ομοφυλοφιλία προσωπικά

Ασταμάτητο chat και μία νέα γνωριμία

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 201212:17Voltsek

Πριν λίγο καιρό είχα γράψει ότι έχω ξενερώσει με τα dating sites και ότι δεν τα χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου. Τις τελευταίες μέρες έχω φτάσει στο εντελώς αντίθετο άκρο. Είμαι συνέχεια στο romeo και στο msn και μιλάω με κόσμο. Ήθελα πριν βγάλω το συμπέρασμα ότι είναι ανώφελο να ψάχνεις για γνωριμίες online, να το δοκιμάσω στο έπακρο, καθώς μέχρι τώρα οι προσπάθειες μου ήταν χλιαρές. Είναι κάτι σαν πείραμα, να δοθώ 100% για να δω αν τελικά θα βγει κάτι καλό.

Σε πρώτη φάση, τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά. Έχω ανταπόκριση σε μεγάλο ποσοστό, κάτι που δεν περίμενα. Έχω ανταλλάξει αμέτρητα μηνύματα στο romeo και στο msn, θυμίζοντας μου τις παλιές καλές μέρες. Όμως η συνέχεια είναι απογοητευτική. Ξεκινάμε με τα γνωστά, όνομα, ηλικία, περιοχή κτλ... τις προτιμήσεις μας, τι ψάχνει ο καθένας και όλα αυτά και μερικές φορές η κουβέντα μπορεί να προχωρήσει και λίγο παραπάνω. Κι ενώ όλα φαίνονται να προχωράνε καλά, κάπου το πράγμα χάνεται και δεν υπάρχει κατάληξη. Ούτε κλείσιμο ενός ραντεβού αλλά ούτε καν μια απόρριψη. Απλά τέλος.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν δύο καλές περιπτώσεις. Με τον πρώτο έχουμε μιλήσει πολύ, έχουμε παρόμοια  ενδιαφέροντα, θέλουμε τα ίδια πράγματα και γενικά φαίνεται φυσιολογικός τύπος. Είπαμε να βρεθούμε για μία πρώτη γνωριμία και μετά βλέπουμε. Αυτό θα γίνει την επόμενη εβδομάδα βέβαια καθώς θα λείψω για μερικές μέρες.

Η δεύτερη περίπτωση προχώρησε πιο πολύ, χθες βράδυ για την ακρίβεια. Αφού περάσαμε ένα ολόκληρο βράδυ ανταλλάσσοντας μηνύματα, αποφασίσαμε να βρεθούμε. Με τη διαφορά όμως ότι δεν επρόκειτο για ερωτικό ραντεβού αλλά για φιλικό. Το παιδί αυτό τώρα έχει αρχίσει να κάνει τα πρώτα του βήματα στον gay χώρο, είναι κάπως μπερδεμένος και ήθελε κάποιον να μιλήσει. Με μεγάλη μου ευχαρίστηση δέχτηκα και τελικά ήταν σωστή απόφαση.

Βρεθήκαμε για καφέ χτες και περάσαμε πολύ όμορφα. Συζητήσαμε για πολλά πράγματα, πέρα από το θέμα της ομοφυλοφιλίας. Είναι πολύ καλό και γλυκό παιδί και επίσης ωραίος όσον αφορά το παρουσιαστικό. Αν ήμασταν συμβατοί σεξουαλικά, ίσως να το προχωρούσαμε και στο επόμενο επίπεδο, επιθυμία την οποία εκφράσαμε και οι δύο.

Εν κατακλείδι, μπορεί να μην βρήκα αυτό που ήθελα, όμως δύο πρωτίστως άγνωστοι άνθρωποι ήρθαν πιο κοντά, γνωρίστηκαν και πέρασαν ένα πολύ ωραίο απόγευμα. Κι αυτό είναι κάτι που με ευχαριστεί.

Ισως σε ενδιαφερουν

5 σχόλια

  1. Εί μπορεί ο επόμενος να είναι για κάτι ακόμα καλύτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο!ειναι καλο να γνωριζεις ανθρωπους!
    αλλα,ισως οντως τα σαιτ αυτα δεν ειναι οτι καλυτερο για γνωριμιες..μεσω φιλων και γνωστων εχεις προσπαθησει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στατιστικά, κάτι θετικό μπορεί να προκύψει μετά από εντατική αναζήτηση, είτε ψάχνεις σε μπαρ, σε ιστοσελίδες, σε...
    άπειρες οι επιλογές στην εποχή μας...
    Ξενικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ben Provis: Αυτό ελπίζω κι εγώ και συνεχίζω...

    aizen999: Μου αρέσει να κάνω νέες γνωριμίες. Μέσω φίλων και γνωστών είναι λίγο δύσκολο επείδη δεν έχω gay φίλους οπότε δεν υπάρχουν υποψήφιοι.

    Ξενικός: Αυτό σκέφτηκα κι εγώ, όσο περισσότερο ψάχνω τόσο πιο πιθανό είναι να βρεθεί κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και εγω ψαχνω εναν αντρακο καλοψυχο και γλυκουλη αλλα δεεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας