γκόμενος έρωτας

Ευτυχισμένοι μαζί

Πέμπτη 12 Μαΐου 201117:08Voltsek

Επιτέλους έγινε αυτό που τόσο πολύ ήθελα. Γνώρισα έναν υπέροχο άνθρωπο και είμαστε μαζί. Ένα χρόνο μετά το χωρισμό με τον πρώην μου. Βρεθήκαμε την Κυριακή, αμέσως μετά την αφιξή μου στη Θεσσαλονίκη. Πήγαμε κάπου για καφέ για να συζητήσουμε και να γνωριστούμε καλύτερα. Εκ πρώτης όψεως όλα φαίνονταν φυσιολογικά. Ήταν ίδιος με τις φωτογραφίες που είχα δει. Η πρώτη εντύπωση ήταν θετική. Είχα δημιουργήσει μία εικόνα στο μυαλό μου κι ευτυχώς δεν είχα πέσει έξω.

Δεν είχα σκοπό να το προχωρήσω πολύ από την πρώτη μέρα αλλά τελικά το σχέδιο άλλαξε. Κάποια στιγμή άρχισε να βρέχει και του πρότεινα να πάμε σπίτι μου, που δεν ήταν πολύ μακριά, μέχρι να έρθει η ώρα να φύγει, καθώς μένει έξω από την πόλη. Όμως πέρα από την κουβέντα, ανταλλάξαμε και μερικα φιλιά και τελικά αποφασίσαμε να περάσουμε το βράδυ μαζί, χωρίς όμως να προχωρήσουμε στον σεξουαλικό τομέα, πράγμα που το τηρήσαμε. Δεν ήθελα να κάνουμε κάτι και μετά να αλλάξω γνώμη και να φανώ μαλάκας. Έχει συμβεί στο παρελθόν και δεν ήθελα να επαναληφθεί.

Την δεύτερη φορά που βρεθήκαμε περάσαμε ένα ολόκληρο 24ωρο μαζί, σχεδόν κολλημένος ο ένας πάνω στον άλλον. Κοιμηθήκαμε μαζί, μαγειρέψαμε και φάγαμε μαζί, περπατήσαμε στην παραλία και φυσικά όλα αυτά συνοδεύονταν από αμέτρητα φιλιά και αγκαλιές. Πλέον είμαι σίγουρος ότι θέλω να είμαστε μαζί. Έχει όλα όσα θα ήθελα. Είναι όμορφος, γλυκός, ρομαντικός, τρυφερός, πολύ έξυπνος και καλός χαρακτήρας. Νιώθω πολύ άνετα μαζι του, μία ανεξήγητη οικειότητα που δεν είχα ποτέ τόσο σύντομα με κάποιον. Κοντά του νιώθω ελεύθερος, δείχνω τον πραγματικό μου εαυτό και δεν προσπαθώ να κρύψω πτυχές που ίσως δεν του αρέσουν. Η αλήθεια είναι ότι έχει πολλά κοινά σημεία με τον πρώην μου, χωρίς αυτό να είναι κάτι που έψαχνα. Δείχνει ότι με θέλει πολύ και τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Ελπίζω να κρατήσει και να είμαστε πολύ καιρό μαζί.

Ισως σε ενδιαφερουν

8 σχόλια

  1. αντε να παιρνουμε σειρα καιμεις τα μπακουρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχομαι να πανε ολα καλα και να βρηκες τον πριγκηπα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά εύχομαι τα καλύτερα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ααααα με το καλό!!!
    Εύχομαι να είστε καλά και πάρα πολύ καιρό μαζί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το κείμενό σου λάμπει !
    χαίρομαι για τέτοια τύχη !
    Ξενικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εύχομαι πραγματικά το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. aizen999: Εύχομαι σύντομα να βρεις κάποιον.

    dimitris.jp: Σε ευχαριστώ πολύ.

    Ethan Raynolds: Ευχαριστώ πολύ. Και εσύ ότι επιθυμείς εύχομαι να το αποκτήσεις.

    Hfaistiwnas: Να σαι καλά, σε ευχαριστώ.

    Ξενικός: Εύχομαι να βρεις κι εσύ τον ανθρωπό σου, αν δεν τον έχεις βρει ήδη.

    g for george: Ευχαριστώ. Κι εσύ να εισαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βλεπεις;;; γι αυτο γουσταρω τους γκει...ειμαι στρειτ αλλα ειλικρινα (χωρις να θελω να πω οτι οι γκει σχεσεις δεν εχουν προβληματα) πιστευω οτι ομοφυλοφιλοι ειστε πιο ευαισθητοποιημενοι, κανετε πιο γλυκες σχεσεις..χαιρομαι..τα καλυτερα ευχομαι
    (επεσα τυχαια στο μπλογκ σου, ημουν παλιααααα μπλογκερ..)
    mad2luv

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας