διακοπές διασκέδαση

Ένας όμορφος, γεμάτος μήνας

Δευτέρα 27 Ιουνίου 201602:51Voltsek

Σε αντίθεση με τους προηγούμενους μήνες, που βρισκόμουν στο πατρικό μου, και ήταν πολύ βαρετά, ο Ιούνιος ήταν ένας ιδιαίτερος μήνας, γεμάτος όμορφες στιγμές. Στην αρχή του μήνα βρέθηκα για ένα σαββατοκύριακο στη γιαγιά μου στη Θράκη. Δύο μέρες αργότερα, πήγα στην Αθήνα, μετά από δύο χρόνια από την τελευταία φορά. Πήγα με έναν φίλο μου και περάσαμε υπέροχα. Η Αθήνα έχει τόσα πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις, γι αυτό κι εμείς εκμεταλευτήκαμε όσο μπορούσαμε τις έξι ημέρες της διαμονής μας εκεί και γεμίσαμε το πρόγραμμα μας με όσα περισσότερα μπορούσαμε. Υπήρξε ταλαιπωρία αλλά άξιζε τον κόπο. Το μουσείο της Ακρόπολης, ο Λυκαβηττός, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και το Allou Fan Park είναι μερικά μόνο από τα μέρη που επισκεφτήκαμε. Είχα επίσης την ευκαιρία να βρεθώ με φίλους που είχα να δω μήνες, ακόμη και χρόνια και φυσικά έκανα και καινούργιες γνωριμίες.

Ίσως η πιο μοναδική στιγμή, που ήταν και η αφορμή γι αυτό το ταξίδι ήταν το Athens Pride. Μία πορεία με χιλιάδες ανθρώπους και ανεβασμένη διάθεση. Και μετά η συναυλία στην πλατεία Κλαυθμώνος με αγαπημένους καλλιτέχνες. Με συγκινεί κάθε φορά, όταν η πορεία περνάει έξω από τη Βουλή. Σκέφτομαι ότι παλαιότερα αυτό θα θεωρούνταν τρελό όνειρο και σήμερα είναι μία πραγματικότητα. Να είμαστε όλοι μαζί, να περπατάμε περήφανα στους δρόμους της Αθήνας, μπροστά στο πιο συμβολικό κτίριο της χώρας.

Τις επόμενες μέρες ακολούθησε μία σύντομη επίσκεψη στην Κατερίνη για να δω κάποιους φίλους και φυσικά το αποκορύφωμα ήταν το Thessaloniki Pride, στο οποίο έχω την τιμή να είμαι ενεργό μέλος.

Η προσέλευση του κόσμου για την πορεία ήταν τεράστια. Για δύο περίπου ώρες περπατήσαμε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, για 5η συνεχόμενη χρονιά, δηλώνοντας την παρουσία μας και διεκδικώντας ίσα δικαιώματα για όλους. Σύντομα θα γράψω πιο αναλυτικά για τα pride και τη σημασία που έχει η διεξαγωγή τους.

Ήταν ένας μήνας γεμάτος ωραίες εμπειρίες. 

Ισως σε ενδιαφερουν

0 σχόλια

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας