αρρώστια γκόμενος

Όλα κυλάνε υπέροχα

Σάββατο 21 Μαΐου 201122:41Voltsek

Σήμερα κλείνω δύο εβδομάδες σχέση με το καινούργιο μου αμόρε κι ευτυχώς όλα προχωράνε πολύ ωραία. Έχουμε ταιριάξει σαν χαρακτήρες και θέλουμε τα ίδια πράγματα. Ήδη έχει περάσει αρκετά βράδια σπίτι μου, κάτι που είναι αναπάντεχο για μένα, καθώς όπως είχα πει και στον ίδιο, έχω συνηθίζει να ζω μόνος μου και η συμβίωση με κάποιον άλλον, έστω και για μικρά χρονικά διαστήματα, με δυσκολεύει. Μαζί του όμως νιώθω πολύ άνετα, σαν να γνωριζόμαστε μήνες και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολυ. Επίσης, γνώρισα αρκετά άτομα από την παρέα του κι αυτός γνώρισε τον κολλητό μου με την κοπέλα του και φαίνεται να υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια.

Με έχει προβληματήσει όμως κάτι που μου είπαν δύο φίλοι μου, ο ένας straight κι ό άλλος gay. Σύμφωνα με την αποψή τους, το ότι περνάμε ώρες και μέρες ολόκληρες μαζί με το αγόρι μου, είναι ο λόγος που αυτή η σχέση δεν θα κρατήσει πολύ. Συγκεκριμένα, και οι δύο μας δώσανε περίπου τρεις μήνες προτού χωρίσουμε. Υποστηρίζουν ότι είναι λάθος να πέφτεις κατευθείαν στα βαθιά σε μία σχέση κι ότι καλό θα είναι να συγκρατήσω λίγο τον ενθουσιασμό μου. Παραδόξως, ο gay φίλος μου, πριν μερικές μέρες, τερμάτισε μία σχέση ενός μηνα, επειδή δεν υπήρχε έντονος ενθουσιασμός και πάθος.

Αν χωρίζεις όταν τα πράγματα είναι χλιαρά αλλά και όταν υπάρχει ισχυρό δέσιμο, τότε όλες οι σχέσεις είναι καταδικασμένες. Υπάρχει άραγε η χρυσή τομή στις σχέσεις; Υπάρχουν βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να εξασφαλίσεις μία μακροχρόνια δέσμευση; Τι είναι καλύτερο; Να είσαι συγκρατημένος με το αγόρι σου στην αρχή ή να τα δίνεις όλα και να το χαρείς για όσο διαρκέσει;

Πέρα από αυτά, τις τελευταίες μέρες με ταλαιπωρεί μία γρίπη, την οποία προκάλεσε η δική μου βλακεία. Σε μία προσπάθεια να βελτιώσω την φυσική μου κατάσταση, πήγα για τρέξιμο και όπως ήταν λογικό ίδρωσα αρκετά. Ο συνδυασμός όμως ιδρωμένου σώματος και χαμηλής θερμοκρασίας οδηγεί σε κρυολόγημα. Τώρα κάνω υπομονή μέχρι να μου περάσει. Το κακό είναι ότι πρέπει να προσέχω να μην κολλήσω και τον δικό μου οπότε έχουμε ελαχιστοποιήσει την σωματική επαφή.

Ισως σε ενδιαφερουν

6 σχόλια

  1. μωρε ασε τους ανοστους να λενε!
    το προβλημα σημερα ειναι οτι επενδυουμε πολυ λιγο στις σχεσεις
    με πολυ αργους ρυθμους
    και με το παραμικρο χωριζουμε.
    Ζουμε στην εποχη της παθολογικης αυταρκειας.
    Ζησε τη σχεση σου κι αγνοησε τους αλλους-μαλλον ζηλευουν...
    Και περαστικα!
    Αλλη φορα για τρεξιμο πηγαινε σε γυμναστηριο.Γλυτωνεις τον κρυο αερα και κανεις και οφθαλμολουτρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ λέω να ζήσεις αυτό που έχεις, με τον τρόπο που θέλεις.. τα υπόλοιπα είναι θεωρίες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει άραγε η χρυσή τομή στις σχέσεις; Υπάρχουν βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να εξασφαλίσεις μία μακροχρόνια δέσμευση;

    Έχουν γραφτεί άπειρα βιβλία για τέτοια θέματα και αν πραγματικά υπήρχε μια μόνο απάντηση για το συγκεκριμένο θέμα, αυτό το βιβλίο θα είχε ξεπεράσει σε πωλήσεις τη Βίβλο. Προσωπικά δε νομίζω ότι ποτέ θα υπάρξει τέτοιο βιβλίο γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να ξέρεις πως σκέφτεται ο κάθε διαφορετικός άνθρωπος.
    Για αυτό θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους σχολιαστές ότι εσύ απλά ζήσε όπως νιώθεις εσύ καλύτερα τη ζωή σου με το αμόρε σου.

    Περαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ασε τις θεωριες.
    κανε αυτο που νιωθεις εσυ γιατι δεν υπαρχει συνταγη και αν ακοουθησεις τις συμβουλες των φιλων μπορει να κανεις πραγματα που δεν θα εκανες φυσικα απο μονος σου.

    βουρ στο ψητο!
    ολη μερα μαζι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. aizen999: Έχεις δίκιο. Πλέον είναι δύσκολο να κάνεις μία σχέση και να την κρατήσεις. Δεν έχουμε την υπομονή που χρειάζεται και δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε συμβιβασμούς.
    Κι εκεί που τρέχω εγώ, έχω καλή θέα!!!

    Hfaistiwnas: Αυτό λέω να κάνω κι εγώ κι ότι γίνει...

    WiP: Δεν έχεις άδικο. Ο κάθε άνθρωπος και η κάθε σχέση είναι διαφορετικές περιπτώσεις και χρειάζεται ξεχωριστή αντιμετώπιση.

    dimitris.jp: Αυτό αποφάσισα να κάνω. Θα το ζήσω όσο μπορώ και αν μου βγει σε κακό, θα το αποδεχτώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας