γκόμενος φλερτ

Υποψήφιος γκόμενος και gay sites

Πέμπτη 5 Μαΐου 201121:11Voltsek

Από την Μ. Εβδομάδα βρίσκομαι στην Κοζάνη λόγω των γιορτών αλλά και κάποιων άλλων υποχρεώσεων. Ευτυχώς την Κυριακή θα επιστρέψω στην Θεσσαλονίκη, που μου έχει λείψει τόσο πολύ. Η ψυχολογία μου τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά πεσμένη. Υπάρχουν μέρες που νιώθω καλά αλλά υπάρχουν ακόμα πιο πολλές που όλα τα άσχημα μου έρχονται στο μυαλό. Την κατάσταση κάνει χειρότερη το γεγονός ότι βαριέμαι τρομερά εδώ που βρίσκομαι αλλά και ο άσχημος καιρός, που δεν λέει να βελτιωθεί, παρόλο που βρισκόμαστε μία ανάσα από το καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή έξω έχει μόλις 10 βαθμούς. Το καλό είναι ότι έχω μαζέψει αρκετά χρήματα και μάλλον θα μπορέσω φέτος να πάω στο Athens Pride, τον Ιούνιο.

Τις τελευταίες μέρες μιλάω με ένα παιδί και ανυπομονούμε και οι δύο να βρεθούμε από κοντά, για να γίνει η πρώτη επαφή και μετά ελπίζουμε να βγει κάτι καλό. Φαίνεται καλή περίπτωση αλλά αυτό τελικά δεν έχει μεγάλη σημασία. Μόνο μετά την συνάντηση μας θα μπορώ να βγάλω σίγουρα συμπεράσματα. Εκείνος βέβαια προτρέχει κάπως και ήδη έχει εκδηλώσει συναισθήματα που σε αυτό το στάδιο δεν είναι δυνατόν να έχουν αναπτυχθεί. Τον δικαιολογώ λόγω της ηλικίας, καθώς είναι μικρότερος από μένα. Κι εγώ ενθουσιαζόμουν γρήγορα αλλά τώρα πλέον είμαι πιο συγκρατημένος. Μπορώ όμως να είμαι αισιόδοξος.

Η αλήθεια είναι ότι θέλω πολύ να προκύψει κάτι καλό. Έχω ανάγκη να είμαι με κάποιον. Μου λείπει να μοιράζομαι την καθημερινότητα μου με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. Μάλιστα αυτές το μήνα κλείνω ένα χρόνο από τότε που χώρισα με τον πρώην μου. Τότε πίστευα ότι θα μπορέσω να βρω κάποιον σχετικά εύκολα. Τώρα, ένα χρόνο μετά, συνειδητοποίησα πόσο δύσκολο είναι, για πολλούς υποκειμενικούς κι αντικειμενικούς λόγους.


Πλέον έχω αλλάξει γνώμη και για τα site γνωριμιών όπως π.χ. το gayromeo, που χρησιμοποιώ κυρίως. Πιο παλιά πίστευα ότι είναι καλός τρόπος για να κάνεις γνωριμίες και διαφωνούσα με όσους έλεγαν ότι δεν μπορείς να βρεις νορμάλ άτομα σε αυτά τα site. Τώρα όμως έχω την ίδια άποψη. Το romeo και όλα τα υπόλοιπα είναι βολικά μόνο αν ψάχνεις να κάνεις σεξ. Το 90% θέλει απλά να ξεκαυλώσει. Επίσης το σύνολο των χρηστών αποτελείται σε μεγάλο ποσοστό από ψωνισμένους, ωραιοπαθείς τύπους, διάφορους κομπλεξικούς, μέχρι και ρατσιστές όσο κι αν ακούγεται περίεργο. Και τρελαίνομαι όταν βλέπω σε προφίλ τα γνωστά "Χοντροί και θηλυπρεπείς να μην ενοχλήσουν", "Όχι αδερφές και κραγμένες" κτλ. Και είναι μερικοί που χωρίς καν να πουν ένα "Γεια", στέλνουν το msn τους, ρωτάνε για cam show ή στέλνουν γυμνές φωτογραφίες, λες και τους το ζήτησα.

Δεν συγκρίνεται με τίποτα το να γνωρίζεις live κάποιον και να φλερτάρεις μαζί του με το να ψάχνεις τα προφίλ άλλων σε κάποιο site, λες και κοιτάς βιογραφικά για να προσλάβεις υπάλληλο. Με αυτόν τον τρόπο, δεν μπορεί ο άλλος να σε γοητεύσει με την προσωπικότητα του και με το στυλ του. Απλά κολλάς στα ξερά στοιχεία όπως ύψος, βάρος, μέγεθος, ρόλος κτλ και αν κάτι σε χαλάσει, πας στο επόμενο προφίλ και στο επόμενο, χωρίς να δίνεις μία ευκαιρία να τους γνωρίσεις καλύτερα. Είναι μία ψυχρή, απρόσωπη διαδικασία που σκοτώνει κάθε ίχνος ερωτισμού και ρομαντισμού.

Ισως σε ενδιαφερουν

6 σχόλια

  1. Καλημέρα!!!
    Πολύ την πήγαινα την Μαλβίνα!!!
    Έχεις δίκιο σε αυτά που λες..
    το live δεν έχει καμία σχέση με την επαφή μέσω των σάιτ.. :)
    Εύχομαι να βγει σε καλό η γνωριμία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στην εποχή των εικόνων και των εύκολων μετακινήσεων, φαντάζει απαρχαιωμένη μια μακροχρόνια γνωριμία δι'αλληλογραφίας.
    κι όμως...
    αν ο άμεσος σκοπός δεν είναι το κρεβάτι, μια χαρά δεσμός μπορεί να αναπτυχτεί ανάμεσα σε δύο ανθρώπους.
    Ξενικός
    xenikos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνω.δυστυχως ο ρατσισμος δημιουργει κομπλεξ κατωτεροτητας που οδηγει σε ναρκισσιστικους και ψυχρους τυπους ανθρωπων.Πιστεψε με, αυτοι χρειαζονται βοηθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα συμφωνήσω γενικότερα με αυτά που λες με μια μικρή διευκρίνηση όμως. Συνήθως όταν γνωρίζεις τα εξωτερικά χαρακτηριστικά είναι το πρώτο πράγμα που θα σε τραβήξει ή όχι πάνω του, όπως ακριβώς και στα site, οπότε δε θεωρώ ότι διαφέρουν πάρα πολύ σε σύγκριση με το να γνωρίσεις live π.χ. σε κάποιο bar.
    Από εκεί και πέρα όπως και στο live, αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό λόγω του αριθμού των ατόμων που υπάρχουν σστα site, υπάρχουν και πολλοί κάφροι, ενοχλητικοί.

    Από εκεί και πέρα να διευκρινήσω ότι σε καμιά περίπτωση δεν είναι το ίδιο να μιλήσεις σε κάποιον online, ακόμα και με cam, με το να μιλήσετε live.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Symfwnw me tin apopsi sou alla.. apo oso se xerw mesw tou blog sou den m exeis dwsei tetoies entypwseis wste na pistevw pws eisai atomo tou romantismou k allwn paromoiwn sinaisthimatwn wste na paraponiesai pou den ta vriskeis. Allwste sto parelthon ta vrikes.. kai ta exases..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Hfaistiwnas: Η Μαλβίνα ήταν άπαιχτη. Η γνωριμίας πάει πολύ καλά, ευχαριστώ.

    Ξενικός: Όλα είναι πιθανά, αρκεί να προσπαθείς.

    aizen999: Αυτοί χρειάζονται βοήθεία. Με τους υπόλοιπους τι γίνεται, που ψάχνουν να βρουν κάτι καλό;

    WiP: Συμφωνώ μαζί σου, όμως πιστεύω ότι στο bar μπορείς να ανταλλάξεις δυο κουβέντες με τον άλλον και να αλλάξεις ίσως γνώμη και να του δώσεις μία ευκαιρία. Ενώ online, είναι πιο εύκολο να τον προσπεράσεις και να πας στον επόμενο.

    Ανώνυμος: Μπορεί να μην φαίνεται αλλά είμαι ρομαντικός τύπος. Όχι όμως με τον καθένα αλλά μόνο με ξεχωριστά άτομα. Με τον πρώην π.χ. ήμουν πολύ ρομαντικός και συναισθηματικός. Το λάθος που έκανα τότε δεν σημαίνει ότι δεν είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας