ζωή μοναξιά

Οι γιορτές, το νέο έτος και η ανασκόπηση του 2018

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 201922:08Voltsek

Πρώτο post για το 2019, με μια μικρή καθυστέρηση, μιας και ο Ιανουάριος ήδη φτάνει στο τέλος του. 

Ευτυχώς στις γιορτές πέρασα καλά, παρόλο που περίμενα να είναι τελείως βαρετά. Ειδικά όταν ακύρωσα το ταξίδι στην Αθήνα, όπου σκόπευα να πάω για τα Χριστούγεννα, όπως το 2017. Είχα και τα γενέθλια μου, τα οποία πέρασα με έναν πολύ καλό μου φίλο και την ξαδέρφη του, στη Θεσσαλονίκη. Μετά, η απρόσμενη άφιξη κάποιων συγγενών, από τους ελάχιστους που συμπαθώ, έδωσαν ζωντάνια και ενδιαφέρον στις γιορτές. Μόνο η Πρωτοχρονιά ήταν κάπως αδιάφορη.

Η έντονη κακοκαιρία και οι χιονοπτώσεις με έκλεισαν μέσα στο σπίτι, στις αρχές του έτους. Ούτε για δουλειά δεν πήγαμε για δέκα μέρες. Ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία να χαλαρώσω, να κάνω τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και να θέσω ένα πλάνο για το 2019. Δυστυχώς πολύ συχνά βάζω στόχους τους οποίους παραμελώ, ακόμα και για πράγματα που μου αρέσουν. Η αναβλητικότητα πάντα ήταν ένα πρόβλημα για μένα. Είναι άσχημο να υπόσχεσαι στον εαυτό σου κάθε φορά ότι θα αλλάξουν όλα και κάθε φορά όλα να μένουν ίδια, όχι επειδή δεν τα κατάφερες, αλλά επειδή δεν προσπάθησες αρκετά. Σε αυτή την περίπτωση, δεν έχεις κάπου να ρίξεις το φταίξιμο, παρά μόνο στον ίδιο σου τον εαυτό.

Αυτό που θέλω πραγματικά είναι να γνωρίσω επιτέλους κάποιο αξιόλογο άτομο, να βρω έναν άνθρωπο να είμαστε μαζί. Έχω βαρεθεί την μοναξιά. Έχω ξεχάσει εκείνο το όμορφο συναίσθημα του να έχεις κάποιον να αγαπάς και να σε αγαπάει. Είναι και άλλα όμως.Γενικά, πρέπει να βάλω τη ζωή μου σε μία τάξη. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος όμως. Ίσως φέτος να έχω στη ζωή μου αυτά που δεν μπόρεσα να έχω πέρυσι.

Μια γρήγορη ματιά στη χρονιά που πέρασε, με ένα video από το κανάλι μου:

Ισως σε ενδιαφερουν

2 σχόλια

  1. Από τότε που γέννησα, 33 χρόνια πριν, έχω βάλει στόχο να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης, αλλά όλο κάτι γλυκά πετάγονται στο δρόμο μου και δεν έχω καταφέρει το ζητούμενο!
    Ναι, είμαι παράδειγμα προς αποφυγή!
    Εσύ, όμως, είμαι σίγουρη ότι θα καταφέρεις τους στόχους σου, γι αυτό μη σταματήσεις να τους βάζεις!
    Καλή χρονιά, λοιπόν, μιας και είναι το πρώτο σου ποστ για εφέτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά!!! Εύχομαι να πραγματοποιηθούν όλες οι ευχές σου και ελπίζω γενικά να ναι για όλους η καλύτερη χρονιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας