επικαιρότητα μουσική

Πέθανε η Whitney Houston

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 201214:16Voltsek

Νεκρή βρέθηκε η Whitney Houston στις 3.55 το απόγευμα (ώρα Καλιφόρνια) στο ξενοδοχείο Beverly Hilton.

Την είδηση επιβέβαιωσαν σήμερα, οι εκπρόσωποι τύπου Jill Fritzo και Kristen Foster δηλώνοντας: "Δυστυχώς είναι αλήθεια. Η Whitney έφυγε από τη ζωή στις 3:55μ.μ. στο ξενοδοχέιο Beverly Hilton όπου βρισκόταν για το ετήσιο πάρτυ που δίνεται πριν από τα βραβεία Grammy και θα πραγματοποιείτο σήμερα."

Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Βέβαια, το καλοκαίρι του 2011, ο φωτογραφικός φακός των paparazzi είχε συλλάβει τη μεγάλη Αμερικανή τραγουδίστρια, σε πολύ άσχημη κατάσταση εξαιτίας των ναρκωτικών και του ακλοόλ.

Λίγο αργότερα, η Whitney μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης προκειμένου να απεξαρτηθεί. Το ίδιο είχε συμβεί και με την κόρη της. 

Η μεγάλη τραγουδίστρια έφυγε σε ηλικία 48 ετών, αφήνοντας πίσω την 19χρονη Bobbi Kristina, που είχε αποκτήσει από τον γάμο της με τον τραγουδιστή της R&B Bobby Brown.

Ο άνθρωπος που την βρήκε στο δωμάτιο της ήταν ο σωματοφύλακας της, Ray, και μάλιστα ακούγεται πως ήταν ξαπλωμένη στην μπανιέρα της.

Σύμφωνα με τα sites του εξωτερικού, στο δωμάτιο δεν βρέθηκαν ούτε ναρκωτικά αλλά ούτε και αλκοόλ.



Λίγα λόγια για την Whitney Houston

Η Whitney Elizabeth Houston γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου του 1963. Είναι κόρη της Cissy Houston, ξαδέρφη με τις Dionne και Dee Dee Warwick και εγγονή της μεγάλης Aretha Franklin.

Η Αμερικανή τραγουδίστρια έχει υπάρξει επίσης ηθοποιός, παραγωγός και μοντέλο και έχει μπει στα Ρεκόρ Guinness για τον μεγάλο αριθμό βραβείων που έχει λάβει τα οποία ήταν πάνω από 400. Τα πιο σημαντικά αυτών είναι 2 Emmie, 6 Grammy, 30 Billboard και 22 American Music Awards.

Τον Ιούλιο του 1992, παντρεύτηκε τον Bobby Brown με τον οποίο απέκτησαν ένα χρόνο αργότερα την κόρη τους Bobbi Kristina. Από το Σεπτέμβρη του 2006 ήταν σε διάσταση ενώ τον Απρίλιο του 2007 βγήκε το διαζύγιο τους με την ίδια να αναλαμβάνει την κηδεμονία της 14χρονης τότε κόρης τους.

Ολόκληρο το άρθρο εδώ.



Ισως σε ενδιαφερουν

3 σχόλια

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας