απιστία γκόμενος

Μία ανούσια γνωριμία, μέρος δεύτερο

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 201701:15Voltsek

Αυτή είναι η συνέχεια της γνωριμίας μου με τον Ρ. που έγραψα σε προηγούμενο post, ο οποίος ενώ έλεγε συνέχεια πόσο με θέλει, πίσω από την πλάτη μου έκανε άλλα. Ευτυχώς όμως η τύχη ήταν με το μέρος μου κι έμαθα τι συμβαίνει.

Έχω έναν φίλο που γνώριζε τον Ρ. από παλιά. Αυτός ο φίλος μου λοιπόν, βγήκε ραντεβού με ένα παιδί και έτυχε να αναφέρει κάποια πράγματα και εν συντομία, αποδείχθηκε ότι ο "δικός μου" μιλούσε με το παιδί που βγήκαν για καφέ και μάλιστα του έστειλε και γυμνή φωτογραφία. Το τραγικό είναι ότι παραδέχθηκε πως είναι σε σχέση (έτσι έβλεπε αυτός την γνωριμία της μίας εβδομάδας!) αλλά ότι υπάρχει το θέμα της απόστασης, λες και αυτό δικαιολογεί το να ψάχνεται με άλλους. Ξαφνιάστηκα αλλά το πήρα ψύχραιμα. Άλλωστε αντιμετώπιζα πολύ χαλαρά αυτή τη γνωριμία, καθώς δεν ένιωθα κάτι έντονο.

Μία εβδομάδα μετά, το σκηνικό επαναλαμβάνεται. Ο Ρ. μιλούσε και με άλλον γνωστό του δικού μου φίλου και μάλιστα κανόνιζαν τρίο! Εκεί πια κατάλαβα ότι έχω να κάνω με έναν μεγάλο ψεύτη. Ο Ρ. που δήθεν χαιρόταν τόσο πολύ που γνωριστήκαμε, μιλούσε με άλλους σε τουλάχιστον τρεις διαφορετικές εφαρμογές. Ο φίλος μου, μου είχε στείλει τις συνομιλίες σε screenshot, οπότε ήμουν σίγουρος για το τι γίνεται. Τις επόμενες μέρες του πετούσα συνέχεια σπόντες αλλά φυσικά δεν παραδέχθηκε τίποτα. Η θέση μου ήταν δύσκολη, επειδή δεν ήθελα να εκθέσω τον φίλο μου, που ήταν ο ενδιάμεσος κρίκος σε αυτή την ιστορία.

Ήταν πολύ καλός ηθοποιός. Ένιωθα ότι μιλάω με δύο διαφορετικούς ανθρώπους, ξέροντας τι κάνει στα κρυφά και τι έλεγε σε εμένα. Το ποτήρι ξεχείλισε όμως όταν μου είπε ότι είναι αυστηρά μονογαμικός. Εκεί ξέσπασα και του είπα ότι ξέρω τα πάντα. Όταν πια κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να ξεφύγει, τα παραδέχθηκε όλα. Ή τουλάχιστον αυτά για τα οποία ήξερε ότι έχω αποδείξεις. Βέβαια δεν νομίζω να είχε προλάβει να κάνει κάτι παραπάνω από το να μιλάει με άλλους, όλη αυτή η κοροϊδία όμως, μου έδωσε να καταλάβω με τι άτομο έχω να κάνω και ότι δεν θα μπορούσα να τον εμπιστευτώ ποτέ.

Ακολούθησε μία νύχτα με πολλά μηνύματα και τηλέφωνα, γεμάτα δήθεν μετάνοια και παρακάλια να τα ξαναβρούμε. Εγώ όμως είχα ξενερώσει τόσο πολύ, που δεν υπήρχε περίπτωση να τα παραβλέψω όλα αυτά. Το επόμενο πρωί, συνεχίστηκε η προσπάθεια από μέρους του αλλά εγώ ήμουν ανένδοτος. Φαίνεται όμως ότι η αγάπη που έλεγε συνέχεια ότι νιώθει για μένα (πότε πρόλαβε;) έσβησε γρήγορα, καθώς την επόμενη μέρα ήταν ήδη στο grindr!

Οπότε έληξε άδοξα και αυτή η γνωριμία των τριών εβδομάδων, η μόνη για το 2017. Ας ελπίσουμε ότι η επόμενη χρονιά θα φέρει επιτέλους έναν σωστό άνθρωπο στη ζωή μου!

Ισως σε ενδιαφερουν

2 σχόλια

  1. Καταρχάς αυτόν τον άνθρωπο δεν έπρεπε να τον συναντήσεις αφού είχες ακούσει και τα χες μάθει. Θα το καταλαβαινε και συ δε θα χαλαγοσουν αλλά και αυτός θα καταλαβαινε ότι ή κάτι ψιλιάστηκες ή τα μάθες όλα. Άνθρωποι που σκέφτονται μόνο το πήδημα,συνήθως κατεβάζουν στα 40 τους τα ψυχοφάρμακα με τα μπουκαλάκια.Και το χω διαβάσει στη lifo αυτό που σου λέω.

    Να ξέρεις ότι σύντομα ξανανεβαίνει το μπλογκ μου που για 9 χρόνια ήταν κλειστό. Ήταν κάτι που διαρκώς ανέβαλα λόγω πολλών πραγμάτων.

    Έχεις αφήσει όμως ένα chat box που ρίχνει πολύ το επίπεδο του μπλογκ.
    Είναι το μπλογκ σου ,αλλά για τους κυρίους που ψάχνονται αρκεί το Instagram.
    ούτε καν χρειάζονται τις άλλες εφαρμογές.

    Η σβήστο το τσατόκουτο ή λογοκρίνέ το λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε, ευχαριστώ για το σχόλιο σου.
    Ότι έγινε, έγινε. Δεν με απασχολεί καθόλου πια.

    Έχεις δίκιο για το chat box, έκανα ήδη μία εκκαθάριση στα μηνύματα. Σκοπεύω να κάνω μία ριζική ανανέωση σε όλο το blog, το οποίο το έχω αφήσει σε δεύτερη μοίρα εδώ και καιρό.

    Ποιο είναι το blog σου; Δώσε μου το link για να το δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας