ζωή προσωπικά

Παλιοί και καινούριοι στόχοι

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 201502:00Voltsek

Επιβάλλεται όταν αλλάζει ο χρόνος να θέτουμε όλοι καινούριους στόχους και να δίνουμε υποσχέσεις στον εαυτό μας ότι θα γίνουμε καλύτεροι, πιο παραγωγικοί, θα κάνουμε πράγματα που αναβάλλουμε καιρό κτλ. Βέβαια αυτοί οι στόχοι και οι υποσχέσεις σπάνια γίνονται πράξη. Η προσπάθεια σταματάει πολύ σύντομα και καμιά φορά δεν ξεκινάει καν. Γενικά όμως είναι καλό να κάνουμε έναν προγραμματισμό. Το 2014 ήταν μία περίεργη χρονιά που είχε απ' όλα, θετικά και αρνητικά. Είχα βάλει κάποιους στόχους και τώρα που πέρασε η χρονιά έκανα τον απολογισμό.

Ο κυριότερος στόχος ήταν να αποκτήσω ένα σταθερό εισόδημα για να μην εξαρτώμαι οικονομικά από τους γονείς μου. Βέβαια δουλεύω για αυτά τα λεφτά αλλά και πάλι ως ένα βαθμό είμαι εξαρτημένος. Αυτό σκόπευα να το κάνω μέσω του web design, που είναι κάτι που αγαπώ και απολαμβάνω. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το κάνω πράξη. Τώρα επιτέλους άρχισα να το ψάχνω πιο σοβαρά και να μελετάω τις προοπτικές.

Δεύτερος στόχος και ο πιο συνηθισμένος, να χάσω κιλά, να προσέχω τη διατροφή μου και να γυμνάζομαι περισσότερο. Αυτό περίπου το κατάφερα. Από το καλοκαίρι μέχρι και τις γιορτές είχα χάσει 6 κιλά. Στις γιορτές βέβαια τα 2 επέστρεψαν... Γυμναστική, πολύ περπάτημα και ποδηλασία ήταν σχεδόν καθημερινά στο πρόγραμμα. Οπότε σε αυτό τα πήγα καλούτσικα. Φυσικά η προσπάθεια συνεχίζεται.

Τρίτος στόχος και εξίσου σημαντικός, μία σχέση. Ήλπιζα ότι επιτέλους θα έβρισκα κάποιον που θα άξιζε και θα είμαστε μαζί. Υπήρξαν γνωριμίες, άλλες καλές και άλλες άσχημες. Τελικά τελευταία στιγμή ήρθε η γνωριμία με ένα παιδί που μιλούσαμε καιρό, έτσι το νέο έτος με βρήκε σε φάση dating και προς το παρόν όλα πάνε μια χαρά.

Επόμενος στόχος να ταξιδέψω περισσότερο. Διακοπές σε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Μύκονο και εκδρομές σε κοντινότερους προορισμούς, Κατερίνη, Φλώρινα κτλ ήταν κάτι παραπάνω από αυτό που περίμενα. Ελπίζω φέτος να γίνει κάτι ανάλογο!

Υπήρχαν και άλλοι μικρότεροι στόχοι. Κάποιους μπορεί να μην τους πέτυχα στο επίπεδο που ήθελα, σίγουρα όμως έκανα μία πρόοδο. Γενικά ήταν μία καλή χρονιά, χωρίς βέβαια να λείπουν και τα στραβά. Όμως το 2015 με βρήκε σε μία καλή φάση. Πιο χαλαρό, πιο αισιόδοξο, με όρεξη να κάνω πράγματα, με μία καινούρια σχέση και πολλούς καλούς φίλους. Με λίγα λόγια, ένα ιδανικό ξεκίνημα! 

Ισως σε ενδιαφερουν

0 σχόλια

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας