ανέκδοτα αστεία

Gay χιούμορ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 201116:09Voltsek

Μπαίνει ένας άντρας σε ένα bar και παραγγέλνει 10 σφηνάκια ουίσκι.
Ο barman τον ρωτάει: "Τι συμβαίνει;"
Ο άντρας απαντάει: "Μόλις έμαθα ότι ο αδερφός μου είναι gay κι έχει σχέση με τον κολλητό μου".
Την επόμενη μέρα, ο ίδιος άντρας μπαίνει στο bar και παραγγέλνει 12 σφηνάκια ουίσκι.
Ο barman τον ρωτάει: "Τι συμβαίνει αυτή τη φορά;"
"Ανακάλυψα ότι ο γιος μου είναι gay".
Την επόμενη μέρα, ο άντρας ξαναπηγαίνει στο bar και παραγγέλνει 15 σφηνάκια ουίσκι.
Τότε ο barman τον ρωτάει: "Καλά, σε κανέναν στην οικογένεια σου δεν αρέσουν οι γυναίκες;"
Ο άντρας τον κοιτάζει και απαντάει: "Απ΄ότι φαίνεται στη γυναίκα μου!!!"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ένας gay άντρας περπατούσε σε μία παραλία και σκόνταψε σε ένα τζίνι. Το σήκωσε, το έτριψε και εμφανίστηκε ένα gay τζίνι.
Το τζίνι είπε: "Καλέ, τι κάνεις; Είσαι καλά;"
Ο έκπληκτος άντρας ρώτησε αν έχει τρεις ευχές.
"Οχι, δικαιούσαι μόνο μία ευχή. Οπότε, τι θα είναι; Θέλεις όλα τα cd της Madonna; Εισητήρια για μία συναυλία της Lady Gaga; Μία βραδιά με τον Brad Pitt;"
Ο άντρα κούνησε το κεφάλι του αρνητικά και είπε: "Θέλω ειρήνη στη Μέση Ανατολή. Βλέπεις αυτόν τον χάρτη; Θέλω αυτές οι χώρες να πάψουν να πολεμούν μεταξύ τους".
Το τζίνι κοίταξε τον χάρτη και είπε: "Μωρή, όχι σε αυτή τη ζωή. Αυτές οι χώρες πολεμούν για εκατοντάδες χρόνια. Είμαι καλός αλλά όχι τόσο καλός. Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει. Κάνε μία άλλη ευχή."
Ο άντρας σκέφτηκε για ένα λεπτό και είπε: "Λοιπόν, ποτέ δεν μπόρεσα να βρω τον κατάλληλο άντρα. Κάποιον που να είναι καλός, να έχει χιούμορ, να είναι ρομαντικός και τρυφερός, να μην πίνει ή να παίρνει ναρκωτικά, να έχει μία σεβαστή δουλειά με υψηλό εισόδημα, να του αρέσει να μαγειρεύει και να βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού, να τα πάει καλά με τους δικούς μου, να μην βλέπει αθλητικά όλη την ώρα, να μου κάνει κομπλιμέντα, να είναι καλά προικισμένος και να είναι πολύ καλός στο κρεβάτι. Αυτό εύχομαι... τον τέλειο άντρα για γκόμενο".
Το τζίνι άφησε έναν αναστεναγμό, ακούμπησε το χέρι του στην καρδιά του και είπε: "Αχχχχ... δείξε μου ξανά τον χάρτη!"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ο Κώστης κάλεσε την μητέρα του για δείπνο. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, η μητέρα του δεν μπορούσε να μην προσέξει πόσο όμορφος ήταν ο συγκάτοικος του Κωστή. Από καιρό είχε τις υποψίες τις για την σεξουαλικότητα του γιου της και αυτό την έκανε ακόμα πιο περίεργη. Όλο το βράδυ, παρατηρούσε την συμπεριφορά και των δύο και αναρωτιόταν αν τρέχει κάτι παραπάνω μεταξύ τους.

Ο Κώστης, διαβάζοντας τις σκέψεις της μητέρα του, της είπε: "Ξέρω τι σκέφτεσαι μητέρα αλλά σε διαβεβαιώνω ότι ο Γιώργος κι εγώ είμαστε μόνο συγκάτοικοι".

Μία εβδομάδα μετά, ο Γιώργος ρώτησε τον Κωστή: "Από τότε που ήρθε η μητέρα σου επίσκεψη, δεν μπορώ να βρω ένα τηγάνι. Δεν νομίζω να το πήρε εκείνη ε;"

Ο Κωστής για να είναι σίγουρος, σκέφτηκε να της στείλει ένα γράμμα. Έτσι κάθισε κι έγραψε: "Αγαπητή μητέρα, δεν λέω ότι εσύ πήρες ένα τηγάνι από το σπίτι μας και δεν λέω ότι εσύ δεν πήρες το τηγάνι. Αλλά το γεγονός είναι ότι από τη μέρα που ήρθες σπίτι μας, το τηγάνι λείπει".

Αρκετές μέρες αργότερα, ο Κώστης πήρε απάντηση από την μητέρα του που έλεγε: "Αγαπημένε μου γιε, δεν λέω ότι κοιμάσαι με τον Γιώργο και δεν λέω ότι δεν κοιμάσαι με τον Γιώργο. Αλλά το γεγονός είναι ότι αν κοιμόταν στο δικό του κρεβάτι, θα είχε βρει το τηγάνι εδώ και μέρες. Με αγάπη, η μητέρα σου".

Ισως σε ενδιαφερουν

7 σχόλια

  1. Χαχαχα!!!
    Να σαι καλά, μου φτιαξές τη διάθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα δυο τελευταία τέλεια!!!! χαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχα πολύ καλά!!
    ότι έπρεπε ήταν τώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ben Provis: Χαίρομαι! Θα ακολουθήσουν κι άλλα.

    Hfaistiwnas: Είχα βρει κι άλλα, τα συγκεκριμένα μου φάνηκαν τα καλύτερα όμως, γι αυτό τα διάλεξα.

    WiP: Χαίρομαι που σε έκανα να γελάσεις.

    Ανώνυμος: Πρέπει να έχουμε χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Δεν γίνεται να λέμε ανέκδοτα για ξανθιές και πόντιους και όταν ακούμε ανέκδοτο για gay, να το θεωρούμε ρατσιστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στις μέρες μας, απαραίτητο το γέλιο!
    (όπως και η ποίηση, άλλωστε...)
    Ξενικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας