γνωριμία μουσική

Πάσχα τέλος & νέα γνωριμία σύντομα

Πέμπτη 24 Απριλίου 201402:26Voltsek

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Πέρασε το Πάσχα επιτέλους και χαίρομαι γι αυτό. Όπως είχα γράψει και για τα Χριστούγεννα, αυτές οι γιορτές για μένα είναι βάσανο. Κάποτε ανυπομονούσα να έρθουν και τώρα θέλω μόνο να περνάνε γρήγορα. Κι αυτό επειδή με βγάζουν από την καθημερινότητα μου, αναγκάζομαι να επιστρέψω στο πατρικό μου και να κάνω όλα τα τυπικά των ημερών αυτών. Ευτυχώς τώρα πλέον βρίσκομαι ξανά στο σπίτι μου, κάνω αυτά που θέλω και είμαι με αυτούς που θέλω. Υπάρχει μία μεγάλη λίστα με πράγματα που θέλω να κάνω οπότε το επόμενο διάστημα θα είναι αρκετά γεμάτο και δημιουργικό!

Είχα την ιδέα την επόμενη φορά να προσπαθήσω να αποφύγω την αναγκαστική, οικογενειακή συνεύρεση με τη δικαιολογία μίας δήθεν σχέσης. Αν και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό και δεν το έκανα ποτέ μέχρι τώρα, να μιλάω δηλαδή για γκόμενες και να προσποιούμαι ότι είμαι κάτι διαφορετικό από αυτό που είμαι στην πραγματικότητα, είναι όμως μία πολύ βολική λύση. Είμαι 28 χρονών και το να θέλω να περάσω π.χ. τα Χριστούγεννα μαζί με την κοπέλα μου(!!!) είναι απολύτως λογικό. Ακόμα έχουν την πεποίθηση ότι θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά. Ας νομίζουν λοιπόν ότι πηγαίνω προς αυτή την κατεύθυνση. Ελπίζω μόνο να μην αρχίσουν να μου ζητάνε να τους την γνωρίσω επειδή τότε θα υπάρχει πρόβλημα!

Το Σαββατοκύριακο περιμένω ένα παιδί, με το οποίο μιλάμε τον τελευταίο καιρό, να έρθει Θεσσαλονίκη για να γνωριστούμε, με ότι μπορεί να προκύψει στη συνέχεια. Είναι πραγματικά ιδιαίτερος χαρακτήρας, ξεχώρισε σχεδόν από την πρώτη στιγμή που αρχίσαμε να επικοινωνούμε κι έχουμε επίσης αρκετά κοινά ενδιαφέροντα. Οπότε, άσχετα από την κατάληξη, είμαι σίγουρος ότι θα είναι μία πολύ ευχάριστη γνωριμία.

Ισως σε ενδιαφερουν

5 σχόλια

  1. Καλησπέρα! Χρόνια πολλά σου εύχομαι! Ελπίζω το καλοκαίρι που έρχεται να είναι για εσένα δημιουργικό αλλά και γεμάτο ευκαιρίες στον συναισθηματικό τομέα. Το γεγονός ότι θέλεις να απομονωθείς κάπως από την οικογένειά σου το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό. Απλά, κατά την γνώμη μου, μην χρησιμοποιείς την δικαιολογία μιας "δήθεν" γκόμενας γιατί από την στιγμή που δεν έχεις συνηθίσει τον οικογενειακό σου περίγυρο σε τέτοιου είδους εκπλήξεις είναι φυσικό και επόμενο να θέλουν να την γνωρίσουν. Καλά να περνάς.. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. aparadekto ligo kai eidika apo ena aktivisti na pei oti exei gomena stous dikous tou... dax de leei kaneis na tous kaneis coming out alla oxi ki etsi re file. einai thema atomikis aksioprepeias.. de mporeis na to deis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θαυμάσια ανάρτηση! Χάρηκα!
    Το οικογενειακό κύτταρο, μην το ταράζεις (ακόμα). Παίξτο απλώς "προβληματισμένο", "νωρίς ακόμα", "άλλες προτεραιότητες" κλπ. Όλα θα βρουν το πλήρωμα του χρόνου...
    Ξενικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Gay and Confused: Σε ευχαριστώ, ελπίζω κι εσύ να έχεις ότι επιθυμείς. Είναι απλά μία σκέψη, δεν μου αρέσει ιδιαίτερα αλλά θα με διευκολύνει αρκετά. Α, και να γράφεις πιο συχνά στο blog σου!

    Ανώνυμος: Δεν έχεις άδικο αλλά είναι μία λύση. Μπορεί να μην τους πω καν για κοπέλα αλλά γενικά για μία σχέση... Προς το παρόν απλά το σκέφτομαι, δεν ξέρω αν το κάνω.

    Ξενικός: Ευχαριστώ για τη συμβουλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ευχαριστώ και εδώ για τις συμβουλές που μου έδωσες, ήταν πολύτιμες. Μόλις έκανα μια νέα ανάρτηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας