχα

    Οσο για Σαλόνικα, φρόντισε να σε μάθω μέχρι και εγώ που απλά δεν υπάρχω

    Καλή Μεγάλη εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να το προσπαθήσεις!

    Αυτό με το "ζαχαροπλάστης είναι ο μπαμπάς σου" το έχω πει κι εγώ, χαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελπίζω αν έχεις προχωρήσει (πέρασε εξάλλου πάνω από μήνας, οπότε δεν θα είσαι καν στην Θεσσαλονίκη) να μην χρησιμοποίησες αυτήν την ατάκα!!! Ειλικρινά θυμίζει η ατάκες από παλιές καλές ελληνικές ταινίες του ’60…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. oups!!!τι πέρασε;;; χαχαχα είμαι μαλάκας! το ομολογώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας