γκόμενος προσωπικά

Κολλημένος πρώην

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 201103:26Voltsek

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο προβληματίζομαι με τον πρώην μου, με τον οποίο είχαμε σχέση το περασμένο καλοκαίρι. Μου στέλνει καθημερινά μηνύματα, τα οποία, όπως και οι πράξεις του, έχουν αντικρουόμενα νοήματα και φανερώνουν την αστάθεια της συναισθηματικής του κατάστασης.

Αφού χωρίσαμε, μου δήλωσε ότι πλέον δεν του αρέσουν οι γυναίκες άνδρες και οτι θέλει να βρει μία κοπέλα. Αυτό βέβαια δεν τον εμπόδισε να έχει σεξουαλικές επαφές μαζί μου (όχι ολοκληρωμένες) και μετά τον χωρισμό. Μετά ακολούθησε μία σχέση αστραπή με κάποιο κορίτσι, το οποίο πρόλαβε να ερωτευτεί και να χωρίσει μέσα σε δέκα μέρες και μάλιστα δήλωνε πολύ πληγωμένος!

Στη συνέχεια, επέστρεψε στα σεξουαλικά υπονοούμενα και μετά με παρακάλεσε ΕΓΩ να μην τον προκαλώ για να μην ενδώσει. Χτες μάλιστα, πρότεινε (για πολλοστή φορά) να μην έχουμε καμία επαφή επειδή, σύμφωνα με τα λεγομενά του, δύο πρώην εραστές δεν μπορούν να είναι φίλοι. Το αστείο είναι ότι ούτως ή άλλως, έχουμε να βρεθούμε πάνω από ένα μήνα. Για ποια φιλία μιλάει; Κι εκεί που πίστευα ότι τελικά θα γίνουμε δύο ξένοι, μου στέλνει απόψε ένα μήνυμα στο κινητό, λέγοντας ότι με αγαπάει κι ότι με θέλει ακόμα!

Από την μία τον λυπάμαι και θέλω να είμαι δίπλα του και να τον βοηθήσω επειδή ξέρω ότι έχει περάσει δύσκολα κι έχει δεχτεί μεγάλη πίεση, συνειδητά και υποσυνείδητα από το περιβάλλον του. Είναι λογικό να νιώθει μπερδεμένος. Από την άλλη όμως, με έχει κουράσει πολύ με την συμπεριφορά του. Κάθε μέρα θα βρει κάτι εντελώς απρόσμενο να μου πει, που θα έρχεται σε σύγκρουση με τα προηγούμενα. Μοιάζει σαν να έχει κολλήσει στην πρώτη εβδομάδα μετά τον χωρισμό και δεν θέλει να προχωρήσει. Ήδη έχουν περάσει τουλάχιστον δύο μήνες από τον χωρισμό και εμένα πια δε με απασχολεί καθόλου.

Ελπίζω σύντομα να μπορέσει να βρει κάτι στη ζωή του που θα τον βοηθήσει να αφοσιωθεί στο μέλλον και να ξεφύγει από το παρελθόν. Δεν ξέρω πλέον τι θα ήταν καλύτερο, να μείνω κοντά του ή να απομακρυνθώ...

Ισως σε ενδιαφερουν

8 σχόλια

  1. Βοήθησε τον να βρει κάτι να ασχοληθεί και να ξεχαστεί!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρεπει να αισθανεται πολυ μονος εως και σε απογνωση, εξου και αυτη η αλλοπροσαλη συμπεριφορα. Δεν ξερω αν σε αγαπαει και το εχει πλεον αποδεχτει αλλα προσπαθησει να στο δειξει με τελειως λαθος τροπο. Αν πιεζετε και απο εξωτερικους παραγοντες, τοτε τα πραγματα γινονται ακομα χειροτερα και πιο αντικρουομενα μεσα στο μυαλο του....Στηριξε τον, οχι σαν γκομενο ή φιλο, αλλα σαν ανθρωπο.....ολοι το αξιζουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ!!! Αφού δεν έδεσε με την πρώτη δεν πρόκειται να δέσει ποτέ. Κάποια στιγμή θα πέσεις στη λούμπα, θα τον ερωτευτείς, θα τον λυπηθείς, θα νοιώσεις υπεύθυνος για αυτόν και κάποια στιγμή εκείνος θα κάνει κάτι σπασμωδικό και θα πληγωθείς εσύ. Καλά ήταν όσο κράτησε, προχώρα παρακάτω και κοίτα να βρεις εσύ ένα "καλό" παιδί να περνάς καλά και εκείνος θα την βρεί την άκρη του.
    Take Care Boy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Hfaistiwnas: Αυτό θα έκανα αλλά τελικά αποφασίσαμε να μην έχουμε επαφές.

    mahler76: Ίσως και να του χρειάζεται πραγματικά αλλά εγώ δεν μπορώ να του πω κάτι τέτοιο.

    Ανώνυμος: Κι εγώ αυτό πιστεύω, ότι νιώθει μόνος. Εγώ θα είμαι πάντα πρόθυμος να τον βοηθήσω, εφόσον το θέλει κι ο ίδιος.

    Ben Provis: Δεν πρόκειται να ξανακάνω κάτι μαζί του. Πλέον δεν νιώθω καμία έλξη για εκείνον. Μπορώ να είμαι μόνο φίλος του, τίποτα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα συμφωνήσω με mahler. Ένας ψυχαναλιτής (όχι ψυχίατρος) του χρειάζεται και ναι μπορείς να του το πεις. Όχι φόρα παρτιδα βέβαια, με τρόπο ως λύση στο μπέρδεμά του, να τα βρει με τον εαυτό του και να έρθει στα ίσα του.

    Δυστυχώς (κατά τη γνώμη) μου δεν μπορείς να του συμπαρασταθείς ως φίλος γιατί εκείνος δε σε βλέπει ως τέτοιο και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον κάνεις ακόμα πιο εξαρτημένο από το φάντασμα του πεθαμένου έρωτά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λαγωνικό: Πιστεύω ότι θα του έκανε καλό να μιλήσει σε έναν ειδικό αλλά θα τον αφήσω να το αποφασίσει μόνος του. Άλλωστε αποφασίσαμε να κόψουμε επαφή, για τους λόγους που αναφέρεις κι εσύ, οπότε εμένα πια δεν μου πέφτει λόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας